Şiddet görüp hala sineye çeken var mı çocuğu için?

bir şey daha ekleyeyim. kocan da şiddeti göre göre büyüdüğü için, kv çok iyi döven hakaret eden bir evlat yetiştirmiş. senin de evladının olacağı kazanacağı karakter bu işte.
 
Ben de aynısını yaptım ailemden dünya azar işittim neden paylaşmadın da çektin bunu diye
 
İçimden gelmiyo artık hiçbişey yapmak
 
bir şey daha ekleyeyim. kocan da şiddeti göre göre büyüdüğü için, kv çok iyi döven hakaret eden bir evlat yetiştirmiş. senin de evladının olacağı kazanacağı karakter bu işte.
Hayır inşallah o öyle olmayacak bi oğlu daha var o da çok mülayim bence yapı meselesi
 
Evet artık mantıklı düşünemiyorum kendilerini iyi gösteriyorlar bi hata oldu diyolar abim evime gelmiyo diye babası diyo ki kibir var abin de ne kıbrıs dedim bana neler yaptınız benim kocam abime karısına demedigini bırakmadı nasıl gelcek evime dedim bizde kin yok kibir yok diyo size aynı şey yapılsa ben o zaman sorarım dedim gecistiriyo lafi
 
Ne piskopati ya Allah aşkına güzel konuşun bu şekilde konuşmaya hakkınız yok evladım icin
 
Kocasindan dayak yiyip sonra kari koca iliskisine devam eden
Dayak yedikten sonra cocuguna saygiyi ogretebilecek kadinlarin olduguna inanmak istemiyorum ..
Yer yuzunde kimse bu kadar aciz olmamali .
Her derdin bir devasi vardir olum disinda .
Dayak yedikten sonra o adamin onune nasil yemek koyabiliyorsunuz ?
Nasil opebiliyorsunuz ?
Nasil aynaya bakabiliyorsunuz ?
.okunda boncuk olmali bu adamin !!
 
Hayır inşallah o öyle olmayacak bi oğlu daha var o da çok mülayim bence yapı meselesi
keşke ama bilemiyorsunuz ki.
belki kaynın da ana babasından dayak yediği için pasifken, eşin yediği dayakların intikamını senden alıyor. kv kp boşver, her şeye rağmen onun ailesi bildiğini okuyor ama hala senin ailene kulp takıyorlar. eşin de düzelme belirtisi görmedim ben. sen sanırım kv gibi çocuğu bahane ederek, her şeye katlandım ömrüm gitti ama dul kadın olmadım diye teselli edeceksin kendini.
sen bilirsin. kendi elinden çekermiş insan en çok.
 

Evet kararsızım bi ümit var sanki düzelecek diye hiçbişey yapmak istemiyorum onun için artık okadar nefret ettirdi

Hayır inşallah o öyle olmayacak bi oğlu daha var o da çok mülayim bence yapı meselesi
yapı meselesi dediğim şey ya doğuştan getirdiğin özellikler,ya da aile gördüklerim..sizde ikisi de var..şşiddetler büyüyen çocukta ya özgüven sorunu olacak ya da ego patlaması..aynen eşinle kardeşindeki gibi...her iki seçenek de berbat değil mi? nasıl kendini bu şekilde avutursun böyle??
kaynananın kazandığı nedir çok merak ettim? neyin zaferi bu?yıllarca yediği dayaktan sonra kazanan kim olmuş acaba? artık bu yaştan sonra dayak yemiyor oluşu mu kazancı? peki ya kaytbettiği yıllar?
 
Yok biliyorlar benim sıkıntımı ama pişman olmaktan korktuğum için hala bekliyorum heralde en başta yıkıyor sonra yapmaya çalışıyo ama giden gidiyo
Günaydın.
Eeee yanlış anlama da arkadaşım.
O zaman ailen arkanda değil sanırım.
Ben fiziksel şiddet görmediğim halde boşanmak istediğimi açıkladığımda hemen ailem elini uzattı.
Benim de gel-gitlerim,pişmanlıklarım oldu,çok ağladım,çok sorguladım. Ailem "hayır,bir daha üzülmene fırsat vermeyiz" diyerek barışmama hep mani oldu. İyi ki de olmuş,şükürler olsun.
Senin ailen senin orada sıkıntı çektiğini bile bile seni nasıl oradan çekip almıyor ki?
 
çok üzüldüm halinize.annenin kaderi kızına yazılırmış derler.Allah güç ve bir çıkar yol versin size
 
Ne piskopati ya Allah aşkına güzel konuşun bu şekilde konuşmaya hakkınız yok evladım icin

burda benzer konuda bi üyenin yorumu aklıma geldi.

ona da çocuğun da ilerde babasına çeker demişlerdi. reddediyordu konu sahibi. bi üye de hayır efendim o çocukta benim de hakkım var. o çocuk büyüyecek benim çocuğumla aynı okula gidecek, aynı toplumda yaşayacak vs demişti. çok doğru. bizim de her şekilde konuşmaya hakkımız var çünkü sizin gözünüz bağlanmış gibi o çocuğa ne kadar büyük bi zarar verdiğinizi göremiyosunuz şu an. gerçekten sizi dayak yerken görerek büyüyünce normal bi yetişkin olacağını mı sanıyosunuz?
 
Benim anlamadığım sizi döven,size zerre saygısı olmayan bir adamdanmı ayrılınca pişman olmaktan korkuyorsunuz????
 
Size katılıyorum çünkü benim annem her şiddet gördüğünde içimin paramparça olduğunu yaşadım, büyüdüm, evlendim ama psikolojim asla sağlam değil ve kardeşlerim de sinir, stres dolu insanlar oldu
 
çok komiksiniz, sizin gibilere üzülmüyorum hakediyorsunuz ama çocuklara, ah o çocuklara... ne suçları var?
 
Benim anlamadığım sizi döven,size zerre saygısı olmayan bir adamdanmı ayrılınca pişman olmaktan korkuyorsunuz????
Sonradan pişman oluyo sinirlenince gözüm bişey görmüyor diyo sen beni oldurursun o zaman o sinirle dedim tedavi ol bu evlilik devam edecek se dedim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…