- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 28
öldürdükten sonra şikayet ederiz tövbe tövbePolise şikayet edebilirsiniz kimliğinizi de görürse Görsün size bşy yapmaya kalkarsa yine şikayet edersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öldürdükten sonra şikayet ederiz tövbe tövbePolise şikayet edebilirsiniz kimliğinizi de görürse Görsün size bşy yapmaya kalkarsa yine şikayet edersiniz
aynen öyle ben sahip diyorum millet yanlış anlıyor güçlü bir arkamız yok bunu anlatmaya çalışıyorum o kadında bizim durumdaKonuyu okuyunca şöyle bi dusundüm adam pskopat kadın yapayalnız çocukları var çaresiz. Devlet sahip çıkar sığınma evine gitsin diyenler var. şimdiye kadar öldürülen kadinlarada belki zamannda devlet sahip çıkar denilmişti. Arkadaşlar olmuyor artık arkanzda sağlam cevrenz yoksa sahip çıkanınz olmuyor hele böyle bi pskopatn elindeyseniz tek başına kurtuluş sansnz yok denecek kadr az. Allah yardımcısi olsun çok uzuldm
kadın babası gile gidiyor çaresiz yüzüne bile bakmıyorlar istiyor bi iki kez kimsenin olmadığı yerde dedi keşke o zaman deseydim 183 ara diyeO kadınla hiç konuştunuz mu? Kurtulmak için isteği var mı?
Lütfen eşinin evde olmadığını düşündüğünüz zaman da arayın ve konuşun. Bir telefonuna bakar kurtulması.. 183'ü arasın..
O çocukların halini düşünemiyorum. Nasıl geçecek ruhlarındaki bu tahribat?![]()
kadın babası gile gidiyor çaresiz yüzüne bile bakmıyorlar istiyor bi iki kez kimsenin olmadığı yerde dedi keşke o zaman deseydim 183 ara diye
Ne kadar kabasiniz. Ergene kari dovmek kolay ne demek tam olarak aciklar misiniz? Bahsettiginiz kadin gibi binlerce kadina yardim ettim ben. Kadin tekrar evine donmeyecek ki isteyen istedigi yere haber ucursun. Size de gelmeyecek. En yakin siginma evine yerlesecek. Onceden kaymakamliga gidin,kosullarini ogrenin siz de bir zahmet. Allah rizasi icin bu kadarini yapabilirsiniz herhalde. Kaymakamlik sizin kimliginizi bile sormaz.o kadar kolay değil işte o kadın çarşıya çıkıyor en ufak bakkala bile gitse adama haber uçuyor şurda burda gördük diye bize gelince evcil hayvan ne alaka gelse adam kapımıza dayansa kadın başımıza ne yapabiliriz ergene karı dövmesi kolay geliyor sizin gibilere
Sadece kendisinin ve cocuklarinin nufus cuzdanlarini yanina alip en yakin siginmaya gitmesi yeterli. Artik eskisi gibi degil,sikayete hatta bosanmaya bile gerek yok. O isler sonradan da hallediliyor. Ama darp raporu alabiliyorsa elbette simdiden alsin durdugu hataHiç bir şey için geç değildir şimdi ara. Her nasip zamanına esirdir diye bir söz var.
Eğer gelip kadını almazlarsa -ki süreç nasıl başlayıp nasıl ilerliyor bilmiyorumdarkmore daha iyi biliyor belki önce darp raporu ve şikayet gerekiyordur- gerekirse adamı uyutacak bir şey verip çıksın çocukları alıp.
Allahım o kadar mı pislik paranoyak nir herif? İnşallah tez zamanda kurtulurderim ama telefonda olmaz adam dinliyor herşeyi yüzyüze görüştük mü diyebilirim ancak
Ergen dediğiniz insanların aklına muhtaç olmanız tam bir trajedi. Üstelik “karı” değil, “kadın”.koca sahip meselesi değil sahip meseleside değil sizin gibilere ergene karı dövmesi kolay geliyor adam gelse kapına dayansa ki gece gizlice bile girebilir ne yapabiliriz güç yeter mi akıl var mantık var
Ben sizi çok iyi anladimaynen öyle ben sahip diyorum millet yanlış anlıyor güçlü bir arkamız yok bunu anlatmaya çalışıyorum o kadında bizim durumda
O zaman hiçbirşey yapmayın sadece seyredin . şu an yapmaya devam ettiğiniz gibiöldürdükten sonra şikayet ederiz tövbe tövbe
öyle yapalımHiç bir şey için geç değildir şimdi ara. Her nasip zamanına esirdir diye bir söz var.
Eğer gelip kadını almazlarsa -ki süreç nasıl başlayıp nasıl ilerliyor bilmiyorumdarkmore daha iyi biliyor belki önce darp raporu ve şikayet gerekiyordur- gerekirse adamı uyutacak bir şey verip çıksın çocukları alıp.
yani bu sözün anlamı bazıları yanınıza alın falan diyor bizim alma imkanımız olsa zaten alırdık benim küçük erkek kardeşim var okula gidiyor bu adam her şekilde zarar verebilir polisler gelesiye kadar çokdan herşeyi bitirir sahip derken güçlü bi arkadan bahsediyorum burda millet hayvandan bahsediyor kısacası herkese söylemesi kolay geliyorNe kadar kabasiniz. Ergene kari dovmek kolay ne demek tam olarak aciklar misiniz? Bahsettiginiz kadin gibi binlerce kadina yardim ettim ben. Kadin tekrar evine donmeyecek ki isteyen istedigi yere haber ucursun. Size de gelmeyecek. En yakin siginma evine yerlesecek. Onceden kaymakamliga gidin,kosullarini ogrenin siz de bir zahmet. Allah rizasi icin bu kadarini yapabilirsiniz herhalde. Kaymakamlik sizin kimliginizi bile sormaz.
Sadece kendisinin ve cocuklarinin nufus cuzdanlarini yanina alip en yakin siginmaya gitmesi yeterli. Artik eskisi gibi degil,sikayete hatta bosanmaya bile gerek yok. O isler sonradan da hallediliyor. Ama darp raporu alabiliyorsa elbette simdiden alsin durdugu hata
inşallah küçükkende böyleymiş hayvanları demirle dövermiş şaka ayağına beni bile arabanın altına itti sonra kolumdan tutup geri çekti biz onunla yalnız kalmamaya bakıyoruzAllahım o kadar mı pislik paranoyak nir herif? İnşallah tez zamanda kurtulur
Guclu arkasi olan zaten zor duruma dusmuyor akil var mantik var. Ben soyledim evcil hayvan misiniz diye. Guclu bir arkam yok benim de,kendime sahip aramiyorum yani. Kurtulmak isteyen kurtulur. Bin turlu yolu yontemi var. Kocam da kocam deyip oturursa kadin,yapilacak bir sey yok. Once kendisi isteyecek kurtulmayi. Artik herkesin cebinde internet var. Kanallarin whatsap ihbar hatlari var. Ceksin gondersin. Rezil etsin it herifi. Kusura bakmayin da su devirde kimse demesin ki kocamdan kurtulamiyorumyani bu sözün anlamı bazıları yanınıza alın falan diyor bizim alma imkanımız olsa zaten alırdık benim küçük erkek kardeşim var okula gidiyor bu adam her şekilde zarar verebilir polisler gelesiye kadar çokdan herşeyi bitirir sahip derken güçlü bi arkadan bahsediyorum burda millet hayvandan bahsediyor kısacası herkese söylemesi kolay geliyor
biz elimizden geleni yapıyoruz ama sizin gibiler konuşuyorsunuz benim akla ihtiyacım yok çok şükür fikir danıştık sadece kaç kişi kaç kadın uzaklaştırma verdikleri için adam öldürdü ölümünü hızlandırmak değil amacım yardım edebilmekErgen dediğiniz insanların aklına muhtaç olmanız tam bir trajedi. Üstelik “karı” değil, “kadın”.
Kadın eve almasın demedim. Eve sizde alın demedim. Polise gitsin, sığınma evlerine gitsin, sosyal hizmetlere başvursun. Ya ölecek ya öldürecek bu mu sizin çözümünüz?
Ben alamam diyorsunuz. Kadın gidemez diyorsunuz. Ne yapacağız o zaman? İlahi bir kurtarış bekleyin. Belki bi melek gelir kanatlarına alır.
teşekkür ederimBaroya ulaşsın bugün böyle bir haber okudum gönüllü kadın avukatlar yardımcı olmuş bir anneyle kızına. Ayşe Arman'ın yazısını bulabilirsiniz.
Hah istekolu kırık diye doktora götürüyor yanından ayrılmıyor doktor demiş darp raporu veriyim diye kadın adamın yanında birşey diyememiş