Şiddet boşanma Çocuklar

emellehossohbet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
610
Puanlar
103
Merhabalar,
8 yıldır evliyim , iki çocugumuz var . Çalışıyorum gelir düzeyim iyi. Eşimden boşanmayı düşünüyorum çünkü genelde çok iyi olsak ve insanlar bize çok imrense de bilmedikleri bir şey var eşim bir anda öfke patlaması geçiriyor. Sorunlarımız :
  • Tartışmalarda eğer onun mantıgına yatmazsa ben asla haklı olamıyorum , aptal salak gibi hakaretler ediyor.
  • Bazen ilerlerse seviye ufak ufak vuruyor. Geçen boğazıma yapıştı. Burda bir şeyler dank etti bende.
  • Lütfen yargılamayın çok zor bir karar çünkü genelde beni çok sever ,ilgilidir, düşüncelidir,çocuklarımızla ilgilenir ev işlerini yapar ,o yüzden allak bullak oluyorum.
  • En son olan olay : arabada ses yapıyor diye çocuga sinirlendi çocugun kapısını açmaya çalışırken zor durdurdum hırpalayıp bırakıcam dedi.
  • Ama son nokta yolda sinirden arabayı başka arabaların önüne kıracaktım dediği an bitti benim için.

Senden boşanacagım dedim, peki görürsün sen artık seni aramicam yanında yatmayacagım.
Boşanmak doğru sey biliyorum ki bana psikolojik baskı da yapıyor çocuklara banyo bile yaptıramazsın sen tek başına bilmem ne.
Çok korkuyorum belirsizlikten. Boşanmış iki çocuguna bakan koç gibi kadınlar yazın her cümleye ihtiyacım var lütfen

Geçmiş olsun, size ve çocuklarınıza şiddet var dönmez burdan artık , hırpalayıp bırakacağım dediği yerde içim sızladı ya yavrum benim.

Umarım bu gün görmemiş vahşiden en kısa sürede sorunsuz bir şekilde kurtulur , çoçuklarınızla çok mutlu olursunuz.

Yürüsün gitsin ordan. İstedikten sonra yapamayacağınız birşey yok.
Ayrıca lütfen seviyor demeyin. Seven insan ,insan olan insan siddet uygulamaz. Ayrıca böyle birine iyi koca iyi insan denmez.
İyiyken herkes iyidir. Mesele sıkıntılı durumlarda nasıl davranışlar sergilediğimiz.
Bugün boğazınıza yapışan, yarın tepkisizliginizden güç alarak dozunu artıracak.

Kendinizi ve çocuklarınızı böyle bir adamın elinde heba etmeyin. Kendinize güvenin. Bütün belirsizlikler zamanla rayına oturur.

Egitimli, kariyerli kadinlarin bu kadar pasif ve sinik olmasini asla anlayamiyorum Neden cocuklara bakamayacakmissin, gayet becerikli akilli kadinsin ki gelirin iyi. Lutfen cik bu kafadan guzel kardesim. Dayak falan da yeme bir daha el kaldirirsa artik vazo, telefon ne varsa gecir kafasina bayilt. Hic durma bosan bu igrenc yaratiktan cocuklarinla misler gibi yasarsin.

iliskide, evlilikte bazi evrensel prensipler var. onlar yerine getirilmezse diger iyi dediginiz davranislarin onemi yok. kumar, alkol, uyusturucu, aldatilmak, yok sayilmak, degersizlestirilmek, siddet, evde oturup kadin parasi yemek, partneri kok aileye sinir tanimadan ezdirmek vb.

bunlarin disinda uyumsuz buldugunuz davranis ve tutumlarda gecinmeye gonlunuz olursa ortak bir yol bulunur.

ama SİDDET dediginiz seyde gecinmeye bahane aranmaz. diger huylari, tutumlari iyi diyerek olumlama yapmak, bagimliliginizi orten savunma mekanizmaniz.

sidddeti birkac sene cekmis, uzun sure bosanmamis, bunu utancindan kimseyle paylasamamis, bosandiktan uzun sure sonra yasadigi bu durumla yuzlesip cevresiyle paylasabilmis, koc/odtu/sabanci gibi universitelerden diplamasi olan arkadaslarimin yakindan hikayesini dinledim.

binbir emekle insaa ettiginiz kariyerinizden ve disariya cok guclu yansiyan is kadini, eli ekmek tutan, ayagi yere saglam basan zeki kadin auranizdan ayri; ikili iliskilerde zayif, bagimli kadin protitipiniz var.

siddete ve kendini degersizlestiren davranislara yillarca ses etmeden riza gosteren, hatta disaridan izleyenleri nasil olur da boyle bir kadin buna musade edebilir diye dumura ugratan sizin gibi akademik basarisi guclu kadinlarin sayisi oldukca fazla toplumda.

kendinizden utanmayin. toplumda bunun cok yaygin oldugunu anlatmak istedim. paylasim evresine gelmissiniz. belli ki, buradan bir el istediniz. isi artik sonuna goturmek istiyorsunuz. oyle yorumluyorum.

calisan bir kadin iki cocuguyla gul gibi yasar. o boka da tekmeyi vurur. sona yaklasmissiniz, buradan artik manipule olmayin, son birkac adiminiz kalmis. cesaretli olun, yolun sonuna gelmissiniz. buradan donmeyin.

