- Konu Sahibi Sorunluhorl
-
Ne biliyorsunuz ne yaşayıp, yaşamadığımı ? Çok iyi biliyorum ben manipülasyon ne demek. Ama siz de yapmayın Allah aşkına biri size el kaldıracak ve bu şiddet değil diyecek. Bunun neresi manipüle edilebilir ?. Duygusal olarak bir durum olsa anlarım ama bunu artık anlamak istemiyorum.Ne okuduğunuzu anlıyorsunuz ne de manipülasyon, psikolojik şiddet, gaslighting kavramlarını. Erkek şiddetinin ne olduğunu biliyor musunuz bari? Ben inanmıyorum şöyle yapsaymış gibi yorumlarla bu erkeklerden hiçbir farkınız kalmıyor siz de kadına psikolojik baskı yapıyorsunuz. Mağdur durumdaki kadına daha çok saldırarak ne olacağını sanıyorsunuz? Bu tarz yaklaşımlar gerçekten çok zarar veriyor. Bu benim kişisel fikrim değil. İnanmıyorum dediğiniz kadınları anlamak ve öfkenizi onlardan çıkarmak yerine gerçekten yardımcı olmak isterseniz kadına şiddet konusunu biraz araştırın. Çünkü bu tamamen politik, sadece bir insanın diğerine vurması gibi basit bi mesele değil. Şiddet döngüsü yazın google a, yukarda bir üye gaslighting videosu atmış onu izleyin.
Eşinizin kabul edip etmemesinin ne önemi var siz ne yaşadığınızı biliyorsunuz sonuçtaBen 23 yaşındayım ve eşimle evliliğimizin ilk aylarındayız. 7 8 yıldırda tanısıyoruz. Eşimde anladıgım kadarıyla öfke kontrol problemi cok yogun ölcüde var. Bunu dısardan veya aılesınden birine sorsam şiddet uygulayabılecegıne asla ınanmazlar. Hatta komık olan kısmı eşimde şiddet uyguladıgını düşünmüyor. Bazen acaba kafayımı yıyorum yoksa kafamdamı kuruyorum diye düşünüyorum. Şiddet nedir kavramı nedir merak ediyorum. Uzatmadan yaptıklarından kısacası bahsedıyım. Tartısma anında bıleklerımı büküp sıkmalar bagırmalar hakaretler. Üstüme yürümeler bogazımı sıkmalar. Beni koltuga sıkıştırmalar. Ve bunların hiçbiririnin şiddet olmadıgını kavga bıttıkten sonrada abartıyosun öldürdüm sanki demeler. Inanılmaz farklı bi dünyaya düştüm. Resmen deprem oluyorda tek ben salanıyor gibiyim. Yapmam gereken belli ama içinden cıkamıyorum.
Kendimi küçük görmüyorum ama okadar ofkelı bende bı suc yok sen bana bu sekıldesın dıye boyleyım sen bana ıyıyken ben sana kotumuyum dıye saydırmaya baslıyor. O bu sekılde konustukta kafayı yıcek gıbı oluyorum. Bu kadar üzülürken yıpranmısken karsıma gecıp boyle konusunca delirmiş gibi hisediyorumŞu cümlenize çok üzüldüm... Sizde bu olayı kendinize "çok abartıyorum" diyerek kabullenmeye ve alttan almaya görmezden gelmeye başlamışsınız bile çok üzüldüm.
Siz kendinizi bu kadar küçük görürseniz adam daha çok ezer uzak durun ve boşanın lütfen...
Ailesi de görmezden geliyor...
Acil eşiniz tedavi olsun ya da boşanın hepten kurtulun , asla göz yumma asla...Ben 23 yaşındayım ve eşimle evliliğimizin ilk aylarındayız. 7 8 yıldırda tanısıyoruz. Eşimde anladıgım kadarıyla öfke kontrol problemi cok yogun ölcüde var. Bunu dısardan veya aılesınden birine sorsam şiddet uygulayabılecegıne asla ınanmazlar. Hatta komık olan kısmı eşimde şiddet uyguladıgını düşünmüyor. Bazen acaba kafayımı yıyorum yoksa kafamdamı kuruyorum diye düşünüyorum. Şiddet nedir kavramı nedir merak ediyorum. Uzatmadan yaptıklarından kısacası bahsedıyım. Tartısma anında bıleklerımı büküp sıkmalar bagırmalar hakaretler. Üstüme yürümeler bogazımı sıkmalar. Beni koltuga sıkıştırmalar. Ve bunların hiçbiririnin şiddet olmadıgını kavga bıttıkten sonrada abartıyosun öldürdüm sanki demeler. Inanılmaz farklı bi dünyaya düştüm. Resmen deprem oluyorda tek ben salanıyor gibiyim. Yapmam gereken belli ama içinden cıkamıyorum.
Sakın çocuk yapma ve korun, ailesi herkes öğrensin gerekirse, önemli olan senin canın, bugün bir tokat atar 2 yıl sonra da tekme tokat yumrukla gelir , o zaman kabul edersiniz dayağı, siz şimdi bile kabullenmişsiniz bu durumu inanamıyorum ...Ailem bilmiyor daha kimseyede bunu dile getirmedim ilk kez bu sayfada dıle getırdım
hem fiziksel hem de psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz.Ben 23 yaşındayım ve eşimle evliliğimizin ilk aylarındayız. 7 8 yıldırda tanısıyoruz. Eşimde anladıgım kadarıyla öfke kontrol problemi cok yogun ölcüde var. Bunu dısardan veya aılesınden birine sorsam şiddet uygulayabılecegıne asla ınanmazlar. Hatta komık olan kısmı eşimde şiddet uyguladıgını düşünmüyor. Bazen acaba kafayımı yıyorum yoksa kafamdamı kuruyorum diye düşünüyorum. Şiddet nedir kavramı nedir merak ediyorum. Uzatmadan yaptıklarından kısacası bahsedıyım. Tartısma anında bıleklerımı büküp sıkmalar bagırmalar hakaretler. Üstüme yürümeler bogazımı sıkmalar. Beni koltuga sıkıştırmalar. Ve bunların hiçbiririnin şiddet olmadıgını kavga bıttıkten sonrada abartıyosun öldürdüm sanki demeler. Inanılmaz farklı bi dünyaya düştüm. Resmen deprem oluyorda tek ben salanıyor gibiyim. Yapmam gereken belli ama içinden cıkamıyorum.
