Şiddet böyle böyle başlamaz mı? Fikir verin lütfen.

Erkeğe şiddet var ,kocanıza söyleyin sizi boşasın yazık adama ,saygısız bir eşle beraber .
10 yıllık evliyim,eşimle ailesi yüzünden sayısız kavgamız olmasına rağmen 1 defa dahi eşime sizin gibi saygısızca davranmadım .
Kadına şiddet olsaydı şimdi boşancılar gelirdi çok doğru demişsiniz adam konu sahibini boşamalı kesinlikle

üzüm üzüme baka baka kararir diye bir durum olmus sizde.

Nasıl burada bazı kadın arkadaşlara boşanmadıkları için kızıyorsak aynı kızgınlığı eşinize de duydum akıl tutulması yaşıyor herhalde. Aklı başına tez elden gelir de elinize celp gelince anlarsınız ne doğru ne yanlış.

Nacizane fikrim sizin gergin ve sinirli bir insan olduğunuz yönünde😞
Eşinizin size şiddet uyguladığını değil sizin eşinize psikolojik şiddet uyguladığınızı düşünüyorum
Troid hormonlarınıza baktırmanızı öneririm
Çünkü bende sürekli böyle sinirlendiğim bir dönemde gittiğim doktor kontrolünde troidlerimin çok yavaş çalıştığını öğrendim şuan dengelemek için ilaç kullanıyorum
Hayatı kendinize ve eşinize güzelleştirmek için niyetlenin bence 🙏🏻💖

Böyle bir konu açtığıma inanamıyorum gerçekten. Lütfen her türlü yorumunuzu benden esirgemeyin, gerçeklerle yüzleşmek isterim her zaman ne kadar acı olsa da.

Eşim çok çok sakin biridir normalde, ben sinirli bir insanım. Genellikle bağıran, ağır konuşan benimdir. Sinir krizi geçirip ona vurduğum ittiğim de olmuştur. Bunları söylememin sebebi ne kadar sakin ve sabırlı biri olduğunu ve bugünkü şey yüzünden nasıl dumura uğradığımı belirtmek.

Az önce bebeğimin altını değiştiriyordum, yardım istedim geldi yardıma. Çok ağırkanlı bir insandır, bebeğim altını değiştirirken işedi örtüsü çiş oldu. Kaldırdım bebeği yeni örtü ser dedim ona da. Seriyor ama aheste aheste. Ben de hafifçe bağırdım çabuk olsana çocuğun arkası hep çiş oldu falan diye. O da bağırdı yapıyorum işte salak mısın gibi bir şey dedi. Ben de sensin salak ver şunu ya bi şeyi de beceremiyorsun dedim hızlıca elinden aldım mendili. O anda ya dur be deyip kafamı ittirdi. Şok oldum gerçekten hala şok içindeyim. Sen napıyorsun ya deyip ben de onun kafasına vurdum (rezillik resmen). Nasıl yaparsın ya falan demeye başladım. Bu arada annemlerde kalıyoruz iki aydır yollar kapalı olduğu için mahsur kaldık burda. Bu hemen sus rezil etme bizi falan dedi tabi annemden korkar çünkü sağolsun her zaman arkamdadır canım annem. Ben hıncımı alamadım ittim bunu ta odanın köşesine kadar bu arada bi ton saydırdım. Allahtan ramazan da herkes uyuyor duymadılar ama ben şu an çok kötüyüm. Elim ayağım titriyor ilk defa böyle bir şey oluyor. Asıl korkum şiddet böyle böyle başlamaz mı? Kafama küçük bir şekilde vurdu diye başlar sonra dozu artmaz mı? Lütfen bir şeyler söyleyin çok kötüyüm napıcam şimdi?

Okuduğunu anlamayanlar için edit :adama sürekli vurmuyorum herhalde, vurduğum oldu bir kere. Onda da annesiyle beni delirttiler sinir krizi geçirdim resmen. Yani sürekli bir vurma durumu yok herhalde.

