Şiddet görüyorum...

yagmurrrr2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
68
2
86
İzmir
şuan o kadar karışık duygular içindeyim ki... eşimden sık sık şiddet görüyorum. en başlarda karşılık vermiyodum. giderek dozunu arttırdı.bu sefer benim sinirlerim iyice harap oldu kendimi tanıyamaz oldum. bende ona karşılık vermeye başladım. bu sabah beni tekrar dövdü. artık sınır tanımıyo. geçen seferki kavga da kucağımda çocuğum varken bana vurmuştu ve benim başım kızıma çarpıp kızımın alnı morarmıştı. birkaç gün eve almamıştım ama sonra kızımı görücem bahanesiyle gelip bi daha gitmedi.tek derdi kompleksi. onun karşısında güçlü durdukça daha da beter hale geldi. bunu dile de getirdi. bana vrduğunda ben karşılık vermeyip oturup ağlasam o zaman pişman olurmuş. kişiliğimin sağlam oluşu onu deli ediyo. bu kadar kendine güvenmesinin sebebi de benim aileme olan sevgim ve gururum. bana vurduğunda bunu aileme onlar üzülür diye söylemeyeceğim beni dövdü diyemeyeceğim konusunda kendinden o kadar emin ki.. burda bile bunları anlatırken gururumun nasıl kırıldığını nasıl yaralandığımı anlatmam mümkün değil. çünkü kendime yakıştıramıyorum bu şekilde muamele görmeyi. utanıyorum buraya yazarken bile. ben nasıl böyle bir adamı seçtim.evleneli 2 yıl olmak üzere ve bunu bana evlendiğimizin 3. gününden beri yapıyor. başlarda bu kadar değildi. ama baktı ki ben boşanmıyorum demekki dedi suçlu deilim. artık bunu suç olarak bile görmüyor. pişman olmuyor. bahanesi de benim ona karşılık vermiş olmam. az önce annemle konuştum akşam babamla konuşacak ve bu olay bitecek.midemi bulandırıyo artık benim. allahım benim ve kızımın yanında olur inşalah hepinizin dualarını bekliyorum.

canım bu durumda yapacak tek şeyin var.gidip şikayetçi olacaksın ve ayrılacaksın.neden sen ve yavrun şiddete maruz kalasınız ki.bu kadar aciz değiliz.buna hakkı yok kimsenin.çalışıyor musun bilemiyorum ama bu şekilde ne sen ne de çocuğun sağlıklı bir hayat süremez.allah yardımcın olsun.

evlendiğinin 3. günü şiddet gösteren adamdan ne beklersin
boşan ayrıl demek kolay değil sen kendini daha iyi bilirsin ama yazık değilmi sana
bu hareketlerini çekmek zorunsda değilsin

hey allahım daha neler duyacağız burda çok üzüldüm. rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.keşke daha baştan şiddet uygulayan bi adamdan hamile kalmasaydın:1no2:

kızım daha 6 aylık çalışmaya başlayamadım ama çalışmam çok sorun değil ailem bu konuda sıkıntı yaşatmaz. benim derdim kendimle aslında kendime yediremiyorum böyle biriyle evlenmiş olmayı. daha önce birkaç kez düşünmüştüm boşanmayı ama hamilelik psikolojisi lohusalık derken belki sağlıklı düşünemiyorumdur diye bi türlü elim varmadı dilekçe vermeye mahkemeye. öyle basiretim bağlanmış ki nasıl durmuşum bu güne kadar beni hamileyken bile döven bi adamla neden devam ettim neden affettim. kendime çok kızıyorum. hatta beni dövdükten sonra bu çocuğa bişey olursa seni öldürürüm dedi. sebebi de ben onu tahrik edip kendii dövdürtmüşüm. yani çocuğa bişey olursa suçlu ben oluyrum bu durumda.

