Şiddet görüp hala sineye çeken var mı çocuğu için?

valla ben biraz kocacılardanım, eşimi affetmeye hep daha meyilliyimdir.
keza o da bana karşı öyledir.

ama çocuktan sonra ikimiz de değiştik, tam tersi şimdi hiç bir olumsuzluğu geçiştirmiyoruz, birbirimize daha çok müdahale ediyoruz, uyarıyoruz, artık bu evde bir çocuk var, bizler daha sorumluluk sahibiyiz, o çocuğun hayata hazırlanmasında gönüllü görevlileriz diye düşünüyoruz.

hani belki şiddeti ben affedebilirdim çocuk olmasa ama çocuk olan evde argo kullanımına bile veto veriyorum.

Bir yolu olmalı.
Her gün bir sürü kadın şiddet görüyor ya da cinayete kurban gidiyor.
Meslek edinme kursları ise yaramıyor mu?
Sığınma evleri yetersiz mi?
Bütün aileler mi dön evine diyor nedir bu tahammül?
Neden kötü olanın kazanmasına izin veriliyor

Eşim ruh hastası.kendisi döveyim, , söveyim ama karşımdaki gıkını çıkarmazsa dayak yemez diye düşünenecek kadar ilkel, geri kafalı.ona göre kadın herşeye tamam demeli, sözü dinlenmemeli, eline para verilmemeli kısaca kölesi olmalı ve bu kadar değersizleştirdiği kadından güleryüz, saygı ve saygı bekleyecek kadar bencil...

Anladım ki ayrılıktan sonra bu iki küçük çocukla boşanmam sadece bir hayalmiş.ama bana kalan kırık bir hayat...

Meslek, ya küçük yaştan itibaren öğreniliyor ya da üniversitenin iyi bir bölümünün diplomasıyla elde ediliyor. Benim gibi lise mezunu o kurslardan anlamsız sertifikalarla hiçbir şey yapamıyor hele çocuklara bakacak biri yoksa o sığınma evleri,sadece bir dönem için yani geçici misafirlik.kısaca kızlar iyi bir meslek edinmeden evlenirse,sonuç kötü bir kocanın denk gelmesiyle kiii büyük ihtimalle sadece kölelik...

Yazık annesinin babası tarafından itilip kalkınmasını izlemek zorunda bırakılan bir çocuk böyle bir ömürlük geçirdikten sonra anne ve babamın ayrılması ve anneme yıllarca değişmeyen sorum neden daha önce ayrilmadin

Sanki yüreğimden bir acı sizdi bazen konuşmak kolay geliyor ama çözüm yok Allah yardımcın olsun inşallah feraha ulaşırsın kardeşim ve ömrün uzun olur

Dayakçı kocan ölmeye yakın melek gibi olur ,, eski şiddet gören kadınlar böyle dediklerine şahit oldum

Sanki yüreğimden bir acı sizdi bazen konuşmak kolay geliyor ama çözüm yok Allah yardımcın olsun inşallah feraha ulaşırsın kardeşim ve ömrün uzun olur
Bu yaşadığım kötü evlilik ,beni Allah'a yakınlaştırdı belki birgün erkenden ölürsem sonsuz yaşamım için bir şeyler yapmalıyım diye,Allah'a döndüm yüzümü..

sağolun ama bu yaşam geçici herşeyiyle sonsuzu düşünüp,sabır diyorum...

kocan seni dövüyor ve cocugun için mi katlanıyorsun yani çocugun görüp anlamıyor mu aranızdaki olayları o zaman daha kötü etkilenecektir.. çocuk için katlanmakta olmuyor işte o zaman
Düzelir umuduyla duruyorum işte dün zorla tuttu beni gidiyorum dedim iyi düşün bu anda karar verme diyo

Çok saçma bence böyle bişey düşünüyorsa benim hiçbişey de gözüm yik huzurum olsun istiyorum sadece

Cesaretsiz çocuğunu bahane eden bir anne,peki çocuğun şu an mutlu bir aileye mi sahip yani yalandan da olsa...çok merak ettim
Ailem arkamda sen ne karar verirsen arkandayiz diyolar eşim sinirlendigi zaman hiç cevap vermemem lazımmış oğluma mutluymus rolü yapıyoruz sadece

kocan seni dövüyor ve cocugun için mi katlanıyorsun yani çocugun görüp anlamıyor mu aranızdaki olayları o zaman daha kötü etkilenecektir.. çocuk için katlanmakta olmuyor işte o zaman
Bende bu yüzden katlanmak istemiyorum zaten ama birakmiyo da beni

Ailem arkamda sen ne karar verirsen arkandayiz diyolar eşim sinirlendigi zaman hiç cevap vermemem lazımmış oğluma mutluymus rolü yapıyoruz sadece
Ve bu kadar mutsuzluğun sebebini anlasa zaten mutlu rolü yapmak zorunda kalmayız.aynı benim öküz kocam gibi.

Çekilmez çocuk bahane bence insanlar alışmışlıklarından vazgeçmeye korkuyor.
Senin konularınıda biliyorum o koca çekilmez hiç bir türlü canım boşan kurtul

Kac yıl sonfa ayrıldın? Cocuklar buyudu mu? Nasıl gecınıyorsunuz?

Ya bütün dayakçı kocalar ölsün. . Hele bu haberlerdeki şehit haberlerini görünce Allahım keşke onlar yerine dayakçı kötü kocalar ölse diye dua ediyorum.

Bu arada burda her konuya boşan diye cevap yazanlara söylemek istediğim bişey var. Herkes kendi açısından bakıyor olaylara haklı olarak.. İnanın her kocadan da boşanılmıyor zaten öyle olsa her gün haberlerde kadın cinayetlerini izlemeyiz. Ya da ne bilim arkasında ailesi olmayan mesleği olmayan bir kadının boşanması çok zor.. boşanmaya karar verme evi terketme ilk etapta gidecek yer bulmak.. Bunlar gerçekten çok zor.. Allah bütün kadınların yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…