Fevriliğiniz adamı da laçka etmiş hepsi bu
Şiddet görüyor değilsiniz yani

Keşke konu açmasaydınız burada herkes sizi suçlar. Konu sahibini linçleme hobisi var burada. Herkes niye bağırdın der. Sorsan aaa hiçbir şey şiddetin bahanesi olamaz derler. Ama örnek verip anlatmışsan mümkünü yok kurtulamazsın. Eminim ki kaç kez biraz seri ol demişsinizdir. Sadece bu olayda değil her olayda çabuk olur musun diye uyardığınızdan eminim. E artık bir noktadan sonra insan cinnet geçiriyor. Sizi suçlayan üyeler eminim eşlerine her şeyi tane tane yavaş yavaş anlatıyor:)

Mesela ben eşime bir elini yıkamak için şu musluğu sonuna kadar açma. Sıçrıyor heryer berbat oluyor diye evlendiğimizden beri yaklaşık 338662837 kez söyledim. Ama işe yaradı mı hayır. Ben şimdi konu açsam niye adama bağırıyorsun derler.

Eşler sinirlenirse ses yükselebilir. Dünyadaki bütün çiftler kavga eder bu normaldir. Ama hakareti önce eşin etmiş yetmemiş kafanızdan ittirmiş. Sonuç olarak haklısınız. Ama ailenizin evinde uzatmayın. Anlattığınız gibi biriyse eşiniz zaten devamı gelmez diye düşünüyorum.

Bu arada bir de şu var. Aileler kızlarının arkasında durursa erkek milleti biraz ayağını denk alır diye yazanlar bu konuda da sizi suçlamış. Ne demek istediğiniz çok açıktı oysa ki. Anlatmaya uğraşmayın. Bence konunuzu kapattırın. Bir kesim var burada. Konu sahibine konu ne olursa olsun saldırmayı bekleyen. O yüzden ciddiye almayın

Bir de bu var forumda en sevdigim, kendi iletisim sekilleri haric bir iletisim sekli olmadigini, o yuzden kendimiz eslerimize var gucuyle bagirirken burada minnos minnos yorum yaptigimizi dusunen uyeler.... :))

Cok sasiracaksiniz ama dunyada genel olarak ofkesini kontrol edebilen ve ses tonunu yukseltmeden iletisim kurabilen insanlar ve ciftler var. Ben sesimi yukseltmem, kimsenin bana ses yukseltmesine de izin vermem. Esimin sinirlendigini hissettigimde 'Bu konuyu konusabiliriz ama sakinlesince, biliyorsun ki bana sesini yukseltmene izin vermeyecegim' derim. Fiks cumlemdir. Ve evet biz o olayin uzerimizdeki etkisi tamamen gecmeden konusmayiz, dolayisiyla bagirip cagirip hakaret etmemize hic gerek kalmadan tane tane konusabiliyoruz.

Arkadaslarimiza, patronumuza sinirlenince ses yukseltebiliyor muyuz? Ofkemizi yeri geldiginde kontrol edebiliyorsak neden yol arkadasimiz olan eslerimize karsi kontrol etmeyelim ki?

Şiddet yok tabii ki. Ben yanlış mı okudum bilmiyorum da önce adam ittirmiyor mu eşinin başını? Evden kovmaya da hak vermiyorum. Ama tüm şiddet gören kadınlara açtıkları konularda ama sen de şöyle yapmasaydın filan deniyor. Bir kere kadın konu açmış kocası ağzını burnunu kırmış. Konuda inanın ki kadın sadece biraz bağırmış. Adam hakaret edip üzerine yürüyünce kadın balkona gitmiş. Gidip onu ordan alıp fena dövmüş. Cevaplar ama sende niye adama bağırdın. Böyle oluyor genelde.

