Eşim ruh hastası.kendisi döveyim, , söveyim ama karşımdaki gıkını çıkarmazsa dayak yemez diye düşünenecek kadar ilkel, geri kafalı.ona göre kadın herşeye tamam demeli, sözü dinlenmemeli, eline para verilmemeli kısaca kölesi olmalı ve bu kadar değersizleştirdiği kadından güleryüz, saygı ve saygı bekleyecek kadar bencil...Ne diyorsun arkadaşım sen
böyle bir hayat mi var
Eşin ruh hastası mı?
Ailen nasıl destek değil
akraban yok mu ?
Eşinin ailesi biliyor mu onlara söyle
2 çocuğun var seni bir gün dograsa o çocuklara ne olacak kendini dudunmuyorsan onları düşün
Meslek, ya küçük yaştan itibaren öğreniliyor ya da üniversitenin iyi bir bölümünün diplomasıyla elde ediliyor. Benim gibi lise mezunu o kurslardan anlamsız sertifikalarla hiçbir şey yapamıyor hele çocuklara bakacak biri yoksa o sığınma evleri,sadece bir dönem için yani geçici misafirlik.kısaca kızlar iyi bir meslek edinmeden evlenirse,sonuç kötü bir kocanın denk gelmesiyle kiii büyük ihtimalle sadece kölelik...Bir yolu olmalı.
Her gün bir sürü kadın şiddet görüyor ya da cinayete kurban gidiyor.
Meslek edinme kursları ise yaramıyor mu?
Sığınma evleri yetersiz mi?
Bütün aileler mi dön evine diyor nedir bu tahammül?
Neden kötü olanın kazanmasına izin veriliyor
Sanki yüreğimden bir acı sizdiBen şiddet gösteren bir ailede büyüdüm. Canım annem, babamın hala dayağını çeker, kumarını da.ve ben de ne yazık ki annem gibi ezilmiş ve değer görmemiş bir örnekten sonra gidip bir dayakçı kocayla evlenip, ilk aylardan tokat yiyip oturdum sonra çocuklar oldu ve dayaklar başladı.terkettim evi ama boşanamadım.meslek yok, aile desteği yok mecburen iki küçük çocukla süt dökmüş kediye dönerek geri döndüm.
Şimdi bıçak çekmeler ve kafama atılan yumruklarına karşı daha da sesizleşiyorum ve sevmesi, sayması için daha da iyi davranmaya çalışıyorum.çocuklarım hayırlısıyla büyüsün, çalışmaya başlayacağım. tabi hayatta kalırsam...
Bu yaşadığım kötü evlilik ,beni Allah'a yakınlaştırdı belki birgün erkenden ölürsem sonsuz yaşamım için bir şeyler yapmalıyım diye,Allah'a döndüm yüzümü..Sanki yüreğimden bir acı sizdibazen konuşmak kolay geliyor ama çözüm yok Allah yardımcın olsun inşallah feraha ulaşırsın kardeşim ve ömrün uzun olur
Düzelir umuduyla duruyorum işte dün zorla tuttu beni gidiyorum dedim iyi düşün bu anda karar verme diyokocan seni dövüyor ve cocugun için mi katlanıyorsunyani çocugun görüp anlamıyor mu aranızdaki olayları o zaman daha kötü etkilenecektir.. çocuk için katlanmakta olmuyor işte o zaman
Evet bende çok duydum bunu sabret diyo herkesDayakçı kocan ölmeye yakın melek gibi olur ,, eski şiddet gören kadınlar böyle dediklerine şahit oldum
Çok saçma bence böyle bişey düşünüyorsa benim hiçbişey de gözüm yik huzurum olsun istiyorum sadeceVar, kuzenim
Devam ettirmek sanki o cocugun yararinaymis gibi
Bence olay farkli
Sahsen kuzenim esi ev ve araba kredisini oduyor eve bakiyor diye bosanmiyor. Afedersin de bu resmen zinanin mesrulastirilmis hali bana gore. Kadin erkegi kullaniyor parasi icin, erkek de kadini kullaniyor ev isi yapmasi icin.
Ailem arkamda sen ne karar verirsen arkandayiz diyolar eşim sinirlendigi zaman hiç cevap vermemem lazımmış oğluma mutluymus rolü yapıyoruz sadeceCesaretsiz çocuğunu bahane eden bir anne,peki çocuğun şu an mutlu bir aileye mi sahip yani yalandan da olsa...çok merak ettim
Ölmeye yakın melek olsa ne olur???senelerce şeytan bir koca olduktan sonra...Evet bende çok duydum bunu sabret diyo herkes
Bende bu yüzden katlanmak istemiyorum zaten ama birakmiyo da benikocan seni dövüyor ve cocugun için mi katlanıyorsunyani çocugun görüp anlamıyor mu aranızdaki olayları o zaman daha kötü etkilenecektir.. çocuk için katlanmakta olmuyor işte o zaman
Ve bu kadar mutsuzluğun sebebini anlasa zaten mutlu rolü yapmak zorunda kalmayız.aynı benim öküz kocam gibi.Ailem arkamda sen ne karar verirsen arkandayiz diyolar eşim sinirlendigi zaman hiç cevap vermemem lazımmış oğluma mutluymus rolü yapıyoruz sadece
Isin icinde siddet varsa huzurun olmaz ki nimesay? Burada cogu konunu biliyorum yorum yapmisligim da vardir, gerek yok kendine acimiyorsan cocuguna aci ve bitir.Çok saçma bence böyle bişey düşünüyorsa benim hiçbişey de gözüm yik huzurum olsun istiyorum sadece
Kac yıl sonfa ayrıldın? Cocuklar buyudu mu? Nasıl gecınıyorsunuz?Yillarca tahammul ettim. Donem donem siddet, psikolojik baski, aldatma aklina ne gelirse yasadim. Cocuklarim icin dayandim cunku ne gidebilecek yerim vardi ne emanet edebilecegim bir babanne vs.. Sonuc ayrildim. Simdiki aklim olsa bir dakika durmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?