Şiddet gösteren insan pişman olup değişir mi?

Asla değişmez, geri dönme.

Gecmis yasantindan dolayi beni kabul etti bende onun sinirine razi olayim bari bu benim imtihanim gibi dusunme sakin kimsenin yapmadigi en buyuk kotulugu sen yaparsin kendine o zaman bunuda bil

İyi bi insan demişsin , iyi insanlığı batsın onun. Kendinden zayıf ve bi kadına , hemde sevdiği kadına el kaldıran kişi ADAM değildir. Kaç kurtul ondan allah sana göstermiş yüzünü... Perşembenin gelişi çarşambadan belli , hiç kimse değimez neyse o'dur. Değişir diyerekten evlenipte kaç kadın hayatını karartıyor bir de onlardan dinleyin bunu bakalım daha neler diyecekler.

Iyi bir insandi insanligina lafim yok diyorsunuz. Allah askina nedir sizin "iyi insan" kıstaslarınız. sizi surekli dovuyor hakaret ediyor bu adamin neresi iyi, bu adamin kalani bastan asagi iyilik olsa ne olur? Nisanliyken boyleyse evlilikte kavga dovus hakaretle gececek, en ufak seyde gecmisi yuzunuze vuracak sizi hizmetcisi gibi kullanacak haberiniz olsun.

Dunyaya iyi olsa herkesi mutlu razi etse ne yazar evdeki karisini mutlu etmedikten sonra iyilikle kotuluk bir arada olmaz ya iyisin ya kotu tabi musluman icin konusuyorum

hayır asla
bir anlık kızgınlıkla bir kez vurdu sonradan çok pişman olsa neyse de bu adam size defalarca şiddet uygulamış hem maddi hem manevi
nişanlıyken bu cesareti bulan evlenince size neler yapmaz
ayrıca sizin hala iyi insandı demeniz...

Nişanlısını döven bir erkek :O sinirlerime hakim olamıyorum diye herkes her şeyi yapar birbirine o zaman, sinirlerinin, psikolojisinin bozulmasına sebep olan ağır bir sorunu yoksa ve tedavi görmüyorsa affetmeyi hiç düşünmeyin, size de yazık olur yarın bir gün çocuk olur ona da yazık olur.

iyimisin sen bi keresi bile kabullenilemezken kaç kez olmuş değişmez o seni kaybedeceğşni anlayınca geri frn yapmış bide nişanlıyken evlendikten sonrasını düşünemiyorum sakın dönme sonra buralrda tekrar konu açmak durumunda kalma

Bence de değişmez sonradan uzulecegine şimdi üzül. Karşına daha iyi bir insan cikar inşallah. Aşığım unutamam falan dersende unutmak için çaba göster kafanda bitir önce. Kuaföre falan git arkadaşlarınla vakit geçir. tekrar bir şans verirsen o seni üzer sen affedersin affetikce tekrar aynı şeyleri yaşarsınız bu şekilde söz verip gerçekten düzelen bir erkek varmı bilemiyorum dogrusu

İyi bir.insan başka bir insanı döver mi?
Bahanesi sinir, stres her ne olursa olsun.
Bence hayrlısı olmuş pişman olmayın.

Fazla düşünmeye gerek yok canım, evlen gitsin. Bu devirde seni her türlü (!) kabul edecek adamı zor bulursun. Hem zaten yaşlandıkça kuvvetten düşer, fazla canın yanmaz, yuvarlanır gidersiniz.

Asla değişmez.
Hele ki nişanlıymışsınız daha.
Nişanlıyken olan en ufak şey bile 10 kat olarak çıkıyor evlilikte.
Sakın evlenmeyin. Ömür boyu şiddet görmeyi kabul ediyorsanız o başka.
Haa, dövme sebebi de sizin "kötü geçmişiniz" değil. O zaten öyle biri. Rahibe gibi yaşasaydınız da döverdi. Dövmeyecek olan da hiçbir koşulda dövmez.

Bir de "Iyi bir insandi, insanligina lafim yok" demissiniz. Pes!!!

İnsanlar değişmez, artık vazgeçemeyeceğinizi düşündüğü için şiddet uygulamaya başlamıştır.
Kendinize bir iyilik yapın lütfen.

Asla inanmayin boyle seylere...
Sinirlenince kendime hakim olamiyorum diye bir sey yok madem olamiyor gitsin tedavi olsun kimse onu cekmek zorunda degil kendine hakim olamayan adami yemin soz su bu baglamaz yapma boyle bir hata .
Gecmisinin iyiligi kotulugu de kimseyi baglamaz seni kabul etmesi bir lutufmus gibi konusmayin...
Seven insan her turlu kabullenir.
Hayatimda bir kere erkek arkadasim bana vurdu sonra yemin billah etti kandim inandim...
Mukkemmel adan oldu resmen el ustune tuttu ama illaki eski haline dondu bir kere o b.k u yedi ya guven geldi tek sorunda ustume yurudu ben ne yaptim dondum arkami gittim insanlar degismez oyle iki yemine iki vallahi billahi lafina kanmayin

iyi bir insan baska bir canliga kiyip dövmez
sakin güvenip evlenmeyin, siddet yapisina sahip acimasiz merhametsiz biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…