Ben bu evliliğin sonunu göremiyorum şiddet var ve eşiniz kabullenmiyor. Üzerine bir de sizi suçluyor. Ailesi bile görmezden geliyor...Kendimi küçük görmüyorum ama okadar ofkelı bende bı suc yok sen bana bu sekıldesın dıye boyleyım sen bana ıyıyken ben sana kotumuyum dıye saydırmaya baslıyor. O bu sekılde konustukta kafayı yıcek gıbı oluyorum. Bu kadar üzülürken yıpranmısken karsıma gecıp boyle konusunca delirmiş gibi hisediyorum
Daha gençsiniz hayatınızı böyle bir adama harcamayın ,ki hiçbirşeyi kabul etmiyor demek kendini haklı buluyor düzelmez malesefBen 23 yaşındayım ve eşimle evliliğimizin ilk aylarındayız. 7 8 yıldırda tanısıyoruz. Eşimde anladıgım kadarıyla öfke kontrol problemi cok yogun ölcüde var. Bunu dısardan veya aılesınden birine sorsam şiddet uygulayabılecegıne asla ınanmazlar. Hatta komık olan kısmı eşimde şiddet uyguladıgını düşünmüyor. Bazen acaba kafayımı yıyorum yoksa kafamdamı kuruyorum diye düşünüyorum. Şiddet nedir kavramı nedir merak ediyorum. Uzatmadan yaptıklarından kısacası bahsedıyım. Tartısma anında bıleklerımı büküp sıkmalar bagırmalar hakaretler. Üstüme yürümeler bogazımı sıkmalar. Beni koltuga sıkıştırmalar. Ve bunların hiçbiririnin şiddet olmadıgını kavga bıttıkten sonrada abartıyosun öldürdüm sanki demeler. Inanılmaz farklı bi dünyaya düştüm. Resmen deprem oluyorda tek ben salanıyor gibiyim. Yapmam gereken belli ama içinden cıkamıyorum.
İyiyken herkes iyidir. Adam olan adamlığını böyle durumlarda gösterir.Kendimi küçük görmüyorum ama okadar ofkelı bende bı suc yok sen bana bu sekıldesın dıye boyleyım sen bana ıyıyken ben sana kotumuyum dıye saydırmaya baslıyor. O bu sekılde konustukta kafayı yıcek gıbı oluyorum. Bu kadar üzülürken yıpranmısken karsıma gecıp boyle konusunca delirmiş gibi hisediyorum
Ailenizin derhal bilmesi ve o kişiyi sizden uzaklaştırması gerekir. Aksi takdirde bundan sonra yaşayacaklarınız daha vahim olacaktır.Ailem bilmiyor daha kimseyede bunu dile getirmedim ilk kez bu sayfada dıle getırdım
Duygusal acı veren her şey şiddettir ki fiziksel boyutunu da aşmış sizin durum. Aile terapistine gidin normal değil eşiniz. Sabırlar dilerimBen 23 yaşındayım ve eşimle evliliğimizin ilk aylarındayız. 7 8 yıldırda tanısıyoruz. Eşimde anladıgım kadarıyla öfke kontrol problemi cok yogun ölcüde var. Bunu dısardan veya aılesınden birine sorsam şiddet uygulayabılecegıne asla ınanmazlar. Hatta komık olan kısmı eşimde şiddet uyguladıgını düşünmüyor. Bazen acaba kafayımı yıyorum yoksa kafamdamı kuruyorum diye düşünüyorum. Şiddet nedir kavramı nedir merak ediyorum. Uzatmadan yaptıklarından kısacası bahsedıyım. Tartısma anında bıleklerımı büküp sıkmalar bagırmalar hakaretler. Üstüme yürümeler bogazımı sıkmalar. Beni koltuga sıkıştırmalar. Ve bunların hiçbiririnin şiddet olmadıgını kavga bıttıkten sonrada abartıyosun öldürdüm sanki demeler. Inanılmaz farklı bi dünyaya düştüm. Resmen deprem oluyorda tek ben salanıyor gibiyim. Yapmam gereken belli ama içinden cıkamıyorum.
Ölünce abartamazsiniz yalniz.kavga bıttıkten sonrada abartıyosun öldürdüm sanki demeler.
helal olsunSenin esin ailesine duskun olan es demiydi
Boyle bi konu acmistin sanirim bende sakin cocuk yapma demistim yanlis hatirlamiyorsam Nisanlilik doneminde annesini doktora goturup temizlik yapiyodunuz....
Siddet en kotu bise....
Kardesim evliyken esine siddet uygulamis ben bilmiyordum, bosanma karari aldiklarinda esiyle konusmak icin gittim. Soyledikleri kanimi durdurdu. Kardesimden sogudum... Ex geline gel polise gidelim sikayet et dedim o ugrasmak istemedigini sadece hersey bir an once bitsin istiyorum dedi
Yani ben kendi kardesimin sikayet edilmesi icin oncu oluyorum dusunun size ne diyebilirm.... Git darp raporu al sikayette bulun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?