Konu sahibi de sadece bir kere kv ile birlikte üstüme geldiler eşimi o yüzden ittim diye yazmış. İşin içinde kv olduğu içinde biraz şüphe duydum. Konu sahibi cinnet geçirdi belki. Ha o zaman haklı mı olur? Değil elbette. Ama bu ülkede kadınlar inanılmaz eziliyor. Hiç bir zaman erkeklerle eşit görülmüyor. Her şeyde onlara hak görülen ayrıcalıklar var. Ben de bazı konularda pozitif ayrımcıyım o yüzden. Kadına bu kadar saldırılacak bir durum görmedim ben. Durum bundan ibaret. Saygılı yorumunuz için teşekkür ederim
Kadin adami yardima cagiriyor. Adam yardima gidiyor. Adama sunepe gibi davraniyor. Yavasligindan, elinden bir is gelmedigind3n fakan basliyor soylenmeye. Bunkar onur kirici laflar. Hakaret. Birisi sizden yardim istese, yaptiginiz yardimi begenmese, onu da gectim negatif enerjiyle catacak yer gezse, siz de tepki verirsiniz. Adamin da artik burasina kadar gelmis belki ki. Cunku daha onceden de siddet uygulamis adama. Siddete meyilli belli ki. Eli kalkabiliyor birisine. Adama nasil siddet uyguladiysa adam taa odanin obur ucuba gitmis ayol. Cocuk degil bu kocaman adamdan bahsediyoruz. Sen kocani ittirince ta odanin obur ucuna gidebiliyor mu? Dusun ki ne kadar cazgirlasmis. Hirsini yenenemis evden kovacakmis da disari cikma yasagi var diye yapamamis.
Alt tarafi bebe bezi degistirilecek. Kac kisi degistirir bir cocugun altini. Cocuk bu, altini acinca işer rahatladigi icin. Ortaligi velveleye vermenin ne geregi var? Temizlenmeyecek bir sey mi? Bir is yapmis herkesi etrafina toplamis.
Anali kizli adami pistirmislar. Annesinden korkuyormus bir de adam. Bir insan neden kayinvalidesinden korkar ki? Bunu da iyi birseymis gibi anlatiyor. Adamin saygisindan susmasini bunlar yanlis anlamis, adami pasifize etmeye calisiyorlar.
Konu sahibi kayinvalideye bir kez kizdi diye kocasina siddet mi uygular? Neyse kiminle problemin onunla cozersin, oyle degil mi. Sen kayinvalidene kizinca kocani mi dovuyirsun? Gucu kocasina yetiyor. Kadin kantarin topuzunu kacirmis. Olay bu. Adamin burasina gelmis. Sonra da bu adamdan sevgi bekler artik. Kendisi esini sevmiyor. Sevse siddet uygulayamazdi, kiyamazdi.

Son düzenleme:
Bir de bu var forumda en sevdigim, kendi iletisim sekilleri haric bir iletisim sekli olmadigini, o yuzden kendimiz eslerimize var gucuyle bagirirken burada minnos minnos yorum yaptigimizi dusunen uyeler.... :))

Cok sasiracaksiniz ama dunyada genel olarak ofkesini kontrol edebilen ve ses tonunu yukseltmeden iletisim kurabilen insanlar ve ciftler var. Ben sesimi yukseltmem, kimsenin bana ses yukseltmesine de izin vermem. Esimin sinirlendigini hissettigimde 'Bu konuyu konusabiliriz ama sakinlesince, biliyorsun ki bana sesini yukseltmene izin vermeyecegim' derim. Fiks cumlemdir. Ve evet biz o olayin uzerimizdeki etkisi tamamen gecmeden konusmayiz, dolayisiyla bagirip cagirip hakaret etmemize hic gerek kalmadan tane tane konusabiliyoruz.

Arkadaslarimiza, patronumuza sinirlenince ses yukseltebiliyor muyuz? Ofkemizi yeri geldiginde kontrol edebiliyorsak neden yol arkadasimiz olan eslerimize karsi kontrol etmeyelim ki?

Ses yükseltmeyen varsa daha fazla kavga ederken ses yükseltende var. Sesimizin yükselmesi demek dayak yiyebileceğimiz anlamına gelmiyor. Benim sesim yükselir. Eşimin de zaman zaman yükselir. Henüz birbirimizi dövmedik

Feminizm= koca dövme
Feminizm=kadınların haklarını savunarak toplumdaki eşitsizliklerin kaldırılmasını amaçlar
Ey erkek milleti yanlış biliniyoruz :KK70:
Erkeğe şiddeti desteklemiyoruz
istockphoto-918632196-1024x1024.webp

yazık adama :KK12: sanki butun terslıkleri adam yapmış

Back
X