• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet boşanma Çocuklar

Bir de evet çevremde pek mutlu evlilik yok gerçekten hem ilgili hem nazik hem çocuklarını karisini seven erkekler var mi

boğazınıza sarılıyor arada bir iki vuruyor bunları kabul etmeniz sizin hayatınız sizin tercihinizde çocuğunuzu biraz hırpalayıp bırakıcam demesini nasıl sindirebiliyorsunuz?
tek başına banyoyu olduğu kadar yaptırırsınız bu mu mesele çocuk onu hatırlamaz ama yediği dayağı ömrü boyunca hatırlar. kendinize gelin bir silkelenin.
Haklısınız sindiremedigim yer oralardi zaten iş her şeyi aştı çocuklarımı kimsenin arka sırasına koyamam

Şiddet varsa ayrılacaksın bacım. Benim bir arkadaşım var. Kocası seninki gibi. Sinir anında boğazını sıktı bir kaç defa. Çocuklarına da yapmış sanırım ama boşanmıyor. Çok tehlikeli bir durum.

Şiddet varsa ayrılacaksın bacım. Benim bir arkadaşım var. Kocası seninki gibi. Sinir anında boğazını sıktı bir kaç defa. Çocuklarına da yapmış sanırım ama boşanmıyor. Çok tehlikeli bir durum.
Allah onun da yardımcısı olsun. Benim bardağı taşıran nokta çocuklarım oldu

“genelde beni çok sever ,ilgilidir, düşüncelidir,çocuklarımızla ilgilenir ev işlerini yapar”
Başını yesin sevgisi, ilgisi, düşüncesi! Çocuğumu hırpalayacak bende ona iyi baba diyeceğim? Lütfen gidin kafanıza soğuk su falan dökün.

Back
X