Son düzenleme:
Kocam çocuğumu hırpalayacağım dese onu eve almam uzaklaştırma alırım daha boşanmasammmmm mııı kararsızımmmm iyi bi babaaaaaa yarın çocuğun ağzına iki yapıştırsa ne olacak

Çok teşekkürler kızlar gerçekten kadınlar iyi ki var bana bir arkadaş gibi akıl verdiğiniz için tesekkurler ne kadar eğitimli olursam olayım insanın kafasını karıştıran bir durum. bir ay iyi sonra böyle patlıyor. Ve kendisini de akıl oyunlarina bayılır. Hep bana çevresindeki erkeklerden çok daha iyi olduğunu filan düşündürdü . Dediğim gibi bosanacagim ama nasıl korkuyorum .
Ben anlamıyorum size şiddet gösteren, çocuğuna şiddet uygulamaya çalışan biri nasıl iyi baba iyi eş olabilir ya aklım almıyor.

Ayaklarının üstünde duruyorsun, o kim köpek sana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor.
Evlatlarinla düzen kurup misler gibi yaşarsın valla.

dövsün, hakaret etsin, çocuklarınız buna maruz kalsın ama genelde iyidir, sever bilmem ne. Şaka gibi insanlarsınız.

Şunları sayıp iyi baba iyi eş diyorsunuz ya.... Çok iyi gerçekten.

Anladığım kadarıyla eğitimli ve kariyerli bir kadınsınız, yani sizler bile ama iyi bir baba diyebiliyorsa biz burada idrak edemeyen, cahil insanlara boşuna laf anlatmayalım.

Kocam çocuğumu hırpalayacağım dese onu eve almam uzaklaştırma alırım daha boşanmasammmmm mııı kararsızımmmm iyi bi babaaaaaa yarın çocuğun ağzına iki yapıştırsa ne olacak

binbir emekle insaa ettiginiz kariyerinizden ve disariya cok guclu yansiyan is kadini, eli ekmek tutan, ayagi yere saglam basan zeki kadin auranizdan ayri; ikili iliskilerde zayif, bagimli kadin protitipiniz var.
Çok haklısınız hiç düşünmemiştim. Sebebi babamdan kaynaklı olabilir hiç değer görmedim ondan her şeyim annem sayesinde. Ve tabii yıllardır sindirdi beni eşim hakaretlerle filan

tam olarak neyden korkup da boşanmıyorsunuz?

Adam boğazına sarılmış kafanın karışacagi, akıl oyunu olacak ne var ortada ben anlamıyorum ya

İyi anılar kafamı karıştırıyor galiba ama inşallah kurtulacagim . Psikologtan randevu aldm bir bilene de anlatmak istiyorum. İnsanı aptal eden biri o kadar haklısınız ki narsist biriyle inşallah kimse karsilasmaz bile. Suçlu ve aptal olduğunuza o kadar inandiriyor ki

Bu hayatta tek bir amacım var, mutlu olmak.
Eşimle mutlu olduğum sürece beraber olurum, arkadaşlarimla mutlu olabildigim sürece görüşürüm, bu liste uzar gider.
Kötü davranisa, kötü tek bir söze ihtiyacım yok.
Bir kere geliyoruz dunyaya, hani birkaç hakkımız olsa ilkini dusunmeden yasayalim diyeceğim ama, yok...

tam olarak neyden korkup da boşanmıyorsunuz?

Adam boğazına sarılmış kafanın karışacagi, akıl oyunu olacak ne var ortada ben anlamıyorum ya
İyi anılar kafamı karıştırıyor galiba ama inşallah kurtulacagim . Psikologtan randevu aldm bir bilene de anlatmak istiyorum. İnsanı aptal eden biri o kadar haklısınız ki narsist biriyle inşallah kimse karsilasmaz bile. Suçlu ve aptal olduğunuza o kadar inandiriyor ki

boğazınıza sarılıyor arada bir iki vuruyor bunları kabul etmeniz sizin hayatınız sizin tercihinizde çocuğunuzu biraz hırpalayıp bırakıcam demesini nasıl sindirebiliyorsunuz?
tek başına banyoyu olduğu kadar yaptırırsınız bu mu mesele çocuk onu hatırlamaz ama yediği dayağı ömrü boyunca hatırlar. kendinize gelin bir silkelenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…