Şiddet böyle mi başlar

Size diyecek bir şey bulamıyorum. Şu yorumunuz beni çok üzdü pişman oldum şuraya yazıp soru sorduğuma. Herkesin aynı pencereden bakamayacağını bilmeliydim size gerçekten diyecek hiçbir sözüm yok!!!! İnanamıyorum insanların vicdansızlığına artık. Gerçekten inanamıyorum!!

İlk sen şiddet gönstermişsin o da karşılık vermiş bu konuda önce kendine kusur bul
Eşinin yemek konusunda yaptığı da çok ayıp ama tepkin yanlış olmuş bundan sonra sadece kendime yemem yapacağım demen yeterliydi

kusura bakmayın pohpohlayamıcam . Gidip embrıyo dondurtup sonrada boşayım mı edeyım mı die kendınıze verdiğiniz zararı kendı vıcdanınız görmüyorsa ben bisey diyemem . Birikmişlikleriniz bir günde olmadı sonuçta . Gerçekten bende inanamadım okurken böyle oktan mohtan bi sebeb için embrıyolarınızı imha edecek olmanıza falan. Önce kendınıze bi kendınız bakın ayna karşısına geçip yada ne bileyim artık nerden bakacaksanız , sizin pencere ne taraftan gösteriyorsa .

Size iyi bir kalp diliyorum. Başka da bir şey diyemiyorum artık.

Haklısınız bazı yorumlar sert bence zaten derdi olan konu açıyor daha hassas yaklaşılmalı. Siz içinden almanız gerekene bakın doğru cümleler var bence bu yorumda.

Gercekten ben de üzülüyorum saçma sapan mevzulardan insanlar birbirlerini kırıyorlar, evde huzur kalmıyor, herkesde bir ego, bu ortama bence de cocuk yapılmamalı.insan alttan almayı susmayı bosvermeyi bilmeli.

Gercekten ben de üzülüyorum saçma sapan mevzulardan insanlar birbirlerini kırıyorlar, evde huzur kalmıyor, herkesde bir ego, bu ortama bence de cocuk yapılmamalı.insan alttan almayı susmayı bosvermeyi bilmeli.
Batan gemiye yolcu almak gibi bişey işte . Olan çocuklara oluyor . Daha hamilelik hormonları, lohusalıgı var bu işin .

Kocada da belli ki öfke kontrolü yok . böyle bi süreçte eşine destek olmak yerine sorunu çözmek adına adım atmak yerine kadını koltuğa atıyor .

Yuvayı disi kus yapar bence.biz bayan olarak biraz idare eden taraf olacağız yeri geldiğinde.aile huzurunu herseyden ustun tutacagiz, ego olmayacak, benim yemegimi nasil yemez demeyecegiz mesela.yemeyebilir.adam isten gelmis, bir huzur ister evde.sabahtan aksama kadar calismis.gunah gercekten.herseye once biz sinirlenmeyecegiz.kavga iki taraflı bisi.olan hep çocuklara oluyor.cocuk geldiğinde sorumluluk artıyor. O zaman da kavga mı edecekler?

Size iyilik de dileyemeyeceğim. “Biz bayan olarak…” diye konuşan birisiyle aynı frekansta değiliz. Anlamazsınız.

Soru sordunuz ve cevap verildi. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Üye doğru yazmış, çocuk olunca daha zor. Böyle ben merkezci ve hep istediği yapılmış bir eş çocuk olduğu zaman da konfor derdine düşebilir. Size haksızsın demiyoruz, krizi yanlış yönetiyorsunuz. Bağırıp çağırıp eşya fırlatıp sinir kriz geçirmeyin. Ev yemeği sevmiyorsa sevmiyor, kazık kadar adamı bırakın ne yerse yesin. Ben çocuklarıma bile bu baskıyı yapmıyorum, anne ben bunu yemek istemiyorum diyince başka bir şey yapamam git dolaptan kendin hazırla ye diyorum.

Yemeği yememek, kirli çamaşırı sepete koymamak, banyoyu ıslak bırakmak... Bunları 3 kez çocuğa söylesen göstersen öğrenir. Bu adama hep paşazade gibi mi davrandınız? 9 senelik evlilikte çoktan herkes her huyunu suyunu belli eder. Benim eşim kaç kere söylememe rağmen giysilerini ters çıkarıp koyardı kirli sepetine. Bir gün ben de ters yıkadım ve çekmecesine ters koydum. Bir iki fark etmedi, üçüncüde bunlar niye böyle diye sordu ben de söyledim. Nasıl çıkarırsan öyle giyersin, sana zor gelen bana da zor geliyor dedim. Evlendiniz evleneli hep adamın sevdiklerini pişirmeniz bile hata. Yeni evli olsanız düzen oturtmaya alışmaya çalışıyor dersin ama bu 9 sene sürmez sürmemeli. O yüzden biraz kendi hatalarınızla da yüzleşin.

