şiddet sonucu, vajen zarı

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
Mrb kızlar 25 yasındayım bekarım ve kimse ile birlikte olmadım... kurban bayramından bikaç gün önce babamdan çok şiddet gördüm (allah kendisini affetsin)...

kasıklarıma/yumurtalıkarlıma çok şiddetli bir darbe aldım ve o gün altımdan kal geldi tuvalete gittiğimde fark ettim bunu anneme söyledim daha sonra ama ikimizde üzerinde durmadık...

geçenlerde bunu yakın arkadasımla paylaştım ve bana kızlık zarımın yırtılmış olabilecigini söyledi:5:

cahil biri değilim aklım kesmiyor ama ya öyleseyse diyorum allah korusun diyorum resmen psikolojim bozuldu düşünmekten,geceleri uyku uyuyamıyorum ya evlensem ya gerçekten öyleyse nasıl kocama bu durumu anlatırım diyorum ki daha öyle bişey var mı yok mu bilmiyorum:44:
anneme gidelim desem gideriz doktora ama psikolojim bozuldu resmen:43:

deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkartamamış misali aklıma soktu bunu arkadasım şimdi içim içimi yiyor:43:
ben şimdi doktora gitsem ne dicem?devlette bakmazlar heralde bu duruma?
baksalarda bir açamam bir taraflarımı ulturasonla mı bakıyyorlar nasıl bakıyorlar :(

ayyyy düşünmekten beynım uyuştu resmen yaaaaa:43:

5 yıllık evli bir kadın olarak bence kızlık zarı kesinlikle tekmeyle dövmekle bozulmaz onun kanı değildir.Ayrıca babanın 25 yaşındaki bir kızı dövmesinede değinip seni daha çok üzmek istemiyorum ama rahat ol kızlık zarı kesinlikle öyle bozulmaz

25 yasindasin ve babandan dayak yiyorsun buda onemli bi sorun bence

Bence de asil onemli sorun bu. o derece dayak yediniz ve anneniz sizi koruyamadi mi? Cok uzuldum:43:
Asil soruna gelicek olursam kizlik zarina bir sey olmamistir. Siddet sonucu yumurtaliklarin zedelenmis ve kanaman ondan olmustur.

zara bir sey oldugunu dusunmuyorum ama bilemem tabi. bence nolursa olsun doktora gitmeli ve durumu anlatmalisiniz. uzerinden zaman gecmis ama yine de kanama olmasi ciddi bi sorundan kaynaklanmis olabilir.
kocama nasil aciklarim diye dert etme, olani biteni anlattiginda inanmayan sana guvenmeyen adamla zaten evlenme.
keske hemen gitseydin doktora :/
gecmis olsun umarim bi problem yoktur

zannetmiyorum ama içiniz rahatlayacaksa annenizle birlikte gidin bir Dr.a
hem belki karnınızda başka bir yerinizden kan gelmiştir tehlikeli olabilir Dr.a görünmekte fayda var

5 yıllık evli bir kadın olarak bence kızlık zarı kesinlikle tekmeyle dövmekle bozulmaz onun kanı değildir.Ayrıca babanın 25 yaşındaki bir kızı dövmesinede değinip seni daha çok üzmek istemiyorum ama rahat ol kızlık zarı kesinlikle öyle bozulmaz

sen gelde bunu benım beynıme anlat işte:/ beynımın rahatlaması için kesin gitmem lazım doktora çünkü ömür boyunca bu korkuyu taşıyacagım içimde biliyorum kendimi:43:

böyle kendini yiyip bitirerek olmaz.
doktora git, muayene ol.
inşallah düşündüğün olmamıştır.

Bence de asil onemli sorun bu. o derece dayak yediniz ve anneniz sizi koruyamadi mi? Cok uzuldum:43:
Asil soruna gelicek olursam kizlik zarina bir sey olmamistir. Siddet sonucu yumurtaliklarin zedelenmis ve kanaman ondan olmustur.

annem aldı elinden canım sagolsun yoksa sonuçcu daha kötü olabilirdi..allah korudu..babam hasta işte..

peki doktora gitsem nasıl bakarlar bu zara?

Offfffffffffff Allah o babanı bildiği gibi yapsın inşallahhhhhhh :((((((((

Bence de bir şey olmamıştır, ama yine git için rahat etsin en azından

Kızlık zarı bu şekilde yırtılmaz ama mutlaka karnınızda bir yere hasar vermişki kanama olmuş ve bu bence kızlık zarından daha önemli. Allah korusun ama benim aklıma böbreklerinize bişey olmuş gibi geliyor en kısa zamanda gidin dr. anlatın olayı, darbe aldığınız yerleri gösterin, inşallah ciddi bir şeyiniz yoktur

Vajen zarın değil de onurun gururun hasar görmüştür arkadaşım.:26:
Babanı kınıyorum :47:
İçinin ferahlaması için doktora görün.
Babanı da götür doktora hazır nazır bir uzman desteği alsın.
Aklı