Canım; ben bişeyi merak ettim.
Madem evliliğinizin 3.gününden itibaren sana bu şekilde davranıyor,
şiddet çok önemli bir mevzu neden bebek yaptın?
Dayak sebepleri neler?
Şu an çalışıyormusun bilmiyorum ama
güzelde mesleğin var canım.
Bu adamı çekmek zorunda değilsin, sana sevgisi olsa zaten böyle davranmazdı.

utanması gereken sen değilsinki neden utanıyosun o yaptıklarından utansın
bu zamana kadar boşamaman hata adam alışkanlık haline getirmiş
inşallah ailen yanında olurda kurtulursun
allah yardımcın olsun

niye susuyorsunuz, niye buna müsade ediyorsunuz?
niye şiddet olan bir evlilikte bir de çocuk yapıyorsunuz?
inanın yarısından sonra okumadım konuyu çünkü gerçekten sinirleniyorum ben kendini ezdiren kadınlara.
siz boşanmadığınız sürece bu eziyeti çekersiniz, bunun başka yolu yok.
ne sebeple olsun dayağa susan sen çıkarmayan ve bunu yıllarca çeken dayak atan kadar olmasa da suçludur.

siz insansınız;
bunu ne siz unutun ne de karşınızdakinin unutmasına müsade edin..

eşin bunu alışkanlık haline getirmiş...
daha ne kadar sürdürebilirsin ki..
yazık değilmi sana...
ancak aciz olan kişiler şiddet uygular...
allah yardımcınız olsun...

çok üzüldüm canım yaaa..eşin sorunlu kendinde hiç suç bulmuyo böle bi adamlada 2 yıl ii dayanmışsın..bebeğin biraz büyüse bu sefer ona başlıcak vurmaya buna yatkın belli şiddet ortasında büyüyen bi çocuğun psikolojisi bozulur en doğru kararı sen vericeksin..inşallah hakkınızda hayırlısı olsun tatlım..:teselli:

Serefsiz....

Kucaginda bir cocuk olan biri en kötü düsmanim bile olsa kadin halimle birsey yapamam....erkekligne tükürdügüm

Bitsin tabiki..hala bitmemesi hataydi zaten

Çok geçmiş olsun canım... Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook canım daha yeni evlendiğinizde başlamış keşke ozaman biraz karşılık verseydin yada büyüklerine söyleyip belki biraz ders falan verirlerdi.. birde kızın varmmış.. ilerde kızınada şiddet uygulamaya kalkabilir... bence evlilik huzurlu ortamda sevgi saygı çerçesinde yaşamak demek... bence eşiniz rahatsız sizinde değiniz gibi kopleksleri var.. kendine güveni yok.. siz ayaklarınızın üzerinde durabilen bir bayansınız bu evliliği yürütmeniz için bence nedeniniz olmalı... üzgünüm ama ayrılmak sizin ve kızınız sağlığı için en doğrusu.. çok geçmiş olsun...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

umut... bu soruya verebileceğim tek cevap bu.bide insan yakıştıramıyo sevdiği insana bunu. hemen unutmak istiyo yaşanmamış saymak istiyo.bi ara öyle duruma geldim ki onun bunu yapasına kendime haklı sebepler bulmaya bile çalıştım. anlatması zor işte . ama kızım benimle olduğu için hiçpişman olmadım.

İnanın o kadar üzüldüm ki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Allah Yardımcın olsun. Duacınım

Arkadaşım ne diye hala bekliyorsun ki bir an önce son noktayı koy ve boşan derim ben yazık değilmi sana hele de arkanda ailen varsa ne diye bu kompleksli adama kendini ezdirip onada kendini tatmin etme duygusunu yaşatıyorsun.

Hemen bir dilekçe ver ve boşan gitsin ( bunu söylemek çok zordur inanki ama senin bu kadar üzülmene, ezilmene dayanamadım açıkçası)

ayrıca o bugün sana bu şiddeti uygulayan kompleksli adam yarın kızına da aynı şiddeti uygularsa geç kalmış olmaz mısın? Kim garanti verebilir yapmayacağına. Bence sen kendini ve kızını bu adamdan bir an önce kurtar.

Sevgi ve sağlıcakla.

sana bunu kimsenin yapmaya hakki yok
lutfen kendini ezdirme
ailen bile olsun kimse icin bunu cekmeye mecbur degilsin
kesinlikle kocan degismeyecek guzelim
madem cocugunun onunde dövüyor hersey beklenir bu adamdan
cocugunun psikolojisini dusunuyorsan hemen ayril bu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…