- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Bi de o var aynen. Eşim bir kez şiddetli kavga ederlem telefonunu kırdı. O dönemde de işi kapalı ve parası yoktu. Beş kuruş vermedim. 1 ay telefonsuz gezdihayır bir de kendine ya da eşyaya zarar vermesi normalmiş gibi
düşün tv ye bi yumruk atsa aha gitti 15 bin teleee
tv yi hastaneye gidip polisle beraber darp raporu alıp "beyaz eşyaya şiddet"ten boşanırdım
Hep öyle olur zaten anaya babaya hödd hödd sevgiliye tamam aşkım.ay gerçekten
"sen bana karışmazsın anneee ben artık bilmem kaç yaşındayım" demeyi bilirler de sevgililerine açıp gık diyemiyorlar.
vallahi anasına babasına doğuracağı çocuğa yazık oluyor ondan sonra.
Kendine acimayan sana acir mi? O yumruk once kapiya duvara sonra sana inerHepinizee iyi sabahlar olsuun:) sevgi ve saglıkla. İyisinizdir umarım hepiniz. Biraz tatsız bir konu canınız sıkılmaz umarım. Baslıkta da İfade edebildim mi bilemiyorum. Ancak fızıksel siddeti gormeden evvel hissedebilir miyiz? Hisliyizdir kadınlar olarak. Belki sözel siddetle baslıyordur bilemem ama laflarla ele veriyordur belki kendısını sahıs siddete basvurmadan once. Atıyorum ki sahıs sinirli biriyse ki sadece zararı kendineyse bi sure sonra siniri karşısından da cıkarmak ister mi? Sakayla karısık veya belli eder mi acaba kendini siddet , geliyorum der mi. Soruyu yoneltsem de basima gelmedi sadece his eder gibi oldum. Yani -cok sinir ediyorsun bazen ancak sinir olsam da zararım kendime olur zarar verdimde kendime veririm diyen birisinden siddet gosterecek ihtimali bulurmusunuz ? Siddet gosteren kisilerin belirli basvurdugu ozellıkler tasıdıgı kisisellikler var mıdır acaba.
Harbi mi. Hani sadece laftadır diye düşündürtüyor ancak. Bana benim yuzumden sinirli oldugunu da biliyorum. Senden evvel böyle değildim diyordu. Sana bisey yapmam kıyamam ancak kendime zararım olursa belki yani sana yapmam dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti. Bnde sinirinden böyle düşünüyordur belki sadece demistim içimden.
Bi de o var aynen. Eşim bir kez şiddetli kavga ederlem telefonunu kırdı. O dönemde de işi kapalı ve parası yoktu. Beş kuruş vermedim. 1 ay telefonsuz gezdişimdi diyor ki evde ki kupayı bile kırmam eğer diyorum bir şey kırmak istiyorsan kafanı kır hdjdjd
Kadınlar yapabilir hxdjjdhsj ben cinsiyetçiyimmm hahhaaçok üzücü bir durum
telefon atılır mı arkadaşım??!!
gerçi bu kavgada değil de dizi izlerken giden internet yüzünden benim de çokça modem fırlatmışlığım vardır
tevekkeli ondan hiç şiddete en ufak yatkınlığı olan sevgilim olmamışpsikopat manyak ben olabilir miğyimmm
ama o da gitmeseymiş dizinin ortasında, beni sinirlendirmeseymiş, hepsi internetin suçu ben asla katta kabahatli değilim tabi ki...
Kadınlar yapabilir hxdjjdhsj ben cinsiyetçiyimmm hahhaa
Demek ayfon 12 hee. Ya şaka maka 11 pro alacaktım 12 bindi kıyamadım 18 bin olmuş hxhdjjd dur bende bi yastık , yorgan , yatak tokatlıyımpsikologlar bile yastıkları yumruklayın diyor
gidip iphone 12 512 gb atılır mı hiç
Harbi mi. Hani sadece laftadır diye düşündürtüyor ancak. Bana benim yuzumden sinirli oldugunu da biliyorum. Senden evvel böyle değildim diyordu. Sana bisey yapmam kıyamam ancak kendime zararım olursa belki yani sana yapmam dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti. Bnde sinirinden böyle düşünüyordur belki sadece demistim içimden.
Kaç papel şimdi yazık onapsikologlar bile yastıkları yumruklayın diyor
gidip iphone 12 512 gb atılır mı hiç
Demek ayfon 12 hee. Ya şaka maka 11 pro alacaktım 12 bindi kıyamadım 18 bin olmuş hxhdjjd dur bende bi yastık , yorgan , yatak tokatlıyım
Bunlar dendiyse arkana bakmadan kaç, kendisini belli etmişDoğru. Sey denmesi dikkat çekici bir de -senın yuzunden sinirlendim- denilerek manipule edılmek. Dovmek istiyorum da kıyamam sadece kendime zarar veririm demek vs..
Olaylara, kavgalara yaklaşmışına, sinirle neler diyor, neler yapıyor buna bakmak lazım. “dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti.” Ee bunu diyen adamdan da yani ne bekliyorsunuz ki… his eder gibi olmamışsını, mantıklı insanların buradan çıkarması gereken sonucu çıkarmaya korkuyorsunuz. “Haa bu şimdi böyle diyor ilerde her şey olabilir ciddi bir kavga, bir yanlış anlaşılma o zaman bu kişi beni dövecek demek ki”demeniz lazım.Hepinizee iyi sabahlar olsuun:) sevgi ve saglıkla. İyisinizdir umarım hepiniz. Biraz tatsız bir konu canınız sıkılmaz umarım. Baslıkta da İfade edebildim mi bilemiyorum. Ancak fızıksel siddeti gormeden evvel hissedebilir miyiz? Hisliyizdir kadınlar olarak. Belki sözel siddetle baslıyordur bilemem ama laflarla ele veriyordur belki kendısını sahıs siddete basvurmadan once. Atıyorum ki sahıs sinirli biriyse ki sadece zararı kendineyse bi sure sonra siniri karşısından da cıkarmak ister mi? Sakayla karısık veya belli eder mi acaba kendini siddet , geliyorum der mi. Soruyu yoneltsem de basima gelmedi sadece his eder gibi oldum. Yani -cok sinir ediyorsun bazen ancak sinir olsam da zararım kendime olur zarar verdimde kendime veririm diyen birisinden siddet gosterecek ihtimali bulurmusunuz ? Siddet gosteren kisilerin belirli basvurdugu ozellıkler tasıdıgı kisisellikler var mıdır acaba.
Birgün gelecek, kıyacak.dovmek istiyorum bazen sinir oldugum için ama kıyamam asla demisti.
Dayak is loadingDoğru. Sey denmesi dikkat çekici bir de -senın yuzunden sinirlendim- denilerek manipule edılmek. Dovmek istiyorum da kıyamam sadece kendime zarar veririm demek vs..
Ah ah aynen böyle insanlar yok olsunDoğru. Sey denmesi dikkat çekici bir de -senın yuzunden sinirlendim- denilerek manipule edılmek. Dovmek istiyorum da kıyamam sadece kendime zarar veririm demek vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?