Siddet, kufur ve ahlaksizca suclamalar

Yagmurel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
6
3
1
34
Merhaba arkadaslar,
Yeni uye oldum, yurt disinda yasiyorum, cok zordayim, dardayim... cagresizlikden ne yapacagimi bilmiyorum... 6 yillik bi evliligim oldu ve bi kizim var, bir kac aydir ayriyiz, babamin evindeyim suanda.
Esim yillarca beni ahlaksizca seylerle sucladi... ellalem ne der o ne der bu ne der diye susdum, hep onu aldatigimi dusunuyordu durmadan evi kontrol ediyordu, rahat bi sekilde dus alamazdim, telefonumu elime aldigim an kifure baslardi... dayanamadim, kufure sidete o laflara... ve kizimi alip gittim, bosanma karari aldim.

suanda beni cok rahatsiz ediyor ve cok igrenc seyler soyluyor, kufur ediyor... nasilsa bakire olmadigim icin hergun serbest bi sekilde istedigimi yapabilirmisim... namusum, ifetim yerlebir olmus durumda... beynim durdu artik, isimi birakdim suanda bir robota dondum.
allah biliyor ya benim nekadar gunahimi aldigini ama olur olmaz insan etkileniyor, ben kendimden eminim yilarca piskopatlik yapti... ben bu durumu nasil durduracagimi bilmiyorum.
Kizimi verirsen seni rahat birakirim diyor ama kizimdan ayrilsam olurum... ama bazen aldigim tehditler kufurler cok agir basiyor ya kendimi oldurmek yada kizimi vermek geliyor aklima.

Bunu bir uzmana danışmanızı öneriyorum karamsar olmayın lütfen boşanma davası açtınız mı yoksa açmayı mı düşüyorsunuz ? şuan Türkiyede misiniz ?
Bunu bir uzmana danışmanızı öneriyorum karamsar olmayın lütfen boşanma davası açtınız mı yoksa açmayı mı düşüyorsunuz ? şuan Türkiyede misiniz ?
Turkiyede deyilim, son yasadigim sidetten dolayi polise sigindim ama tutuklanmadi, bosanma davasi acdim ama korkunc seyler soyluyor... suanda bi piskolog goruyorum lakin onun acisindan birsey deyismiyor. Kizi gormek istiyor ve gostermezsem cok af edersiniz mahremiyetimizi herkese gulerek anlatacagini soyluyor... ben saskinim gercekden mide bulandirici bir olayin icindeyim.

Siz onu umursayip kafaya taktikca bu davranislarini daha da arttiracak amaci sizi bunaltmak ..
Engelleyin silin görmeyin duymayın umursamayın..
Rabbim sabir ve saglikli surec versin size ve cocugunuza .

Ayrıldıktan sonra istediğimi yaparım seni ilgilendirmez de kızım içi de hakim ne derse o şartlarda görebilirsin de

Turkiyede deyilim, son yasadigim sidetten dolayi polise sigindim ama tutuklanmadi, bosanma davasi acdim ama korkunc seyler soyluyor... suanda bi piskolog goruyorum lakin onun acisindan birsey deyismiyor. Kizi gormek istiyor ve gostermezsem cok af edersiniz mahremiyetimizi herkese gulerek anlatacagini soyluyor... ben saskinim gercekden mide bulandirici bir olayin icindeyim.
Sizinle birlikte yurtdışında mı oda ? Hiç size yardım edebilecek ailenizden biri akrabanız dostunuz yok mu ? bu devirde kim kimi korkutuyor ? asla korkmuş görünmeyin aksine korkmuş göründüğünüz için üstünlük sağlamaya çalışıyor bunlara aldırış etmeyin ülkenin savcısı var polisi var o kim olduğunu zannediyor ? sakın korkmayın aksine kendinize zor olacak ama güvenin lütfen özgüveninizi kaybetmeyin çaresiz olmayın hep bir çözüm yolu var o yüzden çaresiz değilsiniz

Önemseme,
Sen önem vermedikçe ilk aşamada daha çok bastıracaktır. Ama bi süre sonra çaresiz kalacak. Özel anlatınızı anlatsa neolacak ki. Kocasıyla ilişkiye girmeyen mi var? Çocuk zembille mi indi? Yurt dışında olmak da bi avantaj. Kime neyi anlatacak? Sende hep böyle olduğu için boşanıyorum dersin. Yaptıklarını kayıt altına al. Ses kaydı, mesajları kaydet, video çek. Mahkemeye mutlaka sun. Mahkemede Çocuğunu verme sakin. Böyle birinin çocuk yetiştirmemesi lazım.

