- Konu Sahibi yagmurrrr2008
-
Şiddet gördüğünü söyleyince annen ne dedi?
seziyordu sanırım zaten bana sık sık soruyordu ama yüsek tansiyonu var diye söylemiyodum. ben biliyodum zaten dedi. hemen geliyorum ya da sen gel hemen dedi. ama ben yalnız kalmak istiyorum biraz. büyük ihtimalle akşam babamla gelirler. keşke gözümü kapatsam açsam ve boşanmış olsak herşey bitmiş olsa...
şu anda bu yazıyı ağlayarak yazıyorum evliliğimin ilk yıllarında ben de şiddet gördüm dayak yiyip sonrada özür dileyecek kadar psikloljim bozulmuştu herşeyde kendimi suçlar hale gelmiştim sonra eşim değişti şu an 15 yıllık evliyim eşim bana karşı çok iyi yaptıklarına çok pişman ama ben hala şiddetle ilgili bişey duyduğum zaman oturur ağlarım eşimle iyiyiz ama içimde hiçbir zaman affetmedim onu. eski günler aklıma geldiği zaman çok kötü oluyorum .bu izler silinmiyor .bence ayrıl ve arkana bile bakma.benim en çok ne zoruma gidiyor biliyormusun?eşim bana bir tokat atsın anında boşanırım diyen arkadaşlar oluyor kendimi çok kötü hissediyorum.Allah yardımcın olsun canım
kendini anlatamadım galiba... boşanmaya karar verdim zaten. bununla ilgili herhangi bi şüphem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?