- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi Sorunluhorl
-
Böyle söylemesi sizin şiddet gördüğünüz gerçeğini değiştirir mi?Ben şiddet gördüğümü biliyorum. Sorun karsımdaki insanın yaptıklarını şidet olarak görmemesi ve yok sesını yukseltın yok gergındım ustume geldın abartma yok senı öldürdüm sanki senin psikolijin boxuk gibi manipülasyon yapıyor ruh halımden süphe eder hale geldim
Yarın ilk iş ailemin yanına gidicemBoşanacak mısınız?
Şiddet gördüğünüzü de sizi manipüle ettiğini de biliyorsunuz. Peki boşanacak mısınız? Yoksa sadece şiddet uyguladığını kabul etsin öyle devam edelim mi istiyorsunuz?Ben şiddet gördüğümü biliyorum. Sorun karsımdaki insanın yaptıklarını şidet olarak görmemesi ve yok sesını yukseltın yok gergındım ustume geldın abartma yok senı öldürdüm sanki senin psikolijin boxuk gibi manipülasyon yapıyor ruh halımden süphe eder hale geldim
Yuh artık sanki öldürdüm mü ne ya? Zaten direk caniliğe giriyor şiddetide geçiyor yani. Boşanın çocuk yokken.Ben 23 yaşındayım ve eşimle evliliğimizin ilk aylarındayız. 7 8 yıldırda tanısıyoruz. Eşimde anladıgım kadarıyla öfke kontrol problemi cok yogun ölcüde var. Bunu dısardan veya aılesınden birine sorsam şiddet uygulayabılecegıne asla ınanmazlar. Hatta komık olan kısmı eşimde şiddet uyguladıgını düşünmüyor. Bazen acaba kafayımı yıyorum yoksa kafamdamı kuruyorum diye düşünüyorum. Şiddet nedir kavramı nedir merak ediyorum. Uzatmadan yaptıklarından kısacası bahsedıyım. Tartısma anında bıleklerımı büküp sıkmalar bagırmalar hakaretler. Üstüme yürümeler bogazımı sıkmalar. Beni koltuga sıkıştırmalar. Ve bunların hiçbiririnin şiddet olmadıgını kavga bıttıkten sonrada abartıyosun öldürdüm sanki demeler. Inanılmaz farklı bi dünyaya düştüm. Resmen deprem oluyorda tek ben salanıyor gibiyim. Yapmam gereken belli ama içinden cıkamıyorum.
İnanın kendiniz için en iyisini yaparsınız. Bugün boğazınızı sıkan yarın öldürür emin olun.Yarın ilk iş ailemin yanına gidicem
Saklamanız daha kötü zaten. Bir gün o boğazınızı sıkan parmaklar gevşemese, ya da itip çekiştirirken kafanızı çarpıp ölseniz ve ben yapmadım dese kim vurduya gideceksiniz.Ailem bilmiyor daha kimseyede bunu dile getirmedim ilk kez bu sayfada dıle getırdım
Burdan da anlaşılıyor ki sadece fiziksel şiddet değil psikolojik şiddet de görüyorsunuz. Arkadaşların da söylediği gibi katlanarak artacak bu.Ben şiddet gördüğümü biliyorum. Sorun karsımdaki insanın yaptıklarını şidet olarak görmemesi ve yok sesını yukseltın yok gergındım ustume geldın abartma yok senı öldürdüm sanki senin psikolijin boxuk gibi manipülasyon yapıyor ruh halımden süphe eder hale geldim
Ben şiddet gördüğümü biliyorum. Sorun karsımdaki insanın yaptıklarını şidet olarak görmemesi ve yok sesını yukseltın yok gergındım ustume geldın abartma yok senı öldürdüm sanki senin psikolijin boxuk gibi manipülasyon yapıyor ruh halımden süphe eder hale geldim
bıleklerımı büküp sıkmalar bagırmalar hakaretler. Üstüme yürümeler bogazımı sıkmalar. Beni koltuga sıkıştırmalar.
abartıyosun öldürdüm sanki
Öyle bir durumda cesedi alıp bir yere gömer. Ülke manyak kaynıyor.Saklamanız daha kötü zaten. Bir gün o boğazınızı sıkan parmaklar gevşemese, ya da itip çekiştirirken kafanızı çarpıp ölseniz ve ben yapmadım dese kim vurduya gideceksiniz.
Şiddet eşinizle aranızda kalıp saklanması gereken özel bir durum değildir
Ben şiddet gördüğümü biliyorum. Sorun karsımdaki insanın yaptıklarını şidet olarak görmemesi ve yok sesını yukseltın yok gergındım ustume geldın abartma yok senı öldürdüm sanki senin psikolijin boxuk gibi manipülasyon yapıyor ruh halımden süphe eder hale geldim
Evlilik Hakkında Her Şey isimli bir dizide kadın avukat şiddet gören bir müvekkilini ikna etmek için gözlerini kapat ve eşinin sana yaptığı seyleri bana yaptığını hayal et demişti. Kadın o zaman boşanmaya karar vermişti. O geldi aklıma.Ben yazayım, eşim biraz sinirli. Ama onu çok seviyorum. Ailemde çok seviyor. Babam onu oğlu olarak görüyor. Zaten iş yerinde de çok sevilir. Ama tek kötü huyu sinirlenince gözü birsey görmüyor. Kolumu büküyor, bileklerimi tutuyor, çok kızarsa boynumu sıkıyor. Ona söyleyince ben yapmışım, ben haketmișim gibi davranıyor. Onu ben sinirlendirmișim. Elimde bıçakla mi saldırdım, öldürdüm mü sanki seni diyor.
Simdi ben ne yapacam, kimse inanmaz bana. Susup kabullenmeli miyim, yoksa aileme mi diyeyim bana yardım etsinler?
Ben yazayım, eşim biraz sinirli. Ama onu çok seviyorum. Ailemde çok seviyor. Babam onu oğlu olarak görüyor. Zaten iş yerinde de çok sevilir. Ama tek kötü huyu sinirlenince gözü birsey görmüyor. Kolumu büküyor, bileklerimi tutuyor, çok kızarsa boynumu sıkıyor. Ona söyleyince ben yapmışım, ben haketmișim gibi davranıyor. Onu ben sinirlendirmișim. Elimde bıçakla mi saldırdım, öldürdüm mü sanki seni diyor.
Simdi ben ne yapacam, kimse inanmaz bana. Susup kabullenmeli miyim, yoksa aileme mi diyeyim bana yardım etsinler?
Sanırım insan olarak kendi yaşadığımız duruma alıştığımız için normallestiriyoruz. Ama aynı durumu aynı şekilde başkası yaşayınca o zaman daha gerçekçi düşünüyoruz.Evlilik Hakkında Her Şey isimli bir dizide kadın avukat şiddet gören bir müvekkilini ikna etmek için gözlerini kapat ve eşinin sana yaptığı seyleri bana yaptığını hayal et demişti. Kadın o zaman boşanmaya karar vermişti. O geldi aklıma.
Çok tatlısınız :)Tabi ki ailenize söyleyin. Iyi günde herkes iyidir. Önemli olan geri kalan zamanda nasil olmali. Bunca zaman susmaniz hata
Türkçede "ölüyü gösterip sıtmaya razı etmek" diye bir deyim vardır biliyor musunuz?Ben şiddet gördüğümü biliyorum. Sorun karsımdaki insanın yaptıklarını şidet olarak görmemesi ve yok sesını yukseltın yok gergındım ustume geldın abartma yok senı öldürdüm sanki senin psikolijin boxuk gibi manipülasyon yapıyor ruh halımden süphe eder hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?