Şiddet içerikli mesaj

Milenayy

Hayat kısa,anılar uzun.
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
628
282
103
29
Kızlar durumu şöyle özet geçeyim,
3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum yalnız son zamanlarda tuhaflaştı. Normalde de sinirli bir yapısı var ama bu aralar herşeye sinirlenen,negatif bir insan oldu. Son birkaç aydır da böyle. En ufak şeyden kavga çıkıyor ve genelde kıskançlık oluyor bunun sebebi. Ben ise hep yapıcı olma taraftarı oldum. Olayları buyutmedim. İlerisini düşündüğüm onu sevdiğim için. Bu arada farklı şehirlerdeyiz birkaç ayda bir görüşebiliyoruz. Olaya gelirsek;
Bu akşam üstü yine tartistik. Sebepte bana sosyal medya üzerinden atılan bir mesaj. Mesaj atan şahıs son 4 senedir bana takık vaziyette. Belirli aralıklarla yazıyor ediyor. Ben cevap vermiyorum kendisine. Yazdığı yerden engelliyorum ama ne fayda. Sevgilime de cevap atma diyordum olaylar büyümesin diye. Yalnız bu sefer sevgilim cevap verdi bir tartışma yaşadılar. Daha sonra ise konuşma bitince sevgilim bana mesaj attı sen önceden yüz mu verdin bu yüzü nerden buluyor bu falan. Kızlar, sevgilim daha hayatımda yokken o insanla birkaç ay konuşmuştum ama olmayacağını anlayınca irtibatı kesmiştim ama o kişi bana takık kaldı. Her neyse sevgilim beni resmen suçlar tarzda konuştu. Sanki ben onun arkasından iş çevirmişim o kişi de yüz bulmuş benden gibi. Bende buna dayanamadım. Şiddetli bir tartışma oldu. Sevgilimden şu cümleyi duyunca şok oldum " Seni kendi ellerimle boğarım Milenay,bak gör nasıl yaparım"
Engelledim direk onu. Dondum kaldım. Şok oldum. Beni arıyor sürekli açmıyorum. Çünkü bunu dediğine inanamıyorum. Konuşmak istemiyorum. Şimdi barisirsak ilerde bana şiddet gösterir diye korkuyorum. Ne yapmaliyim kızlar ayrılmalı mi yoksa sinirle mi söylemiştir :110: normal mi bu hareketleri?

Bu adamla ilerisini mi düşnüyorsun? Hemen ayrıl bu nedir yahu.... ayrica kendinden eminsen ne diye sana takik birinin mesajini adama okuttun ki
Sosyal medya hesabımın şifresini biliyor,ben de onunkini biliyorum en baştan beri böyleydi bu. O kişi mesaj atar atmaz gördü şans eseri. Durumu anlatmıştım ama ona bu sefer neden bilmiyorum çok agresif ve tuhaf davrandı ve o cümleyi yazdı gerçekten sok oldum

Sevgilimden şu cümleyi duyunca şok oldum " Seni kendi ellerimle boğarım Milenay,bak gör nasıl yaparım"
Boğar tabii ki neden bogmasin?
Bu ülkede sadece geçen sene 409 kadın öldürüldü, neredeyse hepsinin faili de sevgilileri, kocaları...
Sizin onlardan ne farkıniz var ki şimdiden böyle cümleler kuran adam gerçekten çileden çıkınca sizi boğmasin?

Boğar tabii ki neden bogmasin?
Bu ülkede sadece geçen sene 409 kadın öldürüldü, neredeyse hepsinin faili de sevgilileri, kocaları...
Sizin onlardan ne farkıniz var ki şimdiden böyle cümleler kuran adam gerçekten çileden çıkınca sizi boğmasin?
Ben gerçekten şok olmuş vaziyetteyim ne yapacağımı da bilmiyorum, 3 yıldır devam ediyorduk onu herkesle tanıştırdım ailem arkadaşlarım tüm çevrem.. Evlenme hayali kuruyorduk hep ama şuan afallamış durumdayım. Kuzenime anlattım durumu, sinirlen söylemistir o öyle biri değil diyor ama içimde korku var buna inanmak istemiyorum

Değerli olduğunu hatırla. Kimseye boyun eyme. Sevgiliyse destek olsun köstek değil. Ben insanların sezgisinin kuvvetli olduğuna inanırım. İlk içimize doğan doğru oluyor çoğunlukla.
Sanırım devam etmemek en mantıklısı.. Çünkü içimdeki korku okadar büyük ki, 3 yıldır yaşadığımız tüm güzel şeyler bir anda silindi gitti..

