- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.723
- 108
Konu sahibi en az bir ay gelmez buraya konu unutulsun diyeKonu sahibi son durum nedir? Eşinize gözdağı verdiniz mi anneniz ile birlikte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi en az bir ay gelmez buraya konu unutulsun diyeKonu sahibi son durum nedir? Eşinize gözdağı verdiniz mi anneniz ile birlikte
Yani kadın erkeğe şiddet uygulayabilir hatta ağzına edebilir ama erkek şöyle ufacık bir itme yaparsa feminist anneniz hemen sizi boşan diye yüreklendirir öyle mi? Ay ne olur yüreklendirip boşasın da adamda kurtulsun bu işkenceden.Annem duyarsa şiddete asla tahammülü olmadığı ve feminist biri olduğu için boşanma konusunda beni yüreklendirir mesela, hep arkamdadır. Eşim annemin diğer birçok anne gibi aman kızım idare et tarzında bir şey demeyeceğini bildiği için çekiniyor. Yoksa annem eşime asla kötü davranmaz.
Kendininkini küçümseyip adamınkini aşırı büyütmen enteresan. Burda şiddet mağduru olan eşiniz bence. Boşanın adam kurtulsunBöyle bir konu açtığıma inanamıyorum gerçekten. Lütfen her türlü yorumunuzu benden esirgemeyin, gerçeklerle yüzleşmek isterim her zaman ne kadar acı olsa da.
Eşim çok çok sakin biridir normalde, ben sinirli bir insanım. Genellikle bağıran, ağır konuşan benimdir. Sinir krizi geçirip ona vurduğum ittiğim de olmuştur. Bunları söylememin sebebi ne kadar sakin ve sabırlı biri olduğunu ve bugünkü şey yüzünden nasıl dumura uğradığımı belirtmek.
Az önce bebeğimin altını değiştiriyordum, yardım istedim geldi yardıma. Çok ağırkanlı bir insandır, bebeğim altını değiştirirken işedi örtüsü çiş oldu. Kaldırdım bebeği yeni örtü ser dedim ona da. Seriyor ama aheste aheste. Ben de hafifçe bağırdım çabuk olsana çocuğun arkası hep çiş oldu falan diye. O da bağırdı yapıyorum işte salak mısın gibi bir şey dedi. Ben de sensin salak ver şunu ya bi şeyi de beceremiyorsun dedim hızlıca elinden aldım mendili. O anda ya dur be deyip kafamı ittirdi. Şok oldum gerçekten hala şok içindeyim. Sen napıyorsun ya deyip ben de onun kafasına vurdum (rezillik resmen). Nasıl yaparsın ya falan demeye başladım. Bu arada annemlerde kalıyoruz iki aydır yollar kapalı olduğu için mahsur kaldık burda. Bu hemen sus rezil etme bizi falan dedi tabi annemden korkar çünkü sağolsun her zaman arkamdadır canım annem. Ben hıncımı alamadım ittim bunu ta odanın köşesine kadar bu arada bi ton saydırdım. Allahtan ramazan da herkes uyuyor duymadılar ama ben şu an çok kötüyüm. Elim ayağım titriyor ilk defa böyle bir şey oluyor. Asıl korkum şiddet böyle böyle başlamaz mı? Kafama küçük bir şekilde vurdu diye başlar sonra dozu artmaz mı? Lütfen bir şeyler söyleyin çok kötüyüm napıcam şimdi?
Okuduğunu anlamayanlar için edit :adama sürekli vurmuyorum herhalde, vurduğum oldu bir kere. Onda da annesiyle beni delirttiler sinir krizi geçirdim resmen. Yani sürekli bir vurma durumu yok herhalde.
Bu bir diğer konunuza yaptığınız yorum.Esim kavga sevmez sakin biri diye tanımlamışsınız.Anliyorum yeni doğum yaptınız. Konuşasınız.Biraz da bunun etkisi vardır.Ama lütfen sakin olun .Çocuğunuz yanınızda ve sağlıklı. Evinizde olmasanız bile eşin ve çocuğuma birliktesin.Boyle tartışmalar hakaretler evliliğe çok ciddi zarar verir.En temelde saygı vardır.Onu asla kaybetmeyin.Bu günler tabiki geçer.Size babanınız ve eşinizle mutluluklar diliyorumNapabilirim annesiyse sevmek zorunda mıyım? Onu o yetiştirdi muhabbetine katılmıyorum herkes eşimin o aileden nasıl çıktığına şaşırıyor hepsi birbirinden beter. Eşim kendini yetiştirmiş biri çok şükür. Mesela kadın aşırı kavgacı, benim eşim kavga sevmez. Kadın inanılmaz paragöz, eşim hiç maddeci bir insan değildir vs.