konu yemek değil o değil bu değil. erkeklerde insan farkındasınız değil mi ? şimdi siz bana kırlent fırlatsanız ben tepki vermesem ikinci fırtlatsanız , kadınım bakın üçüncü de bende ağzınıza bir tane yapıştırırım bende adet günümdeysem ; ) bi tek sizde hormon yok. işinize gelmeyen bir konuyu bu şekilde çözemezsiniz. kaldı ki kronik sorununuz yemek konusu yeni peydah olmamış. 9 yıl boyunca kırlent fırlatmak için bugünü mü buldunuz. ben adet döneminden 1-2 gün önce canavara dönerim , evde eşimle min iletişim kurarım çünkü kursam cidden kavga çıkartırım. kızıma derim ki bir iki gün iyi değilim benimle inatlaşma. iş yerinde kimseye bişey diyemediğim için iletişime kapatırım kendimi yemeklerimi evde yerim vs. tabii bu tablodaki kimseye saygısızlık yapmam. bi tek vatandaşa tahammül edemediğim oluyor ; ) neyse kendi manyaklığımı bilir kendimi kapatırım. siz de hormon türküsü tutturmuşunuz haklısınızdır da ama sizin bu davranışlarınız idare edilmek mi zorunda ? kırıldığınız arkadaşımız o kadar güzel yazmış ki kırılmak yerine onun mesajlarını okuyun defalarca. hamilelik ayrı lohusalık ayrı çocuk kolik hasta kabız inan delirirsiniz şu an bu durumdaysanız.

+1
Katılıyorum. Adamın yaptığını doğru bulmuyorum ama o raddeye de konu sahibi getirdi. Ki ben zaten bu olayın öncesinin olduğunu da düşünüyorum.

Neden önce biz sinirlenmiycez? Biz insan değilmiyiz?

Keşke sperm bankası olsa da 35 yaş civarı kadınlar ufacık stresle dağılan evliliklerini bebek sahibi olmak için sürdürmek zorunda olmasalar.

İkiniz sakın çocuk yapmayın.

Bu çocuk gece uyumayınca, okulda ödevlerini yapmayınca, ergenken arkadaşlarıyla ot içince, gizlice sigaraya başladığında, okuldan kaçtığında, arabayı çarptığında vs vs vs ne yapacaksınız? Birbirinizi mi öldüreceksiniz?

Ayrıca ikiniz de terapi alın.

kusura bakmayın ama asıl olgun davranmayan üç yaşında çocuk gibi yemek seçen kocasında. Bir evde yemek seçen yetişkin olmamalı. Bu kadın sürekli yemek seçen insana göre yemek yapmak zorunda değil. Çocuk olunca diyorsunuz ya çocuk olunca yemek seçen ve kendine ayrı yemek üstelik sağlıksız hazır yemek getiren babayla ne olacak? O da yemek seçecek. Doğru olan bu mu?

Bence sen hatalısın. İlaç kullanma o zaman arkadaşım kaldırmıyorsa bünyen bırak. Bir insan sürekli idare edilemez. Birini tahrik edip kızdırıp da sonsuz sabır ve anlayış bekleyemezsin. Hepimiz için geçerli.

Neden önce biz sinirlenmiycez? Biz insan değilmiyiz?
Sinirlenelim ama o zaman adam da karşılık verecek.bunu da sorun yapmayacağız o zaman.konu sahibinin sinirleri bozulmuş.evdeki huzur bitiyor.evlilik zarar görüyor.ben eski hatalarım aklıma geldi, ağladım ben.kimse bana akıl da vermedi.tartismaya kavgaya verecekleri enerjiyi farkli yerlere versinler.sorunlari konuşarak çözmeyi öğrensinler ve iletişimi.boyle böyle kavgalar başlar, sonra evlilik bitiyor toparlanmiyor ilişki.

Nesi vicdansızlık? Gayet doğru yazdıkları, çocuk sabır işi ve iki tarafta da bu yok. Saygıyı yitirmeye başlamışsınız ikiniz de. Yemek yemiyorsa kendinize göre yapın sadece, bırakın her gün dışarıdan yesin. Hem siz de daha az yorulmuş olursunuz. Kocanız zaten baba olabilecek bir olgunlukta değil. Dışarıdan yemek getirip ayrı takılmasından belli, sizin de şu anki psikolojiniz sağlıklı karar vermeye uygun değil. Bu yüzden bir süre çocuk işini ertelemek daha doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…