- Emoji Skoru
- 610
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi emellehossohbet
-
Geçmiş olsun, size ve çocuklarınıza şiddet var dönmez burdan artık , hırpalayıp bırakacağım dediği yerde içim sızladı ya yavrum benim.Merhabalar,
8 yıldır evliyim , iki çocugumuz var . Çalışıyorum gelir düzeyim iyi. Eşimden boşanmayı düşünüyorum çünkü genelde çok iyi olsak ve insanlar bize çok imrense de bilmedikleri bir şey var eşim bir anda öfke patlaması geçiriyor. Sorunlarımız :
- Tartışmalarda eğer onun mantıgına yatmazsa ben asla haklı olamıyorum , aptal salak gibi hakaretler ediyor.
- Bazen ilerlerse seviye ufak ufak vuruyor. Geçen boğazıma yapıştı. Burda bir şeyler dank etti bende.
- Lütfen yargılamayın çok zor bir karar çünkü genelde beni çok sever ,ilgilidir, düşüncelidir,çocuklarımızla ilgilenir ev işlerini yapar ,o yüzden allak bullak oluyorum.
- En son olan olay : arabada ses yapıyor diye çocuga sinirlendi çocugun kapısını açmaya çalışırken zor durdurdum hırpalayıp bırakıcam dedi.
- Ama son nokta yolda sinirden arabayı başka arabaların önüne kıracaktım dediği an bitti benim için.
Senden boşanacagım dedim, peki görürsün sen artık seni aramicam yanında yatmayacagım.
Boşanmak doğru sey biliyorum ki bana psikolojik baskı da yapıyor çocuklara banyo bile yaptıramazsın sen tek başına bilmem ne.
Çok korkuyorum belirsizlikten. Boşanmış iki çocuguna bakan koç gibi kadınlar yazın her cümleye ihtiyacım var lütfen
Ben anlamıyorum size şiddet gösteren, çocuğuna şiddet uygulamaya çalışan biri nasıl iyi baba iyi eş olabilir ya aklım almıyor.
Geçmiş olsun, size ve çocuklarınıza şiddet var dönmez burdan artık , hırpalayıp bırakacağım dediği yerde içim sızladı ya yavrum benim.
Umarım bu gün görmemiş vahşiden en kısa sürede sorunsuz bir şekilde kurtulur , çoçuklarınızla çok mutlu olursunuz.
Yürüsün gitsin ordan. İstedikten sonra yapamayacağınız birşey yok.
Ayrıca lütfen seviyor demeyin. Seven insan ,insan olan insan siddet uygulamaz. Ayrıca böyle birine iyi koca iyi insan denmez.
İyiyken herkes iyidir. Mesele sıkıntılı durumlarda nasıl davranışlar sergilediğimiz.
Bugün boğazınıza yapışan, yarın tepkisizliginizden güç alarak dozunu artıracak.
Kendinizi ve çocuklarınızı böyle bir adamın elinde heba etmeyin. Kendinize güvenin. Bütün belirsizlikler zamanla rayına oturur.
Ayaklarının üstünde duruyorsun, o kim köpek sana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor.
Evlatlarinla düzen kurup misler gibi yaşarsın valla.
dövsün, hakaret etsin, çocuklarınız buna maruz kalsın ama genelde iyidir, sever bilmem ne. Şaka gibi insanlarsınız.
Şunları sayıp iyi baba iyi eş diyorsunuz ya.... Çok iyi gerçekten.
Anladığım kadarıyla eğitimli ve kariyerli bir kadınsınız, yani sizler bile ama iyi bir baba diyebiliyorsa biz burada idrak edemeyen, cahil insanlara boşuna laf anlatmayalım.
Egitimli, kariyerli kadinlarin bu kadar pasif ve sinik olmasini asla anlayamiyorumNeden cocuklara bakamayacakmissin, gayet becerikli akilli kadinsin ki gelirin iyi. Lutfen cik bu kafadan guzel kardesim. Dayak falan da yeme bir daha el kaldirirsa artik vazo, telefon ne varsa gecir kafasina bayilt. Hic durma bosan bu igrenc yaratiktan cocuklarinla misler gibi yasarsin.
Kocam çocuğumu hırpalayacağım dese onu eve almam uzaklaştırma alırım daha boşanmasammmmm mııı kararsızımmmm iyi bi babaaaaaa yarın çocuğun ağzına iki yapıştırsa ne olacak
Çok haklısınız hiç düşünmemiştim. Sebebi babamdan kaynaklı olabilir hiç değer görmedim ondan her şeyim annem sayesinde. Ve tabii yıllardır sindirdi beni eşim hakaretlerle filanbinbir emekle insaa ettiginiz kariyerinizden ve disariya cok guclu yansiyan is kadini, eli ekmek tutan, ayagi yere saglam basan zeki kadin auranizdan ayri; ikili iliskilerde zayif, bagimli kadin protitipiniz var.
Adam boğazına sarılmış kafanın karışacagi, akıl oyunu olacak ne var ortada ben anlamıyorum yaÇok teşekkürler kızlar gerçekten kadınlar iyi ki var bana bir arkadaş gibi akıl verdiğiniz için tesekkurlerne kadar eğitimli olursam olayım insanın kafasını karıştıran bir durum. bir ay iyi sonra böyle patlıyor. Ve kendisini de akıl oyunlarina bayılır. Hep bana çevresindeki erkeklerden çok daha iyi olduğunu filan düşündürdü . Dediğim gibi bosanacagim ama nasıl korkuyorum .
tam olarak neyden korkup da boşanmıyorsunuz?
İyi anılar kafamı karıştırıyor galiba ama inşallah kurtulacagim . Psikologtan randevu aldm bir bilene de anlatmak istiyorum. İnsanı aptal eden biri o kadar haklısınız ki narsist biriyle inşallah kimse karsilasmaz bile. Suçlu ve aptal olduğunuza o kadar inandiriyor kiAdam boğazına sarılmış kafanın karışacagi, akıl oyunu olacak ne var ortada ben anlamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?