Şiddet mi?

Benim bir arkadaşımın da eşi emniyet personeli idi evlendiklerinin ilk hafta sonra tokat atmis
Gergin bir işi var diye uzatmamış o da. Sonra bu katlana katlana devam etmiş.
Dikkat edin derim

Kötü bir adam değil ama 2 haftalık evliyken boğazınıza yapıştı..
Bugünde kumandayı fırlatıp üzerinize geldi.. Hı tamam çok iyi adam.
Bugünkü de şaka değildi, siz ağlamaya başlayınca kıvırdı belli.
İyi bi adam derken istikrarli bi sekilde böyle davranmiyo tabiki. Ilk olusunda hadi öyle denk geldi dedim ama artik demiyorum sorun var. Sorunlu bi adam

Ben bu ve benzeri meslek gruplarındaki insanlar in psikolojisinin çok da iyi olmadığını düşünüyorum.Ama artık evlenmişsiniz bu saatten sonra ya bunları kabulleneceksiniz yada devam etmeyeceksiniz.

Benim bir arkadaşımın da eşi emniyet personeli idi evlendiklerinin ilk hafta sonra tokat atmis
Gergin bir işi var diye uzatmamış o da. Sonra bu katlana katlana devam etmiş.
Dikkat edin derim
Sanirim bahanesi oluyo bu da. Nolursa olsun yapmamaliydi

İyi bi adam derken istikrarli bi sekilde böyle davranmiyo tabiki. Ilk olusunda hadi öyle denk geldi dedim ama artik demiyorum sorun var. Sorunlu bi adam
Bence şiddete eğilimi var.
Ve bunun için tedavi olması gerek.

Sanirim bahanesi oluyo bu da. Nolursa olsun yapmamaliydi
Birlikte destek almayı teklif edin diycem ama duyulursa da işinde sorun çıkarıyor silah taşıdıkları için. Devlet hastanesinde değilde özelde bir psikolojik destek alırsanız size faydalı olur. Birde nacizane ola ki siz destek aldiniz erkekler bunu boşanma aşamasında kullanıyor haberi olmasın derim. Bunları ben gördüğüm için söylüyorum

Birlikte destek almayı teklif edin diycem ama duyulursa da işinde sorun çıkarıyor silah taşıdıkları için. Devlet hastanesinde değilde özelde bir psikolojik destek alırsanız size faydalı olur. Birde nacizane ola ki siz destek aldiniz erkekler bunu boşanma aşamasında kullanıyor haberi olmasın derim. Bunları ben gördüğüm için söylüyorum
Iyiki söylediniz cok teşekkür ederim..
Zaten istedigi kadar kullansin cocugum yok is ariyorum onu da bulunca zaten bisy istememki direkt bosanirim koz olarak kullanacağı bisey yok

Iyiki söylediniz cok teşekkür ederim..
Zaten istedigi kadar kullansin cocugum yok is ariyorum onu da bulunca zaten bisy istememki direkt bosanirim koz olarak kullanacağı bisey yok
Basımıza gelen şeyi anlatayım sana. Bunun eşi boğazını sıkmış gece aradı beni beni hastaneye gotururmusun dedi hemen gidip aldim. Devlet hastanesine gittk orada darp raporu alacağız. Biz acilin kapısından girdik orada nöbetçi polisler vardı onlar hemen haber vermiş. Bi baktım kapıda belirdi arkadaşın eşi
Sok olmuştum yaa valla Allah Iyi insanlarla karsilastirsin çok dikkat et

Basımıza gelen şeyi anlatayım sana. Bunun eşi boğazını sıkmış gece aradı beni beni hastaneye gotururmusun dedi hemen gidip aldim. Devlet hastanesine gittk orada darp raporu alacağız. Biz acilin kapısından girdik orada nöbetçi polisler vardı onlar hemen haber vermiş. Bi baktım kapıda belirdi arkadaşın eşi
Sok olmuştum yaa valla Allah Iyi insanlarla karsilastirsin çok dikkat et
Haklisiniz böyle de pislikler işte..

