Şiddet görüyorum...

Canım bebeğiniz savunmasız küçücük,onun ne günahı var.Daha 3 günlük evliyken başlamış,çocuğunun zarar görmesinden de rahatsız olmuyor.Bunun düzeleceği yok bence.Boşan demek zor ama iyi karar ver canım.Bebeğinin ilerleyen yıllardaki psikolojisini düşün.Kendini düşün.Suçun bile olsa şiddet görmek zorunda değilsin.

allah yardımcın olsun...

böle insan kılığındki...dan korusun bizleri ....

ailen sahip çıkarda boşanırsın umarım...

uatanılacak bişey yapmıyosun sen o utansın.....

ancak aciz bir erkek şiddet uygular acizliğinden zayıflığından...
bebeğin çok küçük henüz eğer bu ilişkiye devam edersen o çocuk hep annesinin dayak yediğini görerek büyücek..

olan olmuş yapacağın tek şey geç kalınmış tekmeyi bir an önce vurmak eşine...
Rabbim ısla etsin böğle insan denilen yaratıkları...:mymeka:kötükedihüso

çok üzüldüm güzelim. anlıyorum sanırım. nasıl bu adamla evlenmişim diyor ve hatanı hazmedemiyorsun bu da kafanın karışmasına doğru karar verememene sebep olmuş uzun zaman. lütfen olayı bu şekilde görmemeye çalış insanların içlerini bilememiş olmamız bizim hatamız değil.bizim hatamız gereken yerde gerekeni yapmamak olur ancak.çünkü ayrılmazsan bu seferde yıllarca nasıl yapmadım doğru olanı da ezdirdim kendimi diye hayıflanacaksın.
en iyisini diliyorum senin için...

hakkında hayırlısı olsun .kızınla sana güzel aydınlık günler diliyorum...kafasını duvarlara çok vurur o kompleksli eşiniz...

Şiddet gördüğünü söyleyince annen ne dedi?

seziyordu sanırım zaten bana sık sık soruyordu ama yüsek tansiyonu var diye söylemiyodum. ben biliyodum zaten dedi. hemen geliyorum ya da sen gel hemen dedi. ama ben yalnız kalmak istiyorum biraz. büyük ihtimalle akşam babamla gelirler. keşke gözümü kapatsam açsam ve boşanmış olsak herşey bitmiş olsa...

Çok üzüldüm canım size
Yazık ne istedi o adam sizden..,
Nasıl sana vurur bebeğin kucağındayken
Bu ne aciz bir adam...

sen biraz sık dişini geçsin bu günler hemenceck sonra burdan kutlarıza.s.

annenin canı birgün yüzünü gözünü morluklarla gördüğünde daha çok sıkılacaktr. sen şimdi biraz üzülmesine dayan ve sonra mutlu olarak onun da keyfini yerine getirirsin emin ol.

şu anda bu yazıyı ağlayarak yazıyorum evliliğimin ilk yıllarında ben de şiddet gördüm dayak yiyip sonrada özür dileyecek kadar psikloljim bozulmuştu herşeyde kendimi suçlar hale gelmiştim sonra eşim değişti şu an 15 yıllık evliyim eşim bana karşı çok iyi yaptıklarına çok pişman ama ben hala şiddetle ilgili bişey duyduğum zaman oturur ağlarım eşimle iyiyiz ama içimde hiçbir zaman affetmedim onu. eski günler aklıma geldiği zaman çok kötü oluyorum .bu izler silinmiyor .bence ayrıl ve arkana bile bakma.benim en çok ne zoruma gidiyor biliyormusun?eşim bana bir tokat atsın anında boşanırım diyen arkadaşlar oluyor kendimi çok kötü hissediyorum.Allah yardımcın olsun canım

insan bi süre sonra yanındaki insan gibi hissetmeye başlıyo biliyorum. o sana değer vermediği vurduğu için bi süre sonra sende değersiz olduğunu düşünmeye başlıyosun . salak gibi oluyosun resmen. yaşanan anları rüya gibi hatrlamaya onları hep arkana itmeye çalışıyosun ama ben artık yapamıyorum. onu adametmeye çalışacak güç yok bende hayatımı bu şekilde geçirmicem.

ooooooooffff siz bu durumu normal algılamaya başlayıp en büyük hatayı yapmışsınız. bu ortamda nasıl sağlıklı bir çocuk yetiştirmeyi düşünüyorsunuz? emin olun resti çekip bi süre uzak kaldığınızda yaşadıklarınızın ne kadar korkunç ve ne kadar tahammül edilemez olduğunu anlayacaksınız. lütfen ayrılın bunu haketmiyorsunuz bu hukukende ,dinen de suçtur !!

Valla madem güçlü kendi ayakları üstünde duran bir insansınız kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsiniz.

Ne demek komplekslerinden dolayı şiddete başvurmak.. klava:

Bugün sizin aile ortamınızda büyüyen kızınızı yarın kocası döverse bunu normal karşılayacaktır. Lakin sizin içiniz elverecek mi bu duruma? Ama siz bu olaya karşı durup bu adamı evinize almazsanız ilerde hem kendiniz hem de kızınız için daha iyi bir gelecek hazırlarsınız.

Hakkınızda hayırlısı olsun

bunları yaşamayan bilemez ben ne annemden ne babamdan bir fiske yememiştim .bırak şiddeti ciddi anlamda kırmamışlardı bile beni .sonra böyle bi adamla evlenince şoka girdim resmen .19 yaşındaydım nerdeyse çoldıracaktım.Allah kimseye yaşatmasın ama yaşamayan anlamaz

kendini anlatamadım galiba... boşanmaya karar verdim zaten. bununla ilgili herhangi bi şüphem yok.

haa sevindim valla..

ben çok üzülüyorum ve kızıyorum burda şiddet görüyorum diye konu açıp çaresizlikten bu adamlara katlanmak zorunda olanlara da biraz sert girdim o yüzden..

dediğim gibi Hakkınızda hayırlısı olsun a.s.

ayyyyyy ınanmıorum ya nedemek evlılıgın 3.gununden berıya.21.yydayız 22ye gırecegız boyle erkekler varmı hala derken varmıs demek kı.cok uzuldum canım ya.bencede saglık raporu al.olur da daha sonnra bıtırmeye karar verırsen cok ısıne yarar ıhml etme derım ben.ayrıca sen nıe utanacakmıssın kı o utansın yaptıgından.kadına el kalkarmı ya?acızlıktır bu bukadar acız mı senın kocan.yazık valla.sen dıdın calıs yemegıydı utusuydu bulasıgıydı cocuguydu adam kalksın.sallandıracaksın boyle bı kacını da ornek olucak dıgerlerıne de gor bakalım bı daha yapıolar mı?Allah sabır versın kardesım.

umarım bir an önce kurtulursun senağlama allah yardımcın olsun.yavrunla mutla günler seni bekliyor,bi an önce güvenli bi yere git bence durma o evde.dengesiz bi adam var karşında ne yapcagı belli olmaz

geç bile kalmışsınız.
evliliğin,3 cü gününde başlayan bir şiddet bu...
neyseki doğru karar vermişsiniz. hem sizin hemde bebeğiniz için en doğrusu bu.
hakkınızda hayırlı olsun,bu kararınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…