Şiddet mi?

Ciddi ciddi sinirlendim, tekrar yazacağım. Siz annenizle alakalı tek kelime bir şey bu kabağa söylemeyin. Annenizin destek olacağını, babanızın vs de böyle kapı gibi arkanızda olacağınızı bilsin. Ayrıca annenizle de konuşun, babayla vs buna hiç bir bilgi sizinle alakalı vermesin. Siz kendinize en kısa zamanda iş bulun. Bulamazsanız eğitim hayatınıza dönün. Korunun. Kesinlikle çocuk olmasın. Banka kasası kiralayın. Sadece sizin üstünüze olsun. Aylık mutlaka para ayırın ve altınlarla gidin oraya atın. Özel harekat vs bahane. Adam bildiğiniz psikopat. Uyanık uyanık sizi sindirip, psikolojinizi bozmaya çalışıyor. Bu yaptığı da taktik. Korkutup kafanızı karıştırıp şimdi olduğunuz gibi bu şiddet mi diye düşünüyorsunuz. Belki gün içinde neler yapıyor ki bu aşamaya geldiniz. Boşanın bu adamdan. Boğazınızı sıktığında direk gitmeliydiniz. Bir daha tekrar olursa Allah’ın Hakkı 3’dür diyip gidin. Korkuyorsanız bekler evden çıktığında kıyafet vs alıp kaçarsınız. Aileyi, arkadaşı arayıp direk hastaneye gidin. Rapor alın. Polise gidip şikayette bulunun. Devamı gelecek. Sizi bir süre harika davranıp oyalayacak ki daha rahat dövebilsin.
Kesinlikle katılıyorum

Çocuk ve iş konusunda dinleyin konu sahibi

Ne hödük bir adam.

Annenize gitmeliydiniz, eşiniz gelmese bile annemi bekletemem demeliydiniz. O kim köpek ki annenizin üzülmesine vesile olacak. Karısını döven bir pislik.

İnstagramdaki kocişimle mutlu yuva fotoğraflarının arka planı böyle genelde.
Bu yorum çok komik olmuş.
Mutlu aile pozuyla evde dayak yemenin ilgisi ne? Yani birde kadına direk etkiket koydunuz sen böyle diyon ama Instagramin mutlu pozla doludur diye. Değişik çok değişik bir düşünce. Kisi kendinden biliyordu işi değil mi?

Sevgililik veya evlilik öncesindeki dönemlerde böyle davranışları var mıydı ?
Yok önceden yoktu.. ya simdi yanlis anlasiliyorum övünce saniyolarki cahil bi kadin iste dayak yiyo hala kocam iyi diyo saniyolar.
Demek istedigim su normalde gercekten anlayisli bi insandir her konuda destektir bana. 4 aydir kavgamiz gürültümüz olmuyo mesela. İste bunu saymazsak. Ama su kesinlikle bi gercek yaptigi normal değil hicbisey bahane olamaz. Ben su an sadece bekliyorum çünkü mecburum kpss ye gireyim ya da özelde bi is bulayim ekonomik olarak ona bagimli olmuyum en azindan bazi seyler bi nebzede olsa kolay olur. Bi daha böyle bisey olsa cebimde param olur en azindan cekip gidebilirim bi otele basimin caresine bakabilirim.. ama annemin evine gidemem su an basimin caresine bakmam lazım.

Back
X