Şiddet böyle mi başlar

Aslında bu doğru değil. O yoğun çalıştığı için benim gün içindeki ağlamalarımı görmüyor bile. Düşündüğünüz gibi bütün gün trip atacak bir lüksüm yok benim. Ama buraya kendimi savunmak için yazmadım bana bir faydası da yok.

9 yillik evlilikte artik esinizin ne sevip sevmedigini biliyor olmaniz gerekmez mi? caniniz o yemegi istediyse kendinize gore yaparsiniz esinize onceden soylersiniz o da kendine gore bir seyler yapar/alir. bunda bu kadar buyutulecek alinacak bisey goremedim ben bence siz hormonlarinizdan dolayi boyle bir tepki vermissiniz ama esinizin sizi koltuga firlatmasi, bileginizi sikmasi ne kadar yanlis ise acikcasi sizin de ona yastik firlatmaniz ayni derecede yanlis

Huzurunuz için eşiniz apatta falan kalsa olmaz mı. Buluşursunuz bir yemek, bir aktivite düzenleyip sonra o gider. Hem özlediğiniz için sinirinizi daha az yansıtırsınız. Hormonlarınız düzene girince hamilelik stabil ilerleyince kendinizi dengeli hissederseniz o evi iptal eder. Bence sağlıklı iletişim için mesafe gerekir böyle ani değişim yaratan durumlarda.

Durduk yerde üzerinize yürüyüp bileklerinizi tutup fırlatmamış, siz sinirlenmişsiniz tepki göstermişsiniz sonra mutfağa gitmek üzere ayağa kalkıp üzerine yürümüşsünüz. O kapacağınızı kestiremeyip dur diye tutmuş.
Sonrasında da bir arbede yaşamamışsınız, uzak kalmayı seçmiş. Yüksek ihtimalle ne olduğuna anlam bile verememiştir.

Sakinleşmeye çalışın, yıllardır sevip birlikte ömür geçirdiğiniz hatta onunla bir çocuğunuz olsun diye bir sürü sıkıntıya göğüs germeyi göze aldığınız biri bu kişi. İğrenç biri olsaydı daha evvel farkederdiniz. Bazen tahammülümüz biter sizin durum o. Ama yenilenemeyecek şey değil

Teşekkür ederim beni anladığınız için. İnşallah dediğiniz gibidir ben şu an doğru değerlendiremiyorum.

Bidaha ben o evde yemek yapmam net. Bu nasıl terbiyesizlik sevmediği yemekmiş
Sevmediği bir yemek de değildi. Zaten onun sevmediği bir yemek pişmiyor evde. Bir gün gelip bu köfte niye parmak ben yuvarlak istiyordum diyebiliyor. Veya haftada bir mutlaka şu yemek olsun diyor yapıyorum ve yemiyor. Her gün evde taze yapılmış çorba olsun diyor ve içmiyor. Beni çok yargılamış herkes sevmediği yemekleri yapıp zorla yedirmeye çalıştığımı sonra da olay çıkardığımı düşünmüşler. Ama olay bu kadar ekstrem olunca akıllara gelmiyor.

Adama saldıran sizsiniz sakin olun.isten gelmiş adamcağız günah yapmayın
Noluyor adam işten gelmişse bu kadında sırf onun çocuğunu dogurmak için bir dünya hormon alıp uğraşıyor senin için çok güzel seyler yazardımda banlanmaya değmez birisin

Yav kk da son zamanlarda erkeklerin bi savunuculuğu bi ponçikliği yok idare edecekmişim yok adam yemek sevmiyormuş muş ee ben bayilıyorum çünkü bu sıcakta saatlerce yemek yapmaya her gün onüne kuru ekmek koy bak nasıl kıymetli oluyorsun

Eşim yemek seçer, ne sevip ne sevmediğini bilirsiniz. Konuşup kararlaştırın. Ya ona göre yapın yada yemek alıp gelmesine karşı çıkmayın. Sinirli olabilirsiniz ama yastıkda fırlatmayın. Eşiniz hatalı ama siz de hatalısınız. İlk başlatanda sizsiniz. Şiddete gidip gitmeyeceğini bilirsiniz aslında.

Bende tüp bebek sürecinden geçtim. o süreçte kafamı meşgul etmesi için sürekli kitap okurdum. Çok işe yarıyor tavsiye ederim.