Siz meslek sahibi olmayı inanılmaz Abartmışsınız! Atla deve değil bilin isterim!Evet çekinir. Ben mesleği olmayan ailesi arkasında olmayan biri olsaydım daha farklı olurdu belki ama durum bu o yüzden daha dikkatli.
Evet azarlamamam gerekiyordu ama onun bu şekilde tepki vermesi normal mi bu kadar basit bir konuda?
Siz ona vuruyorsunuz,az veya çok! Bugün küçük kafama vurdu dediğinizin daha büyüklerini yaptığınızı yazmışsınızz. Siz şimdi böyle düşünüyorsanız eşiniz neler düşünüyor acaba? Başlatan bu yolu açan siz olmuşsunuz maalesef.. eşinize de bu zaman içinde normal görünür size yapar başlamış bileBöyle bir konu açtığıma inanamıyorum gerçekten. Lütfen her türlü yorumunuzu benden esirgemeyin, gerçeklerle yüzleşmek isterim her zaman ne kadar acı olsa da.
Eşim çok çok sakin biridir normalde, ben sinirli bir insanım. Genellikle bağıran, ağır konuşan benimdir. Sinir krizi geçirip ona vurduğum ittiğim de olmuştur. Bunları söylememin sebebi ne kadar sakin ve sabırlı biri olduğunu ve bugünkü şey yüzünden nasıl dumura uğradığımı belirtmek.
Az önce bebeğimin altını değiştiriyordum, yardım istedim geldi yardıma. Çok ağırkanlı bir insandır, bebeğim altını değiştirirken işedi örtüsü çiş oldu. Kaldırdım bebeği yeni örtü ser dedim ona da. Seriyor ama aheste aheste. Ben de hafifçe bağırdım çabuk olsana çocuğun arkası hep çiş oldu falan diye. O da bağırdı yapıyorum işte salak mısın gibi bir şey dedi. Ben de sensin salak ver şunu ya bi şeyi de beceremiyorsun dedim hızlıca elinden aldım mendili. O anda ya dur be deyip kafamı ittirdi. Şok oldum gerçekten hala şok içindeyim. Sen napıyorsun ya deyip ben de onun kafasına vurdum (rezillik resmen). Nasıl yaparsın ya falan demeye başladım. Bu arada annemlerde kalıyoruz iki aydır yollar kapalı olduğu için mahsur kaldık burda. Bu hemen sus rezil etme bizi falan dedi tabi annemden korkar çünkü sağolsun her zaman arkamdadır canım annem. Ben hıncımı alamadım ittim bunu ta odanın köşesine kadar bu arada bi ton saydırdım. Allahtan ramazan da herkes uyuyor duymadılar ama ben şu an çok kötüyüm. Elim ayağım titriyor ilk defa böyle bir şey oluyor. Asıl korkum şiddet böyle böyle başlamaz mı? Kafama küçük bir şekilde vurdu diye başlar sonra dozu artmaz mı? Lütfen bir şeyler söyleyin çok kötüyüm napıcam şimdi?
Okuduğunu anlamayanlar için edit :adama sürekli vurmuyorum herhalde, vurduğum oldu bir kere. Onda da annesiyle beni delirttiler sinir krizi geçirdim resmen. Yani sürekli bir vurma durumu yok herhalde.
Şiddet böyle böyle başlamaz mi derken neyin kafasını yaşıyorsun..Böyle bir konu açtığıma inanamıyorum gerçekten. Lütfen her türlü yorumunuzu benden esirgemeyin, gerçeklerle yüzleşmek isterim her zaman ne kadar acı olsa da.
Halen aklınca diyosun.sorun sende !sende o aklınla bu anlaAbartma falan diyordu ben odadan çıkmadan önce aklınca beni sakinleştirip geçiştirecek.
Kesinlikle çok çok ayıp ya bu ne ya bide destek ariyorŞiddetin başlangıcı sizde ..Böyle devam ederseniz daha fenası bile olabilir.
Eşinizi çocuk gibi azarlamayı bırakın yoksa aranızda ne saygı ne sevgi kalacak.
Ayrıca ailenizin yanında şımarık çocuklar gibi davranmanıza gerek yok..Annemden korkar falan çok abes.
Böyle bir konu açtığıma inanamıyorum gerçekten. Lütfen her türlü yorumunuzu benden esirgemeyin, gerçeklerle yüzleşmek isterim her zaman ne kadar acı olsa da.