Hepinize cok tesekur ederim desteginiz icin... mahremiyetimizi anlatmasi sadece onun icin ezici birsey olur biliyorum, ama benim icin mide bulandirici olan bi insanin nasil bu hale geldigidir... en son dediki seni sucladigim icin kacip gittin, supelerimden kacdin, 10 kisi duysa icinden bi kisi belkide dogrudur der... oyle bi durumki allah kimsenin basina vermesin, insan ne yapacigini bilmiyor bi allah var sahidimdir bi ona siginiyorum ama dunya dar bana resmen! Olumden korkmuyorum bu sozlerden korktugum kadar. Eyittimin, arkadas cevrem, is yerim, hepsini birakdim ... kendimi babamin evinde bi odaya kitledim aylardir! Kizim cok acinacak durumda hep bana sariliyor sanki farkindaymis gibi

Istedigini yapsın

Dık dur

Ben cokk gucluyum hepsi bitecek de

Kızını asla asla asla verme

Ve bosan o adiden

Sakın pes etmeyin. Onun da istediği muhtemelen bu. Size psikolojik şiddet yapıyor. Pes etmenizi, onun istediğini yapmanızı istiyor. Kendinizi güçsüz hissetmeyin. Mümkünse yeni bir hat alın, onunla olan iletişim yollarını kapayın. Modunuzu düşürmesin. Muhtemelen siz onu görmezden geldikçe daha da çirkinleşecektir. Şikayet edin polise. Mesajlarını falan saklayın. Boşanmada kullanabiliyorsanız kullanırsınız. Bu şekilde sağlıksız davranan bir insana, çocuk emanet edilmez. Çocuğu bile sırf size psikolojik şiddet uygulamak için kullanıyor bence.

İstediğini yapsın, istediğine anlatsın. Sizi değil, kendini rezil eder. Eden bulur diye bir laf var, inanın.

Kızınız da farkındadır durumun en başta sizin ve kızınızın ruh sağlığı için görmezden gelmeyi ne yaparsa yapsın ben kendimi biliyorum demeyi öğrenmeniz gerekiyor

Bakın şöyle bir örnek olay anlatayım apartmandan bi komşumuz geçen yıl namussuzlukla suçlandı imam olan eşi tarafından esnaftı bu kadın güya kadın dükkanda adamlarla basılmış kocası tarafından böyle dedikodu aldı yürüdü kadın hemen boşanma davası açtı ve 1yıl sonra gerçek ortaya çıktı kadının öyle bir durumu yokmuş imam olacak o pislik adam da barışmak için ölüyor şimdi.. bu hikayede sizin örnek almanız gereken nokta kadın 1yıldır öyle dik durdu ki benim bir suçum yok derken de iki tane kocaman çocuğuyla iletişim kurup kendini kanıtlamaya çalışırken de iftirayı üzerinden atmaya çalışırken de hep dik durdu.. Eminim içi içini yemiştir kahrolmuştur namussuzlukla suçlandığında ama sanki eşinden bunu bekliyormuşcasına mağrur ama dik durdu lütfen siz de bunu yapın bir adamın hayatınızı mahvetmesine müsaade etmeyin kızınızın da gelecekteki ilişkilerinde hep erkeklerden korkan biri olmasına yol açabilir bu şekilde güçsüz durmanız... Allah büyüktür her zaman yanımızdadır lütfen gücünüzü Allahtan alın🙏🏻

Allah bu pislik ten kurtarsın sizi inşaallah.
Dik durun, zayıf görünmeyin hele kızınızı o aşağılık insan müsveddesine vermeyin.

Sakın pes etmeyin. Onun da istediği muhtemelen bu. Size psikolojik şiddet yapıyor. Pes etmenizi, onun istediğini yapmanızı istiyor. Kendinizi güçsüz hissetmeyin. Mümkünse yeni bir hat alın, onunla olan iletişim yollarını kapayın. Modunuzu düşürmesin. Muhtemelen siz onu görmezden geldikçe daha da çirkinleşecektir. Şikayet edin polise. Mesajlarını falan saklayın. Boşanmada kullanabiliyorsanız kullanırsınız. Bu şekilde sağlıksız davranan bir insana, çocuk emanet edilmez. Çocuğu bile sırf size psikolojik şiddet uygulamak için kullanıyor bence.

İstediğini yapsın, istediğine anlatsın. Sizi değil, kendini rezil eder. Eden bulur diye bir laf var, inanın.
Gecen hafta numarami deyistirdim anemi rahatsiz ediyor, ve bana email le ulasiyor inanilmaz bi hale gelmis... allahdan tek beklendim bu surecin biran once bitmesi... bu eyer bi sinavsa allahim beni cok buyuk bi sinavla siniyor...

