- 2 Ağustos 2013
- 37.259
- 120.856
- 798
Derken?hata mı yaptım acaba diyorum?
Pardon da neresi normal doğru bir karar bunun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derken?hata mı yaptım acaba diyorum?
Gitmedim sadece yorumlar çok kırıcı, alaycı hatta küçümseme var çoğunda. Bu da bir şiddet değil mi? Yani size demiyorum ama yorumların geneli çok kırıcı. Ben zaten kendi içimde sindirseydim buraya yazmazdım. Sindirmedim ki yazdım, polise gittim şikayet ettim darp raporu aldım. Gelin görün ki biz bu üslüpla konuşmayı seviyoruz ne yazık kiArkadasın konuyu acıp neden gidiyorsun bide onu cevaplar mısın
yanlış yapmışsın ama pek doğru olanı yapacak gibi bir halin de yok. Boş yere devletin kurumlarını oyalama bari bi dahaki sefere. Adamı da kovalamakla uğraştırma. Tövbe tövbee bi Allah akıl fikir versin.Merhaba. Ben geçen günlerde eşimle araçta giderken, annesi ve kız kardeşiyle ilgili bazı konular sebebiyle tartışmaya başladık. En son araçtan inerken o anki sinirle 'Aman be ne seni ne de aileni görmek istiyorum' dedim ve tam kapıdan çıkacakken sırtıma sert bi yumruk yedim. Daha sonra arabada bulunan kalın bir sopayı eline aldı ve ağza alınmayacak küfürler etti. Arabadan kaçtım ara sokaklara girdim ve polise gidip şikayetçi oldum. Uzaklaştırma kararı aldırdım. O süre zarfında defalrca arayıp özürler diledi. Bir daha asla olmayacak dedi. çok pişmanım dedi ve ben de affettim. Şimdi ise affettiğim için , hata mı yaptım acaba diyorum? Evet bi daha şiddet olmadı ama aile konusu geçince yine gözü dönüyor. Ve tabi bunu şiddet olarak görmeyenler de var. Erkektir yapabilir kafasındalar. Bazen bu hislerimi ona yansıtıp aniden ters davranmaya başlıyorum. Anlam veremiyor haliyle. Doğru olanı mı yaptım sizce? Çocuğumuz yok bu arada.
Sana şu kadar söyliyeyim insan kendine ettiğini cümle alem edemezmişGitmedim sadece yorumlar çok kırıcı, alaycı hatta küçümseme var çoğunda. Bu da bir şiddet değil mi? Yani size demiyorum ama yorumların geneli çok kırıcı. Ben zaten kendi içimde sindirseydim buraya yazmazdım. Sindirmedim ki yazdım, polise gittim şikayet ettim darp raporu aldım. Gelin görün ki biz bu üslüpla konuşmayı seviyoruz ne yazık ki
Kaderimizi biraz da kendimiz belirliyoruz bu yorumdan anlaşılacağı gibi.Gitmedim sadece yorumlar çok kırıcı, alaycı hatta küçümseme var çoğunda. Bu da bir şiddet değil mi? Yani size demiyorum ama yorumların geneli çok kırıcı. Ben zaten kendi içimde sindirseydim buraya yazmazdım. Sindirmedim ki yazdım, polise gittim şikayet ettim darp raporu aldım. Gelin görün ki biz bu üslüpla konuşmayı seviyoruz ne yazık ki
kocandan yumruklar sopalar yiyip affediyosun, zaten bunlar bazılarına göre şiddet değil de diyosun. Burda doğruları duymak mı şiddet oldu sana? Kafana çok mu darbe aldın sen?Gitmedim sadece yorumlar çok kırıcı, alaycı hatta küçümseme var çoğunda. Bu da bir şiddet değil mi? Yani size demiyorum ama yorumların geneli çok kırıcı. Ben zaten kendi içimde sindirseydim buraya yazmazdım. Sindirmedim ki yazdım, polise gittim şikayet ettim darp raporu aldım. Gelin görün ki biz bu üslüpla konuşmayı seviyoruz ne yazık ki
kocandan yumruklar sopalar yiyip affediyosun, zaten bunlar bazılarına göre şiddet değil de diyosun. Burda doğruları duymak mı şiddet oldu sana? Kafana çok mu darbe aldın se
Üslup her şeydir. Bana bu şekilde yaklaşanlar gerçekten iyi bir şey yaptıklarını mı düşünüyor? Bu şekilde alaycı yorum yapmak çok mu hoş?Kaderimizi biraz da kendimiz belirliyoruz bu yorumdan anlaşılacağı gibi.
