Şiddet hakaret

Darp raporu al sen boşanma davası aç nafakayı fazla iste 3 yaş çocuğu da gayet kreş yaşında kreşi olan fabrikalar var atanamazsın muhtemelen bu yüzden atanıcam diye evde oturma bir yerden başla tekrar arkadaşım öğrenci koçluğu yapıyor sosyoloji okudu 1 yaşında ve 2 yaşında bebeği var online çalışıyor asgariye yakın kazanıyorum dedi ailenin evinde olursan yeter

Hep affettim bu yaptıkları gerçekten çok kötü bir şey ama normalde çok vicdanlı ben de hiçbir şey esirgemez çocuklarina çok düşkün ama takıntılı bir insan bir daha alkol aldımi bu hale geliyor çocukluktan gelme travmaları var düzelir diye bekledim alttan aldım benden özür dil eyen olmadı hep kendi kendime barıştım ama çok yorgunum kendimi çok güçsüz hissediyorum boyle düşünmem normal mi çocuklarıma nasıl bakacağım diye düşünüyorum Özgüvenimin olmaması normal mi
Böyle biri nasıl vicdanlı çocuklarına düşkün sizden bir şey esirgemeyen biri olabilir ne güzel kandırıyorsunuz kendinizi.

Hep affettim bu yaptıkları gerçekten çok kötü bir şey ama normalde çok vicdanlı ben de hiçbir şey esirgemez çocuklarina çok düşkün ama takıntılı bir insan bir daha alkol aldımi bu hale geliyor çocukluktan gelme travmaları var düzelir diye bekledim alttan aldım benden özür dil eyen olmadı hep kendi kendime barıştım ama çok yorgunum kendimi çok güçsüz hissediyorum boyle düşünmem normal mi çocuklarıma nasıl bakacağım diye düşünüyorum Özgüvenimin olmaması normal mi
hanımefendi adam sizi dövmüs size agiza alinmayacak hakaretler etmis igrenc ithamlarda bulunmus bu adamin neresi vicdanli tam
olarak? kafeste mi yetistirdi aileniz sizi siz vicdanli insan ne demek bildiginize emin misiniz? kocaniz alkolik, vicdansiz, merhametsiz, siddet faili pisligin teki. iyi ki adam sizi bosuyor yoksa siz tekme tokat dayak yer hala kocamda kocam sevdiginden dövüyor beni derdiniz. yazık ya

Ilk konuda adam berbat biri sonra yine bu adamlar vicdanli ozunde iyi insan oluveriyorlar kendiniz ne yaparsaniz yapinda cocuklara bunlari yasatmaya hakkiniz yok ikinizinde bu arada kizinizin arkadasi o aksam yasananlari insallah ailesine anlatmistir bir daha size yollamaz

Farkındaysanız konu sahibi korkunç bir evlilik içinde olduğu için dertli değil, kocası boşanma davası açtığı için dertli.

Ne desek boş. Umarım kocası geri adım atmaz da bu iş biter.

Ilk iş darp raporu alın.Böyle bir adamın hayatınızda olmaması sizin için nimet olur umarım kurtulursunuz.Yeterince fedakarlik yapmışsiniz ama netice değişmemiş.Toparlanın iki evladınız var.Küçük 3 yaşında krese gidebilir.O pislik nafaka ödemek zorunda.Sizde bir ışe girip çalışır evlatlarinizla kendinize yepyeni bir dünya kurabilirsiniz.Kendinize inanın ve güclü olun.Bir dahada size kimsenin el kaldırmasına müsade etmeyin.
10 bin nafaka oduyor kızımında okul masrafını ödeyecek özeller askeri ücret veriyor bizim buradaki kreşler 20 binden aşağı değil Bu yılda KPSS ye hazirlanmayi düşünüyordum nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum kendimi çok güçsüz hissediyorum uzun bir süredir böyleyimesim tarafından sürekli hakarete ugrayip küçük goruldum böyle düşünmem normal mi bu geçici bir şey mi

Back
X