- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Sürekli öyle davranmıyor ama sinirlendiğinde böyle birine dönüşüyor, o yuzden bana idare edebilirsin diyorlar bilmiyorum ya bitti işte ben basaramadımAdam eş degil kole almis sanirsin ki. Bu zulme kim dayanabilir ki...
Sürekli öyle davranmıyor ama sinirlendiğinde böyle birine dönüşüyor, o yuzden bana idare edebilirsin diyorlar bilmiyorum ya bitti işte ben basaramadım
Katılıyorum şiddetin affı yok. Allah da demiyor sizi doverse eşiniz susun durun sabredin diye... Biz yanlış anlıyoruz evlilik sistemini, sana birşey yaptikdan sonra boşansan ne öldürsen neyani bencede idare edersin ta ki vurdugunda ters bir yerine gelipde sakat kalana kadar yada ölene kadar.
Aynen çocuk avutmak gibi bir şey, annem bile adama saygı gösterdi kızacağı davranış yapmamaya özen gösteriyordu kendisine böyle kıymet veren insanlar için bir seyleri değiştirebilirdi ama tercih etmediYa anlamıyorum o ne demek kendine vurdurma, çocuk mu avutuyorsunuz yoksa evlilik mi yasiyorsunuz. O kadar anlıyorum ki sizi bnm eşimde aynı idi, bir tarafı iyi bir tarafı sinirli, şiddet uygulayan. İnan değişmiyor ben o kadar çabaladım ki,7 yıllık evliliğimi şu an bitiriyorum. Onu haklı çıkarmaya çalışmayın, o kendini haklı çıkaracak doğru şeyler yapmıyor ki, idare etmek için evlenmedik, bir edilir iki edilir, 100 kez edilmez. Bence boşa cabaliyorsun anlicaksin birgun
Onun ne yaptığı önemli değil bu saatten sonra, aynısını yaşadım bende herkes dikkatli davranıyordu eşime karşı, bu sattten sonra senin meyi değiştirdiğin önemli.. sen değiş ki sana eziyet edemesinAynen çocuk avutmak gibi bir şey, annem bile adama saygı gösterdi kızacağı davranış yapmamaya özen gösteriyordu kendisine böyle kıymet veren insanlar için bir seyleri değiştirebilirdi ama tercih etmedi
Ayrılık kararınıza nasıl tepki verdi eşinizOnun ne yaptığı önemli değil bu saatten sonra, aynısını yaşadım bende herkes dikkatli davranıyordu eşime karşı, bu sattten sonra senin meyi değiştirdiğin önemli.. sen değiş ki sana eziyet edemesin
Eşimin haberi yok ben onu boşuyorum. Böyle karakterde bir insanın yüzüne bosayacagim demek büyük tehlike arz eder. Şiddet uyguladı geçen bir hafta önce, bende sabahında darp raporu alıp, şikayet edip evi terk ettim 3 çocuğumla, o hala dönecem diye bekliyor ama ben açıyorum davayı çünkü kafamda bitirdim...Ayrılık kararınıza nasıl tepki verdi eşiniz
Kim basarabilir ki? Bunu da basarisizlik gorme. Yeniden dogus yeni bir baslangic gibi gor.Sürekli öyle davranmıyor ama sinirlendiğinde böyle birine dönüşüyor, o yuzden bana idare edebilirsin diyorlar bilmiyorum ya bitti işte ben basaramadım
Öfkesini kontrol edemediğini iddia ediyor annesi ve kendisi ama ben gayet bilinçli görüyorum yola getirmek niyeti var kesinlikle. Senin eşin de boşanmak istedi miYa Allah aşkına şunu da Bi kafandan sil iyiyken çok iyiydi. Ben de boşandım benim eski eş te iyiyken çok iyiydi. Ya iyiyken kim niye kötü olsun. Bir insanın ne olduğu kavga anında ortaya çıkar. Bak arkadaş cevreni düşün çalıosan iş arkadaslarımı düşün. Ben kimi iş arkadasıma tartıstıgımda saygılı Bi tartısma oluo, sonrasında da öpüşüp barıaıyoruz. Kimisi de bir kavgada aman allahım bir çaçeeon oluyo gördüğüme duyduğuma inanamıyorum. Yani herkes iyiyken iyi zaten olay kavga anında nasıl davrandığında o zaman herkesin ahlakı ortaya dökülüo.bu adam kötü kötü şiddet hastalığı var, dayanamazsın çözemezsin, muhtemelen evliyken babası anasını dövüyodu. Bak benim eski kayınpedee kauıvalideyi dövüomış sürekli benimki de ondan görmüş bana yapmak istedi.bir insan darp raporu alırım yada polise şikayet ederim diye korkutarak şiddetten vazgecmemli karsısındakine kıyamamalı ondan şiddet uygulamamakı. İstemsiz yapıosa ve kendi şikayetçiyse bu durumundan gidip tedavi olunmalı net yani
Şikayet etmenize rağmen bekliyor mudur? Ben öyle yapsam o da beni üzmeye çalışır ve beklemezEşimin haberi yok ben onu boşuyorum. Böyle karakterde bir insanın yüzüne bosayacagim demek büyük tehlike arz eder. Şiddet uyguladı geçen bir hafta önce, bende sabahında darp raporu alıp, şikayet edip evi terk ettim 3 çocuğumla, o hala dönecem diye bekliyor ama ben açıyorum davayı çünkü kafamda bitirdim...
Beklediğini biliyorum canımı acitmaya çalışacak elbet çocuklarımla yapacak onu, inanın iş gerçekleşmeye başladığında korktuğumuz gibi olmuyor, arslan kesilenler tirsip kalıyorlarŞikayet etmenize rağmen bekliyor mudur? Ben öyle yapsam o da beni üzmeye çalışır ve beklemez
Umarım hiçbir zarar veremez çocuklarınızla beraber mutlu bir hayatınız olurBeklediğini biliyorum canımı acitmaya çalışacak elbet çocuklarımla yapacak onu, inanın iş gerçekleşmeye başladığında korktuğumuz gibi olmuyor, arslan kesilenler tirsip kalıyorlar
Tabi tabi her kavgada sürekli boşanslım boşanaşım bir değil on değil. Git bu evden senden karı olmaz GB avam laflar. Benimki de böle terbiyesizDi işteÖfkesini kontrol edemediğini iddia ediyor annesi ve kendisi ama ben gayet bilinçli görüyorum yola getirmek niyeti var kesinlikle. Senin eşin de boşanmak istedi mi
Tabi tabi her kavgada sürekli boşanslım boşanaşım bir değil on değil. Git bu evden senden karı olmaz GB avam laflar. Benimki de böle terbiyesizDi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?