Şiddet gördüm:(

Kavga edebilmek bile bence duyguları ifade ediş biçimidir ben kavga bile edemiyorum, ‘ben böyle istiyorum o kadar’ modunda bir insan. Düşüncemi rahatça ifade edemeyip üstüne de emir kipiyle cümle duyunca bu sefer ağlamaya başlıyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor ağlamalarımdan bıktı ama sebebinin farkında değil duygularım taşıyor

sikma o güzel canini. inanmamistir gidecegine de ondan demistir. simdi ilk önce yalvarmalar yakarmalar, daha sonrada cirkefliklere baslar. boyun egme. annen baban arkanda cocugun yok. genceciksin. oku eline meslegini al kuzum
Evet eğitim ile ilgili bir yol çizmeyi düşünüyorum

çok üzücü gerçekten şu an yaptığınızı en başta yapsaydınız devam edebilirmiydi acaba? sineye çekildikçe devamı gelmiş
Ben buyum işine gelirse diyen bir insan, yola geleceğini zannetmiyorum ki hatasını kabul etmeyip sen bunu yapma ben de vurmayım diyor

Eşime bahsettiğiniz ağırlıkta bir şey söylesem beni mahveder, bu sefer karşısında erkek varmış gibi döver. normal tartışmalarda karşı fikrimi söylememden kaynaklı bile böyle davranıyor argo, hakaret vs ye daha girmeden. Veya kişilik hakkımı yok saydığı çok basit bir konu diyelim ben, ‘o kadar da değil bunu yapacağım, yapabilirim’ diyorum bana karşı gelme ağzını burnunu kırarım diyor. Öyle iste onun anlasabileceği biri pamuk gibi olmalı sinirlenmemeli ve onun isteklerinin dışına çıkmamalı ben denedim ama başarılı olamadım

İlgisi yok.
Siz karşısında dilsiz olsanız bu kez de kaale almadığınızı iddia edip hakaret ve şiddete başvurur emin olun.
Çünkü kocanız olacak hödük şiddeti normal zannediyor yani cahil. Üstelik cahil olduğunu kabul etmeyecek, görmeyecek kadar cahil.
Haliyle güçlü ve diplomalı bir cahille asla başa çıkamazsınız. Çünkü her zaman bir bahanesi olacaktır.

Bu karakterde biri ile iyi sabretmişsiniz..Lütfen yanlış anlamayın bu zamanda onunla kimse anlasamaz ..
Maalesef ki ilk piyango size vurmuş ama sizden sonrası onun için olamayacak.
Kimse canını yerden bulmadı..

Denemeyin bile. Çünkü insanın değişmek için motivasyonu şiddet görmemek olursa zaten değişemez. Pamuk gibi biri olmak istiyor iseniz kendiniz için çabalar olursunuz. Ancak şiddet görmemek için sadece kendinizi bastırırsınız. İnsanın fıtratına ters bu durum. Sirklerdeki hayvanlar bile eğitim adı altında kırbaç darbesi ile ehilleştiriliyor, denileni yapma sebepleri şiddet görmemek. Ancak bir noktada karşı çıkıyor ve ekranlarda sahibini parçaladı, sahibine saldırdı haberlerini izliyoruz. Bu söylediğimi yanlış anlamayın insan ve hayvanı kıyaslamıyorum. Hayvan bile şiddet korkusu ile yola gelmiyor. İnsan neden değişsin?

Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Ayrılacak mısınız?

Hatasını hiç anlamaz değil mi, o şimdi beni kaybettin moduna girdi direncimin düseceğini biliyor

Bu karakterde biri ile iyi sabretmişsiniz..Lütfen yanlış anlamayın bu zamanda onunla kimse anlasamaz ..
Maalesef ki ilk piyango size vurmuş ama sizden sonrası onun için olamayacak.
Kimse canını yerden bulmadı..
Sosyal çevresinde de sevildiğini görüyorum, ben pek arkadaşlarını tanımam ama telefonda iletişimlerini duyuyorum bircok arkadaşı var uzun uzun görüşüyor evdeki davranışlarında kasılıyor öyle rahat değil

Yok asla uğraşmaz. Gittiğin an bitiririm diyordu zaten. Ailesi annemi aramış annem de kızmış ters konuşmuş. Ailesi de gururludur öyle kapılarına gidelim konuşalım yapmazlar
Siz yavaş yavaş vazgeçme provası mı yapıyorsunuz?
Lütfen bu adamın ve ailesinin yaptıklarına iyimser yorumlar yapmayın..

Gururlu aile gelininin peşinden gider ,oğlunu herkesten önce rezil eder.

Siz yavaş yavaş vazgeçme provası mı yapıyorsunuz?
Lütfen bu adamın ve ailesinin yaptıklarına iyimser yorumlar yapmayın..

Gururlu aile gelininin peşinden gider ,oğlunu herkesten önce rezil eder.
Hayır evden gittiğimi anlayınca neler yazdı hakaret etti çok öfkelendi, onlar da öyle geri adım atmazlar. Onu iyi tanıyanlar geçmişte bana söylemişti terk edersen peşinden gelmez diye. O sebeple zor karar verdim

Evet şiddeti normal görüyor, birkaç kere erkek kadını terbiye eder tarzı bir şeyler söylemişti

Siz eşiniz şuan gelse pişmanım dese , eşyaları toplar geri dönersiniz.
Bende öyle bir izlenim bıraktınız
Yaşınızda küçük sanki. O şunu demişti bu böyle demiştiyle uğraştınız için öyle düşündüm.
Eşiniz blöf den anlayacak bir tip değil yanlız, eve dönerseniz şiddetin her türlüsüne varım demiş olursunuz. Ne yaparsan razıyım mesaji verirsiniz eşinize. Oda bensiz duramiyor nasılsa diye, asıl hayatı size bundan sonra dar eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…