Ben gerçekten şok olmuş vaziyetteyim ne yapacağımı da bilmiyorum, 3 yıldır devam ediyorduk onu herkesle tanıştırdım ailem arkadaşlarım tüm çevrem.. Evlenme hayali kuruyorduk hep ama şuan afallamış durumdayım. Kuzenime anlattım durumu, sinirlen söylemistir o öyle biri değil diyor ama içimde korku var buna inanmak istemiyorum
Öyle elimde kalırsın, sopalıksın, bak kötü olacak ( hiç biri de normal değil ) gibi ağza gelen klişe ama saçma cümle kurmamış ki! Baya baya cinayet sahnesi gibi anlatmış.
Ayrılın giden 3 seneniz olsun boşverin.

Ben mi abarttığınızı düşünüyorum acaba?
Kavga ederken ben de derim seni boğarım görürsün gününü, kafanı kıracam şimdi sinirlendirme beni falan diye eşime ama bir kere bile ciddi söylemedim.
Aklı başında insanım, gerçek anlam değil de mecaz kullanırım yani.
Söyleyenin erkek olması ve gerçekten yapabilecek güçte olması mı sizi korkutan?
Bu manada söylemediğine emin misiniz?

Öyle elimde kalırsın, sopalıksın, bak kötü olacak ( hiç biri de normal değil ) gibi ağza gelen klişe ama saçma cümle kurmamış ki! Baya baya cinayet sahnesi gibi anlatmış.
Ayrılın giden 3 seneniz olsun boşverin.
Evet resmen o sahneyi kafasında kurmuş ve yazmış. Zaten cümleyi okudum bir süre kendime gelemedim. Sonra engelledim cevap bile atmadım ne diyeceğimi bilemedim. 3 senedir nasıl tanıyamadım ben bu adamı

Ben mi abarttığınızı düşünüyorum acaba?
Kavga ederken ben de derim seni boğarım görürsün gününü, kafanı kıracam şimdi sinirlendirme beni falan diye eşime ama bir kere bile ciddi söylemedim.
Aklı başında insanım, gerçek anlam değil de mecaz kullanırım yani.
Söyleyenin erkek olması ve gerçekten yapabilecek güçte olması mı sizi korkutan?
Bu manada söylemediğine emin misiniz?
Daha önce bana kızdığında hiç böyle birşey söylememişti. Sizin kullandiginiz gibi mecazi anlamda da kullanıyor gibi gelmedi bana. :( Normalde sinirli bir kişilik,birkaç defa kavgaya falan bulaştığı olmuştu. Bu yüzden düşününce korktum ve ben naif bir kızım yapım gereği bişey olduğunda hemen gözlerim dolar ağlarim cok savunmasız olurum. Bana ilerde öyle bişey yaparsa kaldıramam gibi geliyor ama şuan 3 yılın getirdiği bir bağlılıkta var üstümde ne yapacağımı bilmiyorum

