Şiddet içerikli mesaj

Kızlar durumu şöyle özet geçeyim,
3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum yalnız son zamanlarda tuhaflaştı. Normalde de sinirli bir yapısı var ama bu aralar herşeye sinirlenen,negatif bir insan oldu. Son birkaç aydır da böyle. En ufak şeyden kavga çıkıyor ve genelde kıskançlık oluyor bunun sebebi. Ben ise hep yapıcı olma taraftarı oldum. Olayları buyutmedim. İlerisini düşündüğüm onu sevdiğim için. Bu arada farklı şehirlerdeyiz birkaç ayda bir görüşebiliyoruz. Olaya gelirsek;
Bu akşam üstü yine tartistik. Sebepte bana sosyal medya üzerinden atılan bir mesaj. Mesaj atan şahıs son 4 senedir bana takık vaziyette. Belirli aralıklarla yazıyor ediyor. Ben cevap vermiyorum kendisine. Yazdığı yerden engelliyorum ama ne fayda. Sevgilime de cevap atma diyordum olaylar büyümesin diye. Yalnız bu sefer sevgilim cevap verdi bir tartışma yaşadılar. Daha sonra ise konuşma bitince sevgilim bana mesaj attı sen önceden yüz mu verdin bu yüzü nerden buluyor bu falan. Kızlar, sevgilim daha hayatımda yokken o insanla birkaç ay konuşmuştum ama olmayacağını anlayınca irtibatı kesmiştim ama o kişi bana takık kaldı. Her neyse sevgilim beni resmen suçlar tarzda konuştu. Sanki ben onun arkasından iş çevirmişim o kişi de yüz bulmuş benden gibi. Bende buna dayanamadım. Şiddetli bir tartışma oldu. Sevgilimden şu cümleyi duyunca şok oldum " Seni kendi ellerimle boğarım Milenay,bak gör nasıl yaparım"
Engelledim direk onu. Dondum kaldım. Şok oldum. Beni arıyor sürekli açmıyorum. Çünkü bunu dediğine inanamıyorum. Konuşmak istemiyorum. Şimdi barisirsak ilerde bana şiddet gösterir diye korkuyorum. Ne yapmaliyim kızlar ayrılmalı mi yoksa sinirle mi söylemiştir :110: normal mi bu hareketleri?
İnşallah hayatınızdaki 2. takık insan, bahsini ettiğiniz sevgiliniz olmaz..Ne demek boğarım falan.

Temelinde güven olmayan hiçbir ilişki sağlıklı yürümez, güvenilmeyen birinin hesaplarını didik etmek de üzüntüden başka birşeye yaramaz, burada eşlerinin maillerini, whatsapp görüşmelerini, sosyal medya hesaplarındaki yazışmaları okuyup sonrasında eline üzüntüden başka birşey geçmeyen kadınları okudum, okuyorum, güvenmediği birinin yazılarını okuyan kişi kapıyı da göstermeyi bilmeli, çünkü bence güven duygusu yıkılınca yeniden inşası mümkün olmuyor, aklınızda hep bir şüphe kalıyor, şüphe de insanı yiyip bitiren bir duygu ne yazık ki.

Kadin veya erkek ortak hesap veya surekli takiple kontrol altina almak sahip olmak yonetmek istiyor.

Guvenmeseler bile ayrilmak istemiyorlar zaten Sorun orada basliyor.
Guvenmiyor ama takibiyle etkisiyle iliski devam ediyor.

Insan insana sahip olamaz cunku Mal degiliz.
Ama davranis tavir boyle oluyor.

Siz çok gerekli laflarınıza devam edin buyrun. Sizin aşktan anladığınız bu demek ki. Ama üzgünüm size aşkı yanlış anlatmışlar. Sağlıklı beyinler aşkı böyle yaşamaz emin olun. Kadın cinayetlerine kurban giden kadınların failleri zaten o kadınları hep çok sevdiklerinden, çok aşık olduklarından öldürdüler. Hay Allahım ya sen akıl fikir ver!

Eger ortada naif bi sevgi varsa tutku olmaz. Burda benim aksimi düşünenler gece kocalari sevismek istemesin diye dua edio %99.

Back
X