Sicak hamilelik ve uyuyamamak.

Canım senin vaktin gelmiş artık sen doğur lohusa olarak konuya el at daha bunun lohusalık dönemi var :)
Yani sabahın köründe kalktım kahvaltı hazırladım kendime yedim üstüne bir de meyvemi yedim vay arkadaş gece geç yatmalar sabah 5 ten sonra uyuyamamalar.. Hiç Bi güç beni böyle yapamazdı

Her hamilenin ortak sorunu. Güneş eve vurmaya başladığı anda vantilatörü açıyorum taaa diğer sabaha kdr kapatma gibi bir lüksüm yok sadece güneş ısısı olsa amennna ama %80nem ile tansiyon yerlere iniyor :/ bir de ılık duş rahat ettiriyor

Miyom agrisindan yatakta hareket ederken bile aci hissederek ve huzursuz bacak sendromu yuzunden ayaklarimin alti yanmalardan yanmalar begenerek uyumaya çalışıyorum birkac gundur ha wc sıkıntısı ve agiz kuruluğu da cabasi. Kimse bana hamileligin bu kadar zor olacagini soylememisti zaman cabuk gecse de bebegime sagsalim kavuşsam direkt eşime vericem zaten bundan sonrasi sende diye.

29. hafta ve babası şehir dışında diye bana yapışık yatmak isteyen 3 yaşındaki oğlumla ben de artırıyorum.
ayrıca ikimizin de alerji astım problemi nedeniyle klimamız var ama kullanamıyoruz....

Takipteyim...
Sıcaktan tansiyonum yükselecek bebeğime bişey olacak diye korkuyorum kendim için değil

Bende aynı durumdayım klima ve vantilatr boğazımı kurutuyor ,sıcak mıcak katlanıyorum,çok bunaldığım anda soğuk duşa giriyorm..sabır bacım bebişlerimiz için napcan..

Doğumun kışa geliyor allahtan
Haziranda doğum yapmış biri olarak diyorum ki
Birde bunu lohusalık dönemi var
Ağlayan yeni doğmuş bir bebek
Emzirme çabası
Göğüs ucu yaraları
Göğüslerinden sürekli süt akması ile sürekli değiştirilen tişört akımı
Ve o sıcakta hasta bezi takmana neden olacak kanaman
Ama sıcaktaki hamilelikte çekilmez
Mayıs haziran her dakika fenalık geçiriyordum

Su dökün canım sık sık duşunu al yatmadan öncede boyundan aşağısı yıka çok iyi geliyor ben öyle yapıyorum

Biri sıcak mı dedii! Aman allahım kabüs gibi adeta ilk bebeğimde temuz 14 de doğdu, tabi o zamnlar kilimamz yok diyebilirz. Evmz fırın yanı giriş kat balkon bile yok. Nasıl bir seneydi allah bilir ya. Birde yaşadğm şehir türkiyenin en sıcak şehirlernden.
Bu bebişin kışa gelmesini çok istiyordm ama oda olmadı şimdi yanıyorm gece kilimayn önünde yarı çıplak yatıyorm. Gündüz bir iki saat kapatsam bile en az dört beş defa soğuk suya duşa giriyorm. Su bile bazen serinletmiyor beni
Elbet geçer bu günlerde ya dimi ama

Surekli susuyorum su icince wc ihtiyaci doguyor evde klima var ama tek dert sicaklar olsa arada tutan bas agrilari ve evde 2.5 yasinda bir erkek bebek daha var gozum saatte surekli caresizce sabahin olusunu seyrederken birazdan oglum uyanicak ve cumbus baslicak diyorum
Ister yaz olsun ister kis ilk hamilelik bisey degil tabi bi saglik sorunu yoksa
Ayrica arkadaslar yaz lohusaligi zor demis kisinda pek sanildigi gibi guzel degil demedi demeyin

allah kolaylık versin hiç birinden rahat yok sana.

Can'ım çok fazla geçme klimanın karşısına başka odaya geç soğuk duşta alma gazlı olmasın bebeğin

Ay bende farklı bir dertten muzdaripim. Bütün gece kizim benimle yatmak ve emmek istiyor.sıcak,uyumayan bir bebek,durmadan sabaha kadar emzirerek fenalik geliyor.of çıldırıyorum artık. Son zamanlarda hiç uyumadım doğru düzgün. Sıcakla beraber emzirmek çok ayrı. bide bizimkinde bağımlılık yaptı meme ağzında uyumak istiyor. Bıraktığım an uyanıyor.

Onerisi olan varmi,23 haftalik ikizlere hamileyim ve uyku girmiyor gozume 5 saatlik uykuyla duruyorum,ne yapmaliyim,cok cok cok sicakk,durdugum yerden ter bosaliyor
Ah canim gecen yil bu zamanlar ayni sikintiyi cekmistim bende 8 ayliktim o zamanlar. Burak uyumayi zor nefes alip veriyordum. Bütün camlari acip evin en serin yerini bulup (antre) :))) bir yaz orada konakladim. Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…