Sinirlenice gösterdiği tavırdan anlarsınız.. eğer ki asırı sinirlenip zarar veren bir tipse bir süre sonra karsısındakine de siddet gösterir gibi geldi bana..Hepinizee iyi sabahlar olsuun:) sevgi ve saglıkla. İyisinizdir umarım hepiniz. Biraz tatsız bir konu canınız sıkılmaz umarım. Baslıkta da İfade edebildim mi bilemiyorum. Ancak fızıksel siddeti gormeden evvel hissedebilir miyiz? Hisliyizdir kadınlar olarak. Belki sözel siddetle baslıyordur bilemem ama laflarla ele veriyordur belki kendısını sahıs siddete basvurmadan once. Atıyorum ki sahıs sinirli biriyse ki sadece zararı kendineyse bi sure sonra siniri karşısından da cıkarmak ister mi? Sakayla karısık veya belli eder mi acaba kendini siddet , geliyorum der mi. Soruyu yoneltsem de basima gelmedi sadece his eder gibi oldum. Yani -cok sinir ediyorsun bazen ancak sinir olsam da zararım kendime olur zarar verdimde kendime veririm diyen birisinden siddet gosterecek ihtimali bulurmusunuz ? Siddet gosteren kisilerin belirli basvurdugu ozellıkler tasıdıgı kisisellikler var mıdır acaba.
Kendine zarar vermekte sağlıklı bir ruh hali değil.Yani -cok sinir ediyorsun bazen ancak sinir olsam da zararım kendime olur zarar verdimde kendime veririm diyen birisinden
Kendine zarar veren herkese verebilir.Hepinizee iyi sabahlar olsuun:) sevgi ve saglıkla. İyisinizdir umarım hepiniz. Biraz tatsız bir konu canınız sıkılmaz umarım. Baslıkta da İfade edebildim mi bilemiyorum. Ancak fızıksel siddeti gormeden evvel hissedebilir miyiz? Hisliyizdir kadınlar olarak. Belki sözel siddetle baslıyordur bilemem ama laflarla ele veriyordur belki kendısını sahıs siddete basvurmadan once. Atıyorum ki sahıs sinirli biriyse ki sadece zararı kendineyse bi sure sonra siniri karşısından da cıkarmak ister mi? Sakayla karısık veya belli eder mi acaba kendini siddet , geliyorum der mi. Soruyu yoneltsem de basima gelmedi sadece his eder gibi oldum. Yani -cok sinir ediyorsun bazen ancak sinir olsam da zararım kendime olur zarar verdimde kendime veririm diyen birisinden siddet gosterecek ihtimali bulurmusunuz ? Siddet gosteren kisilerin belirli basvurdugu ozellıkler tasıdıgı kisisellikler var mıdır acaba.
Doğru. Sey denmesi dikkat çekici bir de -senın yuzunden sinirlendim- denilerek manipule edılmek. Dovmek istiyorum da kıyamam sadece kendime zarar veririm demek vs..Dayak yiyen bir kadın duyduğunda "haketmiştir" gibi bir şey diyorsa şüphelenin derim .
Doğru. Sey denmesi dikkat çekici bir de -senın yuzunden sinirlendim- denilerek manipule edılmek. Dovmek istiyorum da kıyamam sadece kendime zarar veririm demek vs..
Harbi mi. Hani sadece laftadır diye düşündürtüyor ancak. Bana benim yuzumden sinirli oldugunu da biliyorum. Senden evvel böyle değildim diyordu. Sana bisey yapmam kıyamam ancak kendime zararım olursa belki yani sana yapmam dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti. Bnde sinirinden böyle düşünüyordur belki sadece demistim içimden.diyorsa kaç
"dövmek istiyorum ama kıyamıyorum" nedir yaaaaaa....Harbi mi. Hani sadece laftadır diye düşündürtüyor ancak. Bana benim yuzumden sinirli oldugunu da biliyorum. Senden evvel böyle değildim diyordu. Sana bisey yapmam kıyamam ancak kendime zararım olursa belki yani sana yapmam dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti. Bnde sinirinden böyle düşünüyordur belki sadece demistim içimden.
Harbi mi. Hani sadece laftadır diye düşündürtüyor ancak. Bana benim yuzumden sinirli oldugunu da biliyorum. Senden evvel böyle değildim diyordu. Sana bisey yapmam kıyamam ancak kendime zararım olursa belki yani sana yapmam dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti. Bnde sinirinden böyle düşünüyordur belki sadece demistim içimden.
Böylemi diyor o öküz şiddete meyilli olduğunu nasılda anlatmış..Harbi mi. Hani sadece laftadır diye düşündürtüyor ancak. Bana benim yuzumden sinirli oldugunu da biliyorum. Senden evvel böyle değildim diyordu. Sana bisey yapmam kıyamam ancak kendime zararım olursa belki yani sana yapmam dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti. Bnde sinirinden böyle düşünüyordur belki sadece demistim içimden.
Böylemi diyor o öküz şiddete meyilli olduğunu nasılda anlatmış..
Hic kendimizi kandirmayalim erkekler belli ediyor fakat kadınların çoğu bana yapmaz şöyle böyle vs gormemezlikten geliyor.Hepinizee iyi sabahlar olsuun:) sevgi ve saglıkla. İyisinizdir umarım hepiniz. Biraz tatsız bir konu canınız sıkılmaz umarım. Baslıkta da İfade edebildim mi bilemiyorum. Ancak fızıksel siddeti gormeden evvel hissedebilir miyiz? Hisliyizdir kadınlar olarak. Belki sözel siddetle baslıyordur bilemem ama laflarla ele veriyordur belki kendısını sahıs siddete basvurmadan once. Atıyorum ki sahıs sinirli biriyse ki sadece zararı kendineyse bi sure sonra siniri karşısından da cıkarmak ister mi? Sakayla karısık veya belli eder mi acaba kendini siddet , geliyorum der mi. Soruyu yoneltsem de basima gelmedi sadece his eder gibi oldum. Yani -cok sinir ediyorsun bazen ancak sinir olsam da zararım kendime olur zarar verdimde kendime veririm diyen birisinden siddet gosterecek ihtimali bulurmusunuz ? Siddet gosteren kisilerin belirli basvurdugu ozellıkler tasıdıgı kisisellikler var mıdır acaba.
21 yaşındaymış öyle gözüküyor,üzülüyorum böyle gençlere bu tipleri nerden buluyrlar acaba cddi merak ediyorum..bak yine bir önceki konuyu okudum okumaz olaydım.
yine çok anlayışlı, çok ılımlı, çok uyumlu olduklarını 6 kere tekrarlamış en az!
ama geçmişini takmış kızın beyefendi, unutamıyormuş naapsın
Kendime zarar veririm diyen tipler bir süre sonra duvara vurmak yerine yüzüne vurur.
6362626. Sevgilimbana şey demişti işte namus önemlidir , laf gelirse ben kaldıramam. Anladım ki tam bi sapık hemen kaçtım. Bir de şiddet neden konuşuyorsunuz ? Hislidir diyorsunuz ya , demek kibir şey hissettiniz.
21 yaşındaymış öyle gözüküyor,üzülüyorum böyle gençlere bu tipleri nerden buluyrlar acaba cddi merak ediyorum..
Kendilerine reva mı görüyorlar acaba,anne bana kızsa yr yerinden oynar,bu darlingler yapıncada sus pus oluyrlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?