Şiddet gösteren insan pişman olup değişir mi?

Konuyu okumadan cevap veriyorum, HAYIR değişmez. Bir kişi birini bir kere dövmüşse, bir daha dövebilir. Biri bir davranışı bir kere sergilemişse bir daha sergileyebilir. Yani hiç şiddet eğilimi olmayan birine göre risk daha fazladır bu tür insanlarda. Şimdi sen söyle her anını, beni döver mi acaba diyerek geçirmeyi göze alabilecek misin? Değer mi bu riske?

Vah vah.cokta iyi insanmis...e iyi insan olusunun hayrina evlenin.sonucta iyi insan doverde severde.

Dover dover sonra ozur diler.cunku iyi insan

lütfen değer ver kendine sen yapmazsan başkası da önemsemez
Geçmişin neyse ne Allah'a sığın af dile başkasına eyvallahın olmasın mecbur değilsin

Ya anlam veremiyorum gerçekten veremiyorum.
Anaları babaları dövünce nefret ediyorlar, yüzlerini görmek istemiyorlar, evren kaçıyorlar, yanlış adamlarla evleniyorlar vs vs vs ama elin adamları gelip ağzını burnunu kırınca sevdiğinden yaptı. Acaba değişir mi, özür diledi, severken elinden kaçtı.

Bu ne biçim iş arkadaş bir türlü anlayamadım.

evlenince daha çok döver nasıl olsa elinin altındasın stres topu olursun..
geçmişin de hata var diye kabullenme bu adamı..
o yüzden dövdüğünü düşünüyosun belki ama huyu olmasa yapmaz.

Sana söylemiştim konu açtığında kızların tepkisinin böyle olacağını sakin dönme sakin affetme eğer yaptıklarına pişman olacak bir adam olsaydı sana hiç el kaldırmaz di o kim ki seni dovuyo ne curretle sakin kanma yalan

asla değişmez sen affettikce o daha beterini yapıcak emin ol..

Değişmez bende 13 kasımda ayrıldığım sevgilimden şiddet gördüm. Bin pişman oldu ama dönmedim.bi canım var bi hayatım var kimse için heba edemem.eğer barışsaydım taviz verirdim o zmn her fırsatta ezerdi beni biliyorum zaten psikolojik olarak baya ezdi. Bide şiddeti eksik kalmıştı onu Da yaptı sırf ondan ayrıldım diye şiddet gösterdi şükrediyorum ki söz falan yapmadık. Bırak sende biliyorsun bi yapan yine yapar. Güç gösterisini seviyo bu yaratıklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…