Ben de öyle düşünüyorum ama insan evde sofra olsun aile ortamı olsun birlikte yemek yensin istiyor. Bazen de olmuyor işte böyle.

Ben de öyle düşünüyorum ama insan evde sofra olsun aile ortamı olsun birlikte yemek yensin istiyor. Bazen de olmuyor işte böyle.
Bu olay zaten 1 kere olsa bu tepkiyi vermezsin demek ki hep olan ve bu konuda bıkmış birisin ki sinir krizine kadar gitmiş baksan cok basit görünüyor ama çok iyi bilirim o birikmişliği

Çocuk olunca yemek yapmaya fırsatın olmadığı günler olacak. Anlayışlı olmak yerine hep böyle şımarıklıkmı yapacak. Tüp bebek süreçleri çok stresli insanın psikolojisi alt üst oluyor. Sakin olun birbirinizi üzmeyin gerekirse destek alın. Eğer hep böyleyse bu adamı baba yapmak için uğraşma değmez. Günahsız bir bebeğinde hayatını karartmayın

Yapmayın o zaman yemek. Alsın dursun

Teşekkür ederim

Bu olay zaten 1 kere olsa bu tepkiyi vermezsin demek ki hep olan ve bu konuda bıkmış birisin ki sinir krizine kadar gitmiş baksan cok basit görünüyor ama çok iyi bilirim o birikmişliği
Maalesef tam olarak öyle oldu. Ama üstündekini kirli sepetine değil yere attığı için de olabilirdi veya banyoyu ıslak bıraktığı için. Ben de o an idare edemedim ve aşırı tepki verdim farkındayım ama karşılığı evliliğimi sorgulamama sebep oldu.

Zaten onun sevmediği bir yemek pişmiyor evde. Bir gün gelip bu köfte niye parmak ben yuvarlak istiyordum diyebiliyor. Veya haftada bir mutlaka şu yemek olsun diyor yapıyorum ve yemiyor.
Bu köfte parmak şeklinde olacak ister ye ister yeme diyin. Onun sevmediği pişmiyor ne demek, ne güzel alıştırmışsınız. Siz canınızın istediği yemeği pişirmiyor musunuz? 9 sene yemek düzenini çözememek için uzun bir zaman. Yemek seçiyorsa seçiyor ve bunu değiştirmek zorunda değil. Adamın oturmuş bir ağız tadı varsa yapacak bir şey yok. Aile ortamı olsun diye sevmediği yemeği yemeye zorlamayın. Pişirmeyi düşündüğünüz yemeği söyleyin beğenirse yesin beğenmezse kendinize göre yapın, eşiniz de dışarıdan getirdiği yemeği koysun yesin. Böyle de aile ortamı olur. Daha yeni hamilesiniz, son aylarınızda ağırlaşınca yemek yapmak bile zor gelecek, adam yemiş gelmiş diye sevineceksiniz hatta. Yastık fırlatmak falan bunlar size zarar, yapmayın. Birine yastık fırlatmak üstüne yürümek de şiddet. İçinizden 10 a kadar sayın veya ortamdan çıkın.

Bu iki ebeveyn çocuk sahibi olmaya hazır değil bence . Biri eşinin ne yıyıp yemedıgını bilmez buzlukta yemek saklar yada günlerce aynı yemegı yer biri haklı olarak yemek alıp gelıyor burda saygısızlık yapan sizsiniz . Köftenın parmağı yuvarlağını geçin adamın huyu bu değişmiyor demek ki . Çok zor değil ki hayatım akşama ne istersin onu yapayım demek . Alışmış olmalısınız zaten bu duruma .yada otur ye yemeğini sana laf söz yoksa eziyet etmiyor bi köşede karnını doyuruyorsa bulaşma . Ye yemegını misler gibi keyfine bak (Size yemek almayısına yorum yapmıcam kendıniz yemiyormussunuz zaten dışardan - birbirinize uyguladığınız şiddet zaten saçma )

Biri karısı kendı kendıne cinnet gecırıyor die kolundan alır koltuğa fırlatır .

Çocuk daha zor napacaksınız biriniz kırlent atıp biriniz koltuğa mı fırlatacaksınız ?

Tüp bebek süreci stresli manevi olarak zaten güçlü olmanız gerektiğini bildiğiniz bi yola girip kaldıramıyorsanız, annelik gibi büyük sorumluluk isteyen bi süreci nasıl kaldıracaksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…