Şiddet görüp hala sineye çeken var mı çocuğu için?

Ailem destek ama sinirlenince ne dediğini bilmeyen bazen vuran biri var karşımda bana diyo ki ben sinirlenince sus yanımda durma bende konuşunca olay daha da buyuyo ama kendimi koruyorum susamiyorum evet sonradan pişman oluyo ama kırılan kalp eskisi gibi olmuyo şu an yine iyi davraniyorum o da iyi bilmiyorum ne kadar sürer ama çok yakın değiliz o olaydan sonra soguyoruz birbirimizden tartismalarimiz da hep ailesi yuzunden oluyo onlarla çok sıkı fıkı olmamı istiyo

Bende katılıyorum sizlere evet ama çevremdekiler hep diyor sabret üst komşum var diyo ki senin kocan düzelecek sonra sabret diyo kafam iyice karışıyor belki diyorum aileden uzak olsak aynı mı olur ama ben ve oglumla hayalleri var param olsa bunu yaparız şunu yaparız diyo maddi olarak da sıkıntıda çalışırsam da birbirimizi daha az görürüz belki daha iyi oluruz bilemiyorum

Allah sana cesaret o adamada merhamet versin.. cocuklarina cok üzüldüm... keşke kocaman bir ev kursam ve tüm cocuklari oraya alsam hep mutlu olsalar.... cocukların üzülmesine dayanamıyorum...

Nimesay eger ayrılmak içinden gelmiyorsa oglun için akıllı davranabılırsın.. sıkı fıkı ol sende ailesıyle.. yanı iki yüzlü davranmak rvet hoş bırsey degıl ama bırde böyle dene.

Şartlarınızı bilmiyorum ama kurtulma olanağınız varken çocuk var deyip oturuyorsanız bu sorumluluğu çocuğa yüklemeye hakkınız yok, ileride çocuğunuza dönüp ben senin için nelere katlandım demeyede hakkınız yok, çünkü çocuğunuzda katlanmasaydın deyince ahlanıp vahlanmaya başlanılıyor, ki bu durumda çocuk olan taraf haklı, şiddet yaşanan bir evde ne şimdi nede ileride çocuk için sağlıklı bir ortam olamayacağı için çocuğu bahane etmek, çocuğun hiç bir ilgisi olmayan olaylardan dolayı üstüne sorumluluk yüklemek demek,

Ya duzelecek adam düzelirdi. Ailesiyle sıkı fıkı falan da olma. Herkesin bir karakteri var. Kimse seni zorlayamaz.

iyi o zaman kocan ve ailesi ne derse onu yap. çene yapma, ne derlerse boyun eğ. mazallah dul kadın derler.

Nimesay eger ayrılmak içinden gelmiyorsa oglun için akıllı davranabılırsın.. sıkı fıkı ol sende ailesıyle.. yanı iki yüzlü davranmak rvet hoş bırsey degıl ama bırde böyle dene.
Valla öyle davraniyorum ailesi şehir değiştirmeyi dusunuyomus biz mutlu olalım diye ama zor zamanda hep yanimizdalar oğlum hastanede kaynanam hasta ama burda başında bekliyo yinede Allah razı olsun

Sana vurduğu zaman çağır polisi ceza yesin düzelir öyle düzelir yada hiç görsün gununu

Sana vurduğu zaman çağır polisi ceza yesin düzelir öyle düzelir yada hiç görsün gununu
Bu son olur inşallah yoksa benimde daha tahammülüm yok biz böyle şeyler yaşıyoruz huzurumuz kaçıyo heralde Allah oglumla imtihan ediyo çocuk hep hasta oluyo Allah akıl fikir versin melek gibi şu an eşim

Bu son olur inşallah yoksa benimde daha tahammülüm yok biz böyle şeyler yaşıyoruz huzurumuz kaçıyo heralde Allah oglumla imtihan ediyo çocuk hep hasta oluyo Allah akıl fikir versin melek gibi şu an eşim
Sen dediğimi yap ben benim ayıyı öyle düzelttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…