şiddet sonucu, vajen zarı

kızlık zarına bir şey olmaz bence de... Ama bu şiddet çok daha ciddi bir sorun o nasıl panik atakmış canım o

yine de kan geldiyse dr gidin..zar için değil,yumurtalıklarında hasar olmasın diye... nasıl bir darbe kanamaya neden olur :26:

Babanızı evladına fiziksel şiddet uygulamaktan savcılığa bildirmek istiyorum resmen.
Bu nasıl bir şeydir ya?
Sebep neydi o kadar sinirlenip 25 yaşında bir kıza el kadıracak kadar cinnet yaratan?

birde özel hastane doktorlarına baktım "kadın hastalıkları ve dogum yazıyor". bu bölüm doktorumu bakar buna?

Tatlım sanmıyorum dediğinin olabileceğini.
Ama yumurtalıklarda filan hasar olmuş olabilir. Bence bu zardan daha önemli.
Baban konusunda bir şey diyemem bir daha yaşamazsın umarım

Son düzenleme:
JİNEkologa gidicem de nasıl bakıyorlar bu zara bunu anlatın bi hele bilenler varsa ultrasonla mı bakıyorlar yoksa o çatal dedikleri şeye mi koyuyorlar

Bak arattım bunu buldum :

Kızlık zarı muayenesi jinekolojik muayene masasına yatan hastanın dış dudak (büyük dudak) adı verilen kısımlarının yana çekilmesi sonucunda içerideki kızlık zarının gözlenmesine dayanan bir muayene şeklidir.

Tamamen ağrısız olan ve birkaç saniye süren bu muayene şeklinde; kişinin rahat olması, muayene sırasında derin nefes alıp vererek kendisini gevşetmesi işlemi son derece kolaylaştıracaktır. (Yandaki resim)

Resmi de vardı ama ekleyemedim(yönetime selamlarımı sunarım )

özel hastaneye gitsem yinede zar a bakmazlar mı? içime vesvese girdi resmen
canım doğuda bu zar yüzünden kadın şiddet görüyor hatta öldürülüyor bile istersen nette araştır ama bildiğim kadarı ile rapor yasak .......ama annenizle gidersiniz annen doktora durumu anlatırsınız doktorda bakarsa o başka ....

kısacası alttan bakacaklar,eyvahlarım olsun

ben rapor felan istemıyorum allah korusun böyle bişey olmuş olsa bile ömür boyu evlenmem ama yınede o raporu da almam. sadece bana var olup olmadıgı söylesein yeter.

bu dusuncelerı at kafandan kesınlıkle bozulmaz zar. o sadece ıcerden gelen bı kanamadır .merak etme . kendını korkuytma. oraya bırsey gırmeden bozulmaz canımcım

kısacası alttan bakacaklar,eyvahlarım olsun

senin icin cok kotu bir hiss biliyorum ama rahat etmek istiyorsun.bence ultrasonda karindanda bakmalari iyi olour.niye kanamis gorurler.bu zardan daha onemli.gecmis olsun guzelim

ayrica canim boyle dusunme niye eyvahlar olsunki.doktor sonucda

Bence mutlaka bir doktora görün, kızlık zarına birşey olacağını düşünmüyorum ama altından başka birşey çıkmasın, ciddi birşey sonuçta gelen darbeyle kanama yaşaman.

Bir de baban bile olsa kimsenin sana şiddet uygulamaya hakkı yok. Bilmiyorum nerde yaşıyorsun, yaşam şartların nasıl, eğitim durumun nasıl, ama bir çözüm yolu vardır eminim, kendi ayaklarının üzerinde durmaya karar verirsen.

şimdi ben zar'a baktırmaya özel hastaneye gittiğimde kadım dogum doktoruna gidicem de bakar mı? bir arkadas bakmaz felan demiş ya o yüsden tırstım.

Son düzenleme:
Valla ben inanmıyorum öyle bozulacağına düşmeyle, tekmeyle, tokatla, bisikletle bozulsaydı hepimiz 15 yaşına bile gelmeden kaybederdik canım bekaretimizi o yönden içini rahat tut ama kanamanın altından ciddi bir şey çıkmaz umarım ciddi bir hasar yoktur başka yerlerinde :18:

canım bende bu anlattıklarından birşey olduğunu düşünmüyorum o kan başka birşeyin kanı olablir mi ?
yani imkansız gibi bir şey bu darbeyle kolay kolay yırtılması ama zedelenmiş olablir. sen enisi doktora git canım bu düşüncelerle yaşamaktansa
birde 25 yaşnda bir kızsın baban nasıl döver seni... allahım ne insanlar var şu hayatta.. baban seni öyle hırpalarken hiç mi kimse bir şey yapmadı

cnm aklına takılacagına bence gıt bı dr a senı anlayabılcek derdnı acabılecegın ıstersen sakarya adatıp hastanesınde sevgı hanım var cok hoş bı kadın sana yardımcı olur bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…