- 5 Kasım 2015
- 4.818
- 22.938
- 308
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Ben bebişlerin cinsiyetini merak ediyorum
al benden de okadarOnerisi olan varmi,23 haftalik ikizlere hamileyim ve uyku girmiyor gozume 5 saatlik uykuyla duruyorum,ne yapmaliyim,cok cok cok sicakk,durdugum yerden ter bosaliyor
39. Hafta yok mu artıran.
Sürekli ay doğuruyor muyum acaba diye düşünmek paha biçilemez.
allah kolaylık versin hiç birinden rahat yok sana.hava sıcak sürekli çişim geliyor ve karnımda gündüz hareketsiz gece sabaha kadar hareketli bir kızım var!!!! Tam dalacak gibi olsam ya kız basıyor tekmeyi ya çişim geliyor! üstelik kocam uykusunda konuşan bi Ada'm
Can'ım çok fazla geçme klimanın karşısına başka odaya geç soğuk duşta alma gazlı olmasın bebeğinBiri sıcak mı dedii! Aman allahım kabüs gibi adeta ilk bebeğimde temuz 14 de doğdu, tabi o zamnlar kilimamz yok diyebilirz. Evmz fırın yanı giriş kat balkon bile yok. Nasıl bir seneydi allah bilir ya. Birde yaşadğm şehir türkiyenin en sıcak şehirlernden.
Bu bebişin kışa gelmesini çok istiyordm ama oda olmadışimdi yanıyorm gece kilimayn önünde yarı çıplak yatıyorm. Gündüz bir iki saat kapatsam bile en az dört beş defa soğuk suya duşa giriyorm. Su bile bazen serinletmiyor beni
Elbet geçer bu günlerde ya dimi ama
Ah canim gecen yil bu zamanlar ayni sikintiyi cekmistim bende 8 ayliktim o zamanlar. Burak uyumayi zor nefes alip veriyordum. Bütün camlari acip evin en serin yerini bulup (antre) :))) bir yaz orada konakladim. Allah yardimcin olsun.Onerisi olan varmi,23 haftalik ikizlere hamileyim ve uyku girmiyor gozume 5 saatlik uykuyla duruyorum,ne yapmaliyim,cok cok cok sicakk,durdugum yerden ter bosaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?