- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Evet bırakılmayı hazmedemeyecektir intikam almak isteyecektir kolay kurtulurum umarımSüper.
Siz de onu silin hem telefonunuzdan hem hayatınızdan. Engelleyin mutlaka.
Yazar mı, ne yazacak, pişman olur mu gibi size zararlı merakları bırakın.
Kavga edebilmek bile bence duyguları ifade ediş biçimidir ben kavga bile edemiyorum, ‘ben böyle istiyorum o kadar’ modunda bir insan. Düşüncemi rahatça ifade edemeyip üstüne de emir kipiyle cümle duyunca bu sefer ağlamaya başlıyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor ağlamalarımdan bıktı ama sebebinin farkında değil duygularım taşıyorIdare etmeyi bil, kendine vurdurma diyenlerin agzina terlikle vurasim geliyor.
Ben degerli biriyim. Hicbir erkek bulunmaz hint kumasi degil. Alir ceketimi cikar giderim. Gitmisligim vardir.
Sevmedigim insanlara birilerinin hatri icin de asla katlanmam. Yahu birilerinin duzelmesini bekleyene kadar ömür geciyor be kardesim 3 gunluk dunya.
Bu arada size tavsiye, yuvayi dişi kuş yapar erkektir yapar yuvani yikma diyen muhafazakar yobaz kadinlari hayatinizdan derhal cikarin. Cahil kadinlarla dertlesmeyin. Siz kendinize saygi duymazsaniz ezdirirseniz bu boyle surup gider.
Size kavga edin siz de karsilik verin demiyorum, zira erkegin fiziksel gucu daha fazla. Sizin yerinizde olsam sessizce cekip giderdim. Hic muhatap olmazdim.
Evet eğitim ile ilgili bir yol çizmeyi düşünüyorumsikma o güzel canini. inanmamistir gidecegine de ondan demistir. simdi ilk önce yalvarmalar yakarmalar, daha sonrada cirkefliklere baslar. boyun egme. annen baban arkanda cocugun yok. genceciksin. oku eline meslegini al kuzum
Ben buyum işine gelirse diyen bir insan, yola geleceğini zannetmiyorum ki hatasını kabul etmeyip sen bunu yapma ben de vurmayım diyorçok üzücü gerçekten şu an yaptığınızı en başta yapsaydınız devam edebilirmiydi acaba? sineye çekildikçe devamı gelmiş
Eşime bahsettiğiniz ağırlıkta bir şey söylesem beni mahveder, bu sefer karşısında erkek varmış gibi döver. normal tartışmalarda karşı fikrimi söylememden kaynaklı bile böyle davranıyor argo, hakaret vs ye daha girmeden. Veya kişilik hakkımı yok saydığı çok basit bir konu diyelim ben, ‘o kadar da değil bunu yapacağım, yapabilirim’ diyorum bana karşı gelme ağzını burnunu kırarım diyor. Öyle iste onun anlasabileceği biri pamuk gibi olmalı sinirlenmemeli ve onun isteklerinin dışına çıkmamalı ben denedim ama başarılı olamadımHanımefendi 4 yaşında bir oğlum var. Beni zıvanadan çıkarıyor. Misal su istiyor veriyorum içmiycem deyip elime vuruyor ve su yere dökülüyor. Bunun gibi binlerce örnek verebilirim. Bu çocuğu ben doğurdum. Hataların bedeli olmalı yahut beni sinirlendirdi savunması ile eyleme geçecek isek, Emin olun dövmek için var olan sebeplerim eşinizden fazladır. Hatta her gün defalarca dövmeliyim.
Dövmüyorum. Çünkü şiddetin çözüm olmaıdğını düşünüyorum. Çünkü merhametim buna engel oluyor. Çünkü çocuk da olsa o bir birey. Kendisini ifade etme şekli yanlış bile olsa benzer bir yanlışla ona yanıt veremem.
Sizi dövemez, size vuramaz hanımefendi. Kendinizi neden suçluyorsunuz? Yuvayı dişi kuş yapar vs geçin bunları. Eşiniz zayıf, karaktersiz ve de Merhametsiz biri olduğu için size vuruyor. Siz hata yaptığınız için, yuvayı ayakta Tutamadığınız için değil.
Şiddete karşı olsam da insan evladının sabır konusunda yetersiz olduğunu da düşünüyorum. Misal biri benim karşıma geçip "sen namussuzsun, sen aptalsın, sen pisliksin" diye üstüme gelip höykürse şiddet gösterme potansiyelim var. Aynı şekilde bir adama "sen erkek misin ki pipin de işe yaramıyor salak seni" desen, saldırma ihtimali çok yüksek. Doğru mu yaptığı, değil elbet. Ancak kadın erkek fark etmeksizin bam teline basılınca gözümüz dönebilir. Ancak sizin konunuzda böyle bir kışkırtma, zıvanadan çıkarma hali de yok. Şunu dedim vurdu, bunu dedim vurdu. Bu nedir Allah aşkına. Yapmayın kendinize bunu. Ayrılın ya da ayrılmayın diyemem ki benim sözümle de hareket edecek değilsiniz. Ancak kendinize bunu yapmayın.
İlgisi yok.Eşime bahsettiğiniz ağırlıkta bir şey söylesem beni mahveder, bu sefer karşısında erkek varmış gibi döver. normal tartışmalarda karşı fikrimi söylememden kaynaklı bile böyle davranıyor argo, hakaret vs ye daha girmeden. Veya kişilik hakkımı yok saydığı çok basit bir konu diyelim ben, ‘o kadar da değil bunu yapacağım, yapabilirim’ diyorum bana karşı gelme ağzını burnunu kırarım diyor. Öyle iste onun anlasabileceği biri pamuk gibi olmalı sinirlenmemeli ve onun isteklerinin dışına çıkmamalı ben denedim ama başarılı olamadım
Bu karakterde biri ile iyi sabretmişsiniz..Lütfen yanlış anlamayın bu zamanda onunla kimse anlasamaz ..Eşime bahsettiğiniz ağırlıkta bir şey söylesem beni mahveder, bu sefer karşısında erkek varmış gibi döver. normal tartışmalarda karşı fikrimi söylememden kaynaklı bile böyle davranıyor argo, hakaret vs ye daha girmeden. Veya kişilik hakkımı yok saydığı çok basit bir konu diyelim ben, ‘o kadar da değil bunu yapacağım, yapabilirim’ diyorum bana karşı gelme ağzını burnunu kırarım diyor. Öyle iste onun anlasabileceği biri pamuk gibi olmalı sinirlenmemeli ve onun isteklerinin dışına çıkmamalı ben denedim ama başarılı olamadım
Eşime bahsettiğiniz ağırlıkta bir şey söylesem beni mahveder, bu sefer karşısında erkek varmış gibi döver. normal tartışmalarda karşı fikrimi söylememden kaynaklı bile böyle davranıyor argo, hakaret vs ye daha girmeden. Veya kişilik hakkımı yok saydığı çok basit bir konu diyelim ben, ‘o kadar da değil bunu yapacağım, yapabilirim’ diyorum bana karşı gelme ağzını burnunu kırarım diyor. Öyle iste onun anlasabileceği biri pamuk gibi olmalı sinirlenmemeli ve onun isteklerinin dışına çıkmamalı ben denedim ama başarılı olamadım
Hatasını hiç anlamaz değil mi, o şimdi beni kaybettin moduna girdi direncimin düseceğini biliyorİlgisi yok.
Siz karşısında dilsiz olsanız bu kez de kaale almadığınızı iddia edip hakaret ve şiddete başvurur emin olun.
Çünkü kocanız olacak hödük şiddeti normal zannediyor yani cahil. Üstelik cahil olduğunu kabul etmeyecek, görmeyecek kadar cahil.
Haliyle güçlü ve diplomalı bir cahille asla başa çıkamazsınız. Çünkü her zaman bir bahanesi olacaktır.
Direnciniz düşmesin.Hatasını hiç anlamaz değil mi, o şimdi beni kaybettin moduna girdi direncimin düseceğini biliyor
Sosyal çevresinde de sevildiğini görüyorum, ben pek arkadaşlarını tanımam ama telefonda iletişimlerini duyuyorum bircok arkadaşı var uzun uzun görüşüyor evdeki davranışlarında kasılıyor öyle rahat değilBu karakterde biri ile iyi sabretmişsiniz..Lütfen yanlış anlamayın bu zamanda onunla kimse anlasamaz ..
Maalesef ki ilk piyango size vurmuş ama sizden sonrası onun için olamayacak.
Kimse canını yerden bulmadı..
Yok asla uğraşmaz. Gittiğin an bitiririm diyordu zaten. Ailesi annemi aramış annem de kızmış ters konuşmuş. Ailesi de gururludur öyle kapılarına gidelim konuşalım yapmazlarSize ulaşamıyorsa aileniz vasıtasıyla ulaşmaya çalıştı mı ? Şu an bulunduğunuz yere geldi mi ?
Sosyal çevresinde de sevildiğini görüyorum, ben pek arkadaşlarını tanımam ama telefonda iletişimlerini duyuyorum bircok arkadaşı var uzun uzun görüşüyor evdeki davranışlarında kasılıyor öyle rahat değil
Siz yavaş yavaş vazgeçme provası mı yapıyorsunuz?Yok asla uğraşmaz. Gittiğin an bitiririm diyordu zaten. Ailesi annemi aramış annem de kızmış ters konuşmuş. Ailesi de gururludur öyle kapılarına gidelim konuşalım yapmazlar
Hayır evden gittiğimi anlayınca neler yazdı hakaret etti çok öfkelendi, onlar da öyle geri adım atmazlar. Onu iyi tanıyanlar geçmişte bana söylemişti terk edersen peşinden gelmez diye. O sebeple zor karar verdimSiz yavaş yavaş vazgeçme provası mı yapıyorsunuz?
Lütfen bu adamın ve ailesinin yaptıklarına iyimser yorumlar yapmayın..
Gururlu aile gelininin peşinden gider ,oğlunu herkesten önce rezil eder.
Evet şiddeti normal görüyor, birkaç kere erkek kadını terbiye eder tarzı bir şeyler söylemiştiİlgisi yok.
Siz karşısında dilsiz olsanız bu kez de kaale almadığınızı iddia edip hakaret ve şiddete başvurur emin olun.
Çünkü kocanız olacak hödük şiddeti normal zannediyor yani cahil. Üstelik cahil olduğunu kabul etmeyecek, görmeyecek kadar cahil.
Haliyle güçlü ve diplomalı bir cahille asla başa çıkamazsınız. Çünkü her zaman bir bahanesi olacaktır.
Ayy tam mağara adamıymış.Evet şiddeti normal görüyor, birkaç kere erkek kadını terbiye eder tarzı bir şeyler söylemişti
Saka mi buEvet şiddeti normal görüyor, birkaç kere erkek kadını terbiye eder tarzı bir şeyler söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?