Burda sizi tanımayan insanlar sizin için üzülüyor ve sinirleniyor, durumun ciddiyetinin farkında olmadığınız yetmiyormuş gibi bir de yorumlara şiddet diyorsunuz.
Buradaki insanların üslubuna gösterdiğiniz dikkati ve hassasiyeti kendi canınıza da gösterseniz keşke.Üslup her şeydir. Bana bu şekilde yaklaşanlar gerçekten iyi bir şey yaptıklarını mı düşünüyor? Bu şekilde alaycı yorum yapmak çok mu hoş?
Gösterdiğim için gittim şikayetçi oldum. Affettim Ya da affetmeye çalıştım diye bu kadar alaycı bir üslupla cevap almayı hak etmedim.Buradaki insanların üslubuna gösterdiğiniz dikkati ve hassasiyeti kendi canınıza da gösterseniz keşke.
Öyle mi? Peki. Dilerim hiç kalp akciğer nakli gerektiren bir hastalığınız olmaz. Olursa o psikolojiyle tekrar görüşelim. Benim ayakkabılarımı giymeden beni yargılamayın.Yanlız şunuda söylim kendiniz dramda yasamayı seviyorsunuz konularinıza söyle bi baktimda tamam bi hastalıgınız var ama kendinizi bu kadar ben ölücem şöyle olucam böyle olucam diye niye saliyorsunuz hep bi arabesk tavırlardasın![]()
Kalp ve akciğer yetmezliği olan bir kadına yumruk atıp sopayla kovalayan ve küfürler eden bir adamı affetmeyi düşünebildiğinizi görünce insanlar akıl tutulması yaşıyorlar. Sözün bittiği nokta olduğu için insanlar "ne yazsam boş" diye düşünüyor artık. Dalgaya vurmaları o yüzden. Umarım gerçek değildir anlattıklarınız çünkü cidden yazımınız vs düzgün, aklı başında birine benziyorsunuz. Siz bile şiddeti normalleştirebiliyorsanız eğitimsiz, cahil kadınlar napsın... Yazık ülkemizin kadınlarına.Gösterdiğim için gittim şikayetçi oldum. Affettim Ya da affetmeye çalıştım diye bu kadar alaycı bir üslupla cevap almayı hak etmedim.
Üslup her şeydir. Bana bu şekilde yaklaşanlar gerçekten iyi bir şey yaptıklarını mı düşünüyor? Bu şekilde alaycı yorum yapmak çok mu hoş?
Kurduğunuz ilk cümle çok doğru. Kalp akciğer nakli gerektiren hastalığı olan birine bütün bunları yapmak cinayete teşebbüstür. Ben aksini iddia etmedim zaten. Ama gel gelelim ki aynı evde yeniden biraraya gelmeyi kabul ettim ve bundan çok rahatsızım. Bunu da burda anlattım. Benim konuma benzer bir konu açılsa ben bana yazılan üslupla cevap vermem çünkü doğru olan bu değil fikrimce.Kalp ve akciğer yetmezliği olan bir kadına yumruk atıp sopayla kovalayan ve küfürler eden bir adamı affetmeyi düşünebildiğinizi görünce insanlar akıl tutulması yaşıyorlar. Sözün bittiği nokta olduğu için insanlar "ne yazsam boş" diye düşünüyor artık. Dalgaya vurmaları o yüzden. Umarım gerçek değildir anlattıklarınız çünkü cidden yazımınız vs düzgün, aklı başında birine benziyorsunuz. Siz bile şiddeti normalleştirebiliyorsanız eğitimsiz, cahil kadınlar napsın... Yazık ülkemizin kadınlarına.
Zannederim kalp kırmayan , acıtmayan, küçümsemeyen tek yorum sizinki. Gözümden kaçan başka böyle yorum var mı bilmiyorum ama teşekkür ederimŞiddet uyuştucu kumar gibi bir bağımlılık fiziksel olarak zaten sizden güçlüyken birde eline sopa alması öfkesini kontrol edemediğini gösteriyor
Öyle dümdüz affedip geçemezsiniz gitsin bu konuda tedavi görsün ondan sonra tekrar değerlendirin
Bunu kendisine söylediğimiz de ki davranışlarını da gözlemleyin bakalım yine gözü dönüyor mu benim ihtiyacım yok deyip karşı çıkıyor mu