Ciddi ciddi ya psikologa gitsin ya da bosancam.
Gider mi ya..
İnanıyor musunuz gerçekten.
Bi arkadaşımın eşi bipolar, kaç doktor teşhis koydu, tüm sülalesi kabul ediyor, adam ben hasta değilim diyor, ilaçlarını kullanmıyor, her gün karısını dövüyor...

Şiddet tabii ki yaptığı. Boğaza sarılmak nedir ne vahşilik daha evleneli ne kadar olmuş.
Her şiddet hareketini de mesleğine yorup alttan almayın. Esas o görevdekilerin sinirlerine hakim olması gerek. Şaka falan da yapmamış bildiğin kıvırmış.

Gider mi ya..
İnanıyor musunuz gerçekten.
Bi arkadaşımın eşi bipolar, kaç doktor teşhis koydu, tüm sülalesi kabul ediyor, adam ben hasta değilim diyor, ilaçlarını kullanmıyor, her gün karısını dövüyor...
Gider konustuk tamam bul bi doktor arastiralim gidelim demisti önceden. Sonra kapandi konu..bu sefer kacari yok

Özel harekatcıysa özel harekatçı bu yaptığı dengesizliklere bahane olabilir mi?

Normal insanlar eşlerine kumanda fırlatıp, üzerlerine yürüyerek şaka yapmazlar. Siz tepki vermeseydiniz şaka falan olamayacaktı muhtemelen. Ayrıca suçlu olan kendisi kalkıp ailenizin yanına gitmeyen kendisi. Siz gitseydiniz keşke.

Öfke kontrolü için tedavi olsun eşiniz, o şakalar bambaşka yere gider yoksa zamanla.

genelleme yapmak istemiyorum ama böyle asker polis olanlar hep bi şiddet yanlısı oluyor.

ablam asker biriyle tanışmıştı (rütbesini bilmiyorum) mal herif daha ilk oturmalarında sanki çok muazzam bir şey yapmış gibi askere vurup kulak zarını patlattığını ablama anlatmış.. o günden sonra hiç sıcak yaklaşamıyorum bu tür kişilere

Sizi dayağa alıştırmaya çalışıyor gibi. Hiç şaka değil. Biraz sinik olsanız demek ki neler yapacak. Şaka vs değil. Çekip gidin annenize. Tek parmağını kaldırdığında teperim seni diye uyarın. Anlasın. Sopayı sırtında hissetsin. Aman dikkat. Gece gece sinir oldum. Özellikle anneye giderken yapmış bir de, kendince uyanık.

Ciddi ciddi sinirlendim, tekrar yazacağım. Siz annenizle alakalı tek kelime bir şey bu kabağa söylemeyin. Annenizin destek olacağını, babanızın vs de böyle kapı gibi arkanızda olacağınızı bilsin. Ayrıca annenizle de konuşun, babayla vs buna hiç bir bilgi sizinle alakalı vermesin. Siz kendinize en kısa zamanda iş bulun. Bulamazsanız eğitim hayatınıza dönün. Korunun. Kesinlikle çocuk olmasın. Banka kasası kiralayın. Sadece sizin üstünüze olsun. Aylık mutlaka para ayırın ve altınlarla gidin oraya atın. Özel harekat vs bahane. Adam bildiğiniz psikopat. Uyanık uyanık sizi sindirip, psikolojinizi bozmaya çalışıyor. Bu yaptığı da taktik. Korkutup kafanızı karıştırıp şimdi olduğunuz gibi bu şiddet mi diye düşünüyorsunuz. Belki gün içinde neler yapıyor ki bu aşamaya geldiniz. Boşanın bu adamdan. Boğazınızı sıktığında direk gitmeliydiniz. Bir daha tekrar olursa Allah’ın Hakkı 3’dür diyip gidin. Korkuyorsanız bekler evden çıktığında kıyafet vs alıp kaçarsınız. Aileyi, arkadaşı arayıp direk hastaneye gidin. Rapor alın. Polise gidip şikayette bulunun. Devamı gelecek. Sizi bir süre harika davranıp oyalayacak ki daha rahat dövebilsin.

Back
X