Daha önce bana kızdığında hiç böyle birşey söylememişti. Sizin kullandiginiz gibi mecazi anlamda da kullanıyor gibi gelmedi bana. :KK43: Normalde sinirli bir kişilik,birkaç defa kavgaya falan bulaştığı olmuştu. Bu yüzden düşününce korktum ve ben naif bir kızım yapım gereği bişey olduğunda hemen gözlerim dolar ağlarim cok savunmasız olurum. Bana ilerde öyle bişey yaparsa kaldıramam gibi geliyor ama şuan 3 yılın getirdiği bir bağlılıkta var üstümde ne yapacağımı bilmiyorum
Bir bana seni boğarım dese kaale bile almam, hatırlamam.
O derece önemsiz bir cümle benim hayatımda.
Kaldı ki ciddi bir şekilde karşılaşsam yapmazsan adam değilsin diye cevap verecek tahrik edici bir karakterim vardır.:KK53:
Ne bileyim, bir erkek karşısındaki kadına böyle göstermez bence duygu durumunu.
Gazel okuyor gibi görünebilirim ama, sizin naif kişiliğinizi de ön planda tutarak fazla ciddiye aldığınızı düşünüyorum.
Seni parçalarım, öldürürüm vs de dilimdedir evet çok gerilim filmi izlerim, dilimize bazı şeyler iğrenç olsa da yerleşiyor.
Belki sevgilinize de yeni yerleşti diline ve o adamla konuşmanın siniriyle fazlaca yükselip tutamadı kendini.

Bence içindekini yansıtmış. Zaten insana en büyük zararı hep en sevdikleri verir. Özellikle kadın cinayetlerinde.
Ülkemizde manyak çok ama yine de az insan arasında bağ olmayan bir kadını vahşice öldürür. Ama bir sürü 'tutkulu asik' erkek, kadınını o kadar kendi malı gibi görür ki onun terketmesi,ayrildiktan sonra baska bir erkekle ilişkiye girecek olma ihtimali bile ona katil olacak motivasyonu sağlar.

Sizin o kuzeniniz de mal bence biraz
Benim de 3. Dereceden çok yakın bir akrabam öldürüldü kocası tarafından. Eminim ona da 'boşanmak istiyorum' dediğinde 'sinirden yapmistir-stresten olmustur-yirmi yillik kocan' diyen çok insan olmuştur.
Sonra?
Kadın toprağın altına girdikten sonra iki 'ah vah' etti kendi hayatına baktı herkes...
Bence zararın neresinden dönseniz kardir. Koca bir ömrün yanında 3 sene ne ki?

Ayrıca tum evlenenler severek , hayaller kurarak evleniyor ama boşanma aşamasında hayvanlaşan-iftira atan- dalavereler yapan da hep bir zamanların 'buyuk aski' kocaları.
Yani sevgiye aşka çok da bel baglamamak lazım bence. Şu kadınlar kulübünde pek çok kadın 'melek gibi' adamların ayrıldıktan sonra şeytana dönüştüğüne şahit olmuştur. Sizinki de şimdiden kendini belli etmiş.
Bence bir an bile düşünme , yak köprüleri
Kaldı ki genceciksin, hayatına daha ne güzel insanlar girer...
Yazık etme kendine

Kaldı ki ciddi bir şekilde karşılaşsam yapmazsan adam değilsin diye cevap verecek tahrik edici bir karakterim vardır.:KK53:
Gazel okuyor gibi görünebilirim ama, sizin naif kişiliğinizi de ön planda tutarak fazla ciddiye aldığınızı düşünüyorum.
Seni parçalarım, öldürürüm vs de dilimdedir evet çok gerilim filmi izlerim, dilimize bazı şeyler iğrenç olsa da yerleşiyor.
Belki sevgilinize de yeni yerleşti diline ve o adamla konuşmanın siniriyle fazlaca yükselip tutamadı kendini.
Belki de öyle oldu... Yani,umarım.. Hala arıyor acmiyorum,konuşsam mi simdi sabah mi konuşsam ne yapsam bilmiyorum sanki böyle başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi hala kendime gelebilmiş değilim :110:

Belki de öyle oldu... Yani,umarım.. Hala arıyor acmiyorum,konuşsam mi simdi sabah mi konuşsam ne yapsam bilmiyorum sanki böyle başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi hala kendime gelebilmiş değilim :110:
Bence deneyin.
Yarın da açmayın telefonlarını daha da kudursun.
Sonrasında neler yapabileceğini izleyin, böylelikle emin olursunuz.
Doğru düzgün bir adamsa kendini açıklamanın bir yolunu bulur ama dediğiniz gibi şiddet eğilimi varsa tehditlere boyut atlar ve sizi korkutarak konuşmak zorunda bırakmaya çalışır.

