- 7 Ocak 2016
- 397
- 245
- 18
- 29
- Konu Sahibi selin kaya123
-
Değişmez bende 13 kasımda ayrıldığım sevgilimden şiddet gördüm. Bin pişman oldu ama dönmedim.bi canım var bi hayatım var kimse için heba edemem.eğer barışsaydım taviz verirdim o zmn her fırsatta ezerdi beni biliyorum zaten psikolojik olarak baya ezdi. Bide şiddeti eksik kalmıştı onu Da yaptı sırf ondan ayrıldım diye şiddet gösterdi şükrediyorum ki söz falan yapmadık. Bırak sende biliyorsun bi yapan yine yapar. Güç gösterisini seviyo bu yaratıklar..
Ya bi de şöle düşün ilkinde yaralayan ikincisinde öldürebilirDeğişmez bende 13 kasımda ayrıldığım sevgilimden şiddet gördüm. Bin pişman oldu ama dönmedim.bi canım var bi hayatım var kimse için heba edemem.eğer barışsaydım taviz verirdim o zmn her fırsatta ezerdi beni biliyorum zaten psikolojik olarak baya ezdi. Bide şiddeti eksik kalmıştı onu Da yaptı sırf ondan ayrıldım diye şiddet gösterdi şükrediyorum ki söz falan yapmadık. Bırak sende biliyorsun bi yapan yine yapar. Güç gösterisini seviyo bu yaratıklar..
kotu bir insan olmasi icin seni oldurmesi mi gerekiyor?İyi bi insandı insanlığına lafım yok.
Nişanlandım.. 1 yıl nişanlı kaldık iyi bir geçmişim yoktu sonuçta evleneceğim insandı o, herşeyi bilmeli dedim anlattım.. anlayışla karşıladı her şekilde kabulümsün dedi.. Fakat zaman geçtikçe nişanlım değişti hemde fazlasıyla.. Sinirlendiğinde şiddet uygulamaya başladı hakaret etmeye başladı.. Sonrasında pişman olup özür diliyordu ama nafile kırıldım bi kere.. 1.2.3.4 derken şiddet arkası kesilmez hale geliyordu gerekçeside sinirlenince kendime hakim olamıyorum oluyordu.. Sudan sebeplerden tartışma çıkarıp kavga ediyordu sonrada tabi kaçınılmaz son olarak dövüyordu.. en son ki söz verişinde yine bir sebepten kavga ettik ben ayrılmak istedim yine dövdü.. Sonuç olarak bitti. İyi bi insandı insanlığına lafım yok. Şimdi de çok pişmanım bir daha asla el kaldırmam diyor. Aklım karışık tabikide güvenemiyorum ki ; sonuçta nişanlı iken bunu yapan insan evliyken düşünemiyorum .. Yada belki değişecek ama ben artık güvenemediğim için böyle düşünüyorum.. Sizce ne yapmalıyım..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?