Erkeklerin yapmayı en iyi bildigi sey bi kadinin namusuna laf atmak bizim namusumuz onlarin iki dudağının arasindan cikam sözle kirlenicegini zannediyorlar..

Bende yurtdisindayim benzer seyler yasadim namusuma bekarerime kadar laf söylendi ama ben bosandim sonra ne oldu biliyomusum köpek gibi peşimden kosmaya basladi af diledi tekrar birliktelik istedi ama yok artik bide donimmi..

Sen namusuma laf etcek elalem ne der diye bu düşünceyi aklindan bi cikar sen kendini bildikden sonra bi şerefsizin lafina inanip seni namussuz sanacaklar asil kendileridir namussuz.. Yurtdisinda yasiyosun imkanlarin iyi devlet yaninda olucakldir her tehditi ne lafi gotur polise goster rahat birakmadigini soyle nafakanida al keyfine bak oda ne bok yiyosa yesin sen korkup oturursan ona boyun egersen hergun daha beterini yapar cunku korkutugunu bildigi icin sıç agzina sustur cocugunu sakın boyle bi adama verme cocugu kullanicaktir buna emin ol

Hodri meydan karaktersiz herif sen kendini çakal sanıyorsun ama eğer beni zorlarsan ben senden daha çirkef olmasını da bilirim! Kim kimi rezil eder, kim kime güler orasını o zaman görürsün bu tehditlerinin hesabını da mahkeme de vereceksin sana kızımı değil saçının telini bile vermem sende ki bu psikopatlıkla deyin. Sonra da size sarf ettiği tüm çirkinliklerini ve tehditlerini belgeleyin, saklayın, mahkemeye de sunun.

Böyle rezil kepaze, hem suçlu hem güçlü insanlara prim vermeyin. Korkmayın o sizden korksun, bu zamana kadar size yaşattıklarının hesabını mahkeme de vermesi için elinizden gelen her şeyi yapın ve ona uymayın, ona cevap vermeyin. Boşandıktan sonra ne yaparsınız, nasıl yaşarsınız bu onu hiç ilgilendirmez o yüzden bunun tasasına düşüp de minnacık beynini yormasın yazık lazım olur ileride.

Bir de siz neden kendinizi odaya kapattınız ki anlamış değilim? Eşiniz kapatmalı kendini odaya siz değil. Artık esaretiniz bitti Allahın izniyle boşanır yolunuza bakarsınız o üzülsün, o kıskaçlarından kaçırdığına yansın sizi çünkü kendine başka bir köle bulabilir mi ? Zor. Umarım bu psikopatlığını üzerinde uygulayabilecek başka bir kadında bulamaz zaten. Güçlü olun, ağlayıp sızlanmayın bu adama karşı yani bu insana göstermeyin en azından. Rabbim yardımcınız olsun siz Allah'a güveniyorsanız sırtınız yere gelmez zaten merak etmeyin. Şu kandil arefesinde Allah her zorda olanın yardımcısı olsun inşAallah.

Tesekur ederim desteginiz icin tekrardan... yurt disinda imkanlar car evet yardimci oluyorlar sorun benim girdigim piskolojik durum... piskolojik sidet dedikleri budur iste! Cok zor bi durum insan oldugu yerde iskence girutir sanki... susmuyorum tabiki, karsilik veriyorum ama o benim karsiliklarimdan etkilenmiyor ben etkileniyorum!

O adam sizin kocanızdı sahibimiz değil.Namus sizin namussunuzdur.Kocanıza ait değil.
O adam o kadar aciz ki artık bakire olmadığın için istediğinle istediğini yaparsın cümlesini kullanabilmiş.
Her yerden silin engelleyin.ondan size laf getirecek insanlarla da iletişimi kesin.Dünya da kaç milyar insan var.onlar gider başkaları gelir.Kesinlikle yalnız kalmazsınız.Kimse vazgeçilmez değil.Ve kesinlikle umursamayın.
Çok sinirlendim çünkü bu kadar benzer bir olay başımdan geçti.Beni tehdit eden insan ve haber getirebilecek insanlarla bağlantımı kestim.Yıllardır ne onlar benden ne ben onlardan bir haber alıyorum.
Sizi tehdit etmesine izin vermeyin.Kime ne isterse onu anlatsın.Ayıp kişiye aittir.Böyle bir adam için kendinizi yıpratmaya değmez.Kızınızı da kesinlikle böyle kafasız bir adama vermeyin.

Anlattiğiniza göre ruh sağlığı bozuk ... böyle birine kızını verme .. Allah yardimcin olsun dik dur korkma . Bi yola çıktın cesur davranmalısın kendini üzme boşuna. .

Back
X