- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 yıllık evliyim 2 kocaman çocuğum var, her ne söylemiş olursam olayım şu an bir tokat atsın gidip boşarım. Eline sopa da almış ayıya bak, kaçmasan ne yapacaktı hiç düşündün mü? Durup durup aklına geliyorsa, ters davranıyorsan, aynı konulardan bahsederken bakışlarında aynı şeyi görüyorsan o sopanın sırtında kırılması da uzak değildir. Yerinde olsam o günü beklemem.Merhaba. Ben geçen günlerde eşimle araçta giderken, annesi ve kız kardeşiyle ilgili bazı konular sebebiyle tartışmaya başladık. En son araçtan inerken o anki sinirle 'Aman be ne seni ne de aileni görmek istiyorum' dedim ve tam kapıdan çıkacakken sırtıma sert bi yumruk yedim. Daha sonra arabada bulunan kalın bir sopayı eline aldı ve ağza alınmayacak küfürler etti. Arabadan kaçtım ara sokaklara girdim ve polise gidip şikayetçi oldum. Uzaklaştırma kararı aldırdım. O süre zarfında defalrca arayıp özürler diledi. Bir daha asla olmayacak dedi. çok pişmanım dedi ve ben de affettim. Şimdi ise affettiğim için , hata mı yaptım acaba diyorum? Evet bi daha şiddet olmadı ama aile konusu geçince yine gözü dönüyor. Ve tabi bunu şiddet olarak görmeyenler de var. Erkektir yapabilir kafasındalar. Bazen bu hislerimi ona yansıtıp aniden ters davranmaya başlıyorum. Anlam veremiyor haliyle. Doğru olanı mı yaptım sizce? Çocuğumuz yok bu arada.
Bence siz canınıza susamışsınız. İyi cesaret valla aynı yatağa nasıl giriyorsunuz?Merhaba. Ben geçen günlerde eşimle araçta giderken, annesi ve kız kardeşiyle ilgili bazı konular sebebiyle tartışmaya başladık. En son araçtan inerken o anki sinirle 'Aman be ne seni ne de aileni görmek istiyorum' dedim ve tam kapıdan çıkacakken sırtıma sert bi yumruk yedim. Daha sonra arabada bulunan kalın bir sopayı eline aldı ve ağza alınmayacak küfürler etti. Arabadan kaçtım ara sokaklara girdim ve polise gidip şikayetçi oldum. Uzaklaştırma kararı aldırdım. O süre zarfında defalrca arayıp özürler diledi. Bir daha asla olmayacak dedi. çok pişmanım dedi ve ben de affettim. Şimdi ise affettiğim için , hata mı yaptım acaba diyorum? Evet bi daha şiddet olmadı ama aile konusu geçince yine gözü dönüyor. Ve tabi bunu şiddet olarak görmeyenler de var. Erkektir yapabilir kafasındalar. Bazen bu hislerimi ona yansıtıp aniden ters davranmaya başlıyorum. Anlam veremiyor haliyle. Doğru olanı mı yaptım sizce? Çocuğumuz yok bu arada.
+ İnşallah x için adalet diye twitterda görmeyiz.Affederek cesaret vermişsiniz, tekrarı eninde sonunda olur. İlla beraber olmak istiyorsanız bence psikolojik destek almasını şart koşmalısınız. Çok geçmiş olsun büyük bir travma gerçekten.
Erkektir yapar zihniyetine inanmak istiyorsanız buyrun inanın. Yarın bir gün o şiddetin dozunun artmayacağı, yine ailesinin konusu açıldığında gözü dönüp bıçaklamayacağı ne malum? Ha gerçi o zaman da cenazenizi kaldırırken erkektir öldürür vardır bir bildiği derler aynı zihniyettekiler.
Doz yüksek zaten.
Hakaretlerle, küfürlerle başlıyor.
Sonra duvara yumruk atmak gibi şeyler- eline geçen cisimleri yerlere fırlatmak
Eline geçen cisimleri, insanın üzerine fırlatmak
Üzerine yürümek-itmek
İtişme uzaklaştırma aşamasını geçtikten sonra vurmak
Vurmanın daha üzeri alet edinerek vurmak
Şiddete meyilli biri olduğu çok belli, böyle birinin yanında nasıl rahat, güvende hissedeceksiniz?
Kızlar Merhaba..
Benim aynı işyerinde ve aynı odada çalıştığım biri var. Buraya geldiğimden beri bana çok ilgi gösteriyordu. Sonunda açıldı ve benimle eğer kabul edersem ciddi düşündüğünü söyledi. Çok iyi fedakar biri. Benim çocuğum olma ihtimali yok mesela, onu bile sen ol da çocuk olmasa da olur dedi. Ben de tanımaya karar verdim ancak adam biraz tuhaf. Odadan dışarı çıktığımda telefonumu kurcalarken yakaladım. Evleneceğim kızın naptığını bilmem gerekiyor diyor. Yaptığın ayıp, saygısızlık dedim. Bu hakkı kendimde görüyorum dedi. Bana hiç normal gelmiyor bu huyu.. Bu adamla evlenmeyi düşünmek, tanımaya çalışmak doğru mu sizce?
Bu yüzden asla kabul edemiyeceğim seydir eşimde bunu çok iyi bilir 16 yıl oldu bana hakareti bırak normalde bilr küfür etmesinde büyük sorun çikarırım ağzinin ayari olacak arkadaş şiddete hiç girmiyorum orayı burayı yumruklayacaksa gitsin anasınin evinde yapsin onu.Doz yüksek zaten.
Hakaretlerle, küfürlerle başlıyor.
Sonra duvara yumruk atmak gibi şeyler- eline geçen cisimleri yerlere fırlatmak
Eline geçen cisimleri, insanın üzerine fırlatmak
Üzerine yürümek-itmek
İtişme uzaklaştırma aşamasını geçtikten sonra vurmak
Vurmanın daha üzeri alet edinerek vurmak
Çocuğunun olmasını mi bekliyorsunMerhaba. Ben geçen günlerde eşimle araçta giderken, annesi ve kız kardeşiyle ilgili bazı konular sebebiyle tartışmaya başladık. En son araçtan inerken o anki sinirle 'Aman be ne seni ne de aileni görmek istiyorum' dedim ve tam kapıdan çıkacakken sırtıma sert bi yumruk yedim. Daha sonra arabada bulunan kalın bir sopayı eline aldı ve ağza alınmayacak küfürler etti. Arabadan kaçtım ara sokaklara girdim ve polise gidip şikayetçi oldum. Uzaklaştırma kararı aldırdım. O süre zarfında defalrca arayıp özürler diledi. Bir daha asla olmayacak dedi. çok pişmanım dedi ve ben de affettim. Şimdi ise affettiğim için , hata mı yaptım acaba diyorum? Evet bi daha şiddet olmadı ama aile konusu geçince yine gözü dönüyor. Ve tabi bunu şiddet olarak görmeyenler de var. Erkektir yapabilir kafasındalar. Bazen bu hislerimi ona yansıtıp aniden ters davranmaya başlıyorum. Anlam veremiyor haliyle. Doğru olanı mı yaptım sizce? Çocuğumuz yok bu arada.