- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
JİNEkologa gidicem de nasıl bakıyorlar bu zara bunu anlatın bi hele bilenler varsaultrasonla mı bakıyorlar yoksa o çatal dedikleri şeye mi koyuyorlar
birde özel hastane doktorlarına baktım "kadın hastalıkları ve dogum yazıyor". bu bölüm doktorumu bakar buna?
birde özel hastane doktorlarına baktım "kadın hastalıkları ve dogum yazıyor". bu bölüm doktorumu bakar buna?
canım doğuda bu zar yüzünden kadın şiddet görüyor hatta öldürülüyor bile istersen nette araştır ama bildiğim kadarı ile rapor yasak .......ama annenizle gidersiniz annen doktora durumu anlatırsınız doktorda bakarsa o başka ....özel hastaneye gitsem yinede zar a bakmazlar mı? içime vesvese girdi resmen
Bak arattım bunu buldum :
Kızlık zarı muayenesi jinekolojik muayene masasına yatan hastanın dış dudak (büyük dudak) adı verilen kısımlarının yana çekilmesi sonucunda içerideki kızlık zarının gözlenmesine dayanan bir muayene şeklidir.
Tamamen ağrısız olan ve birkaç saniye süren bu muayene şeklinde; kişinin rahat olması, muayene sırasında derin nefes alıp vererek kendisini gevşetmesi işlemi son derece kolaylaştıracaktır. (Yandaki resim)
Resmi de vardı ama ekleyemedim(yönetime selamlarımı sunarım)
canım doğuda bu zar yüzünden kadın şiddet görüyor hatta öldürülüyor bile istersen nette araştır ama bildiğim kadarı ile rapor yasak .......ama annenizle gidersiniz annen doktora durumu anlatırsınız doktorda bakarsa o başka ....
kısacası alttan bakacaklar,eyvahlarım olsun
kısacası alttan bakacaklar,eyvahlarım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?