- 18 Ocak 2018
- 2.967
- 7.980
- 158
- 33
Yani evet ben bu konuda çok karamsarim. Uzun süredir kadın cinayetleri haberlerini inceliyorum çoğu önceden polise bildirmiş oluyor, ailesinin komşularının şiddetten haberi olmuş oluyor ama yine de kimse bir şey yapmamış oluyor. Sığınma evlerinde de mesela erkek çocukları kabul ediliyor mu yoksa o çocukları devlet mi alıyor ne bileyim bir sürü soru işareti.İnanin siginma evindeki kadinlar sizin gibi karamsar dusunmuyorlar. Daha simdi geldim oradan,oturup halimize sukur,canimiz guvende diyen pek cok kadin gordum. Cocuklari ile yepyeni bir hayata baslamak icin cabaliyorlar. Oturup öldürülmeyi beklemiyorlar. Bence boyle seyleri yazmadan once bir gidin gorun,siz de onlara yardim elinizi uzatin. Boylece bizim konusmalarimizi “ustten ustten konusma”olarak dusunmez,hemcinsine yol gosteriyor olarak gormeye baslarsiniz sevgili arkadasim.
Birçok meslek sahibi kadın bile boşanmaktan bekar anne olarak yaşamaktan cekiniyorken böyle dezavantajlı maddi manevi hiçbir desteği olmayan kadınların çocuklarıyla yeni bir hayat kurması çok zor gibi geliyor.