Altına imzamı atıyorum

Bence içindekini yansıtmış. Zaten insana en büyük zararı hep en sevdikleri verir. Özellikle kadın cinayetlerinde.
Ülkemizde manyak çok ama yine de az insan arasında bağ olmayan bir kadını vahşice öldürür. Ama bir sürü 'tutkulu asik' erkek, kadınını o kadar kendi malı gibi görür ki onun terketmesi,ayrildiktan sonra baska bir erkekle ilişkiye girecek olma ihtimali bile ona katil olacak motivasyonu sağlar.

Sizin o kuzeniniz de mal bence biraz
Benim de 3. Dereceden çok yakın bir akrabam öldürüldü kocası tarafından. Eminim ona da 'boşanmak istiyorum' dediğinde 'sinirden yapmistir-stresten olmustur-yirmi yillik kocan' diyen çok insan olmuştur.
Sonra?
Kadın toprağın altına girdikten sonra iki 'ah vah' etti kendi hayatına baktı herkes...
Bence zararın neresinden dönseniz kardir. Koca bir ömrün yanında 3 sene ne ki?

Ayrıca tum evlenenler severek , hayaller kurarak evleniyor ama boşanma aşamasında hayvanlaşan-iftira atan- dalavereler yapan da hep bir zamanların 'buyuk aski' kocaları.
Yani sevgiye aşka çok da bel baglamamak lazım bence. Şu kadınlar kulübünde pek çok kadın 'melek gibi' adamların ayrıldıktan sonra şeytana dönüştüğüne şahit olmuştur. Sizinki de şimdiden kendini belli etmiş.
Bence bir an bile düşünme , yak köprüleri
Kaldı ki genceciksin, hayatına daha ne güzel insanlar girer...
Yazık etme kendine
Teşekkür ederim.. Gerçekten söylediğin herseyde haklısın. Sonuna kadar. En iyisi bitirmek. Onca yaşanan şeyden sonra bu yaptigi hiç olmadı.
Şuanda beni arıyor hala,açmıyorum çünkü biliyorum kendini affettirmeye caliscak. Bu gece kararimi netlestircem sabah onunla konuşacağım ve durumu açıklayacağım.

Teşekkür ederim.. Gerçekten söylediğin herseyde haklısın. Sonuna kadar. En iyisi bitirmek. Onca yaşanan şeyden sonra bu yaptigi hiç olmadı.
Şuanda beni arıyor hala,açmıyorum çünkü biliyorum kendini affettirmeye caliscak. Bu gece kararimi netlestircem sabah onunla konuşacağım ve durumu açıklayacağım.
Çok fevri davranıyorsun bence. Bende sinirlenincee asıp kesenlerdenim ama çok şükür bir vukuatım olmadı.

Bence deneyin.
Yarın da açmayın telefonlarını daha da kudursun.
Sonrasında neler yapabileceğini izleyin, böylelikle emin olursunuz.
Doğru düzgün bir adamsa kendini açıklamanın bir yolunu bulur ama dediğiniz gibi şiddet eğilimi varsa tehditlere boyut atlar ve sizi korkutarak konuşmak zorunda bırakmaya çalışır.
Aslında evet yarın bile konuşasım yok bazı şeyleri iyice netlestirip onunla açık ve net konuşmak istiyorum, bu noktada onun nasıl davrandığı da çok önemli. Ancak konuşsam bile ona eski inancım bağlılığım devam eder mi bilmiyorum

Çok fevri davranıyorsun bence. Bende sinirlenincee asıp kesenlerdenim ama çok şükür bir vukuatım olmadı.
Açıkçası şuan okadar kararsızım ve kafam karışık ki ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, biraz düşünmem lazım sakin kafa ile. Yarın ya da diğer gün konuşucam. Bakalım o ne diyecek. Aynı tavrı devam ettirse çıkmaza sokar,yapıcı olursa o ayrı. Ama eski sıcaklık sevgi olur mu bilmiyorum. Şuan mantıken duygularımı katmadan düşününce ayrılmak geliyor içimden ama duygular işin içine girince farklı oluyor. :( Buraya yazmam da bir nebze iyi geldi fikirleriniz için tesekkur ederim

Back
X