Önemli değil, sadece konu başlığınız benim konuya dahil olmamı sağladı.Babamın, anneme yaptıklarını bana yaşatan biriyle evlendim.maddi manevi şiddet, hakaret dolu bir yaşam sahibi oldum.o yüzden kötü şeylerin yaşandığı evden ,sağlıklı bireyler ve kararlar çıkması çok zor.Annem şiddet,kumar bağımlısı babamdan zamanında boşansaydı ben de bu adamı o evden çıkmak için seçmeyebilirdim...
Ailem destek ama sinirlenince ne dediğini bilmeyen bazen vuran biri var karşımda bana diyo ki ben sinirlenince sus yanımda durma bende konuşunca olay daha da buyuyo ama kendimi koruyorum susamiyorum evet sonradan pişman oluyo ama kırılan kalp eskisi gibi olmuyo şu an yine iyi davraniyorum o da iyi bilmiyorum ne kadar sürer ama çok yakın değiliz o olaydan sonra soguyoruz birbirimizden tartismalarimiz da hep ailesi yuzunden oluyo onlarla çok sıkı fıkı olmamı istiyo
Ben ağır olduğunu bile düşünmüyorum,konu sahibi açıp 2-3 psikoloji kitabı karıştırsa dahi bunların hepsinin doğru olduğunu görecektir.Zaten kayınvalidesinin dayak yediğini yazmış sonradan..işte dayak yiyen anneyle büyüyen bir adam şimdi de karısına eziyet ediyor..ki konu sahibi tepki çekmemek için yazmamıştır ama böyle biri sinirlendiğinde çocuğuna da şiddet gösteriyodur ya da büyüyünce gösterir.
Bir çocuğa verilecek en büyük hediye babasının annesini sevmesidir diye bir söz var.ve çocuklar -mış gibi yapmayı da hisseder.Yazdığınız herşey doğru
Bende katılıyorum sizlere evet ama çevremdekiler hep diyor sabret üst komşum var diyo ki senin kocan düzelecek sonra sabret diyo kafam iyice karışıyor belki diyorum aileden uzak olsak aynı mı olur ama ben ve oglumla hayalleri var param olsa bunu yaparız şunu yaparız diyo maddi olarak da sıkıntıda çalışırsam da birbirimizi daha az görürüz belki daha iyi oluruz bilemiyorum
Allah sana cesaret o adamada merhamet versin.. cocuklarina cok üzüldüm... keşke kocaman bir ev kursam ve tüm cocuklari oraya alsam hep mutlu olsalar.... cocukların üzülmesine dayanamıyorum...
Nimesay eger ayrılmak içinden gelmiyorsa oglun için akıllı davranabılırsın.. sıkı fıkı ol sende ailesıyle.. yanı iki yüzlü davranmak rvet hoş bırsey degıl ama bırde böyle dene.
Şartlarınızı bilmiyorum ama kurtulma olanağınız varken çocuk var deyip oturuyorsanız bu sorumluluğu çocuğa yüklemeye hakkınız yok, ileride çocuğunuza dönüp ben senin için nelere katlandım demeyede hakkınız yok, çünkü çocuğunuzda katlanmasaydın deyince ahlanıp vahlanmaya başlanılıyor, ki bu durumda çocuk olan taraf haklı, şiddet yaşanan bir evde ne şimdi nede ileride çocuk için sağlıklı bir ortam olamayacağı için çocuğu bahane etmek, çocuğun hiç bir ilgisi olmayan olaylardan dolayı üstüne sorumluluk yüklemek demek,
Bende katılıyorum sizlere evet ama çevremdekiler hep diyor sabret üst komşum var diyo ki senin kocan düzelecek sonra sabret diyo kafam iyice karışıyor belki diyorum aileden uzak olsak aynı mı olur ama ben ve oglumla hayalleri var param olsa bunu yaparız şunu yaparız diyo maddi olarak da sıkıntıda çalışırsam da birbirimizi daha az görürüz belki daha iyi oluruz bilemiyorum
Ailem destek ama sinirlenince ne dediğini bilmeyen bazen vuran biri var karşımda bana diyo ki ben sinirlenince sus yanımda durma bende konuşunca olay daha da buyuyo ama kendimi koruyorum susamiyorum evet sonradan pişman oluyo ama kırılan kalp eskisi gibi olmuyo şu an yine iyi davraniyorum o da iyi bilmiyorum ne kadar sürer ama çok yakın değiliz o olaydan sonra soguyoruz birbirimizden tartismalarimiz da hep ailesi yuzunden oluyo onlarla çok sıkı fıkı olmamı istiyo
Nimesay eger ayrılmak içinden gelmiyorsa oglun için akıllı davranabılırsın.. sıkı fıkı ol sende ailesıyle.. yanı iki yüzlü davranmak rvet hoş bırsey degıl ama bırde böyle dene.
Valla öyle davraniyorum ailesi şehir değiştirmeyi dusunuyomus biz mutlu olalım diye ama zor zamanda hep yanimizdalar oğlum hastanede kaynanam hasta ama burda başında bekliyo yinede Allah razı olsun
Bu son olur inşallah yoksa benimde daha tahammülüm yok biz böyle şeyler yaşıyoruz huzurumuz kaçıyo heralde Allah oglumla imtihan ediyo çocuk hep hasta oluyo Allah akıl fikir versin melek gibi şu an eşim
Bu son olur inşallah yoksa benimde daha tahammülüm yok biz böyle şeyler yaşıyoruz huzurumuz kaçıyo heralde Allah oglumla imtihan ediyo çocuk hep hasta oluyo Allah akıl fikir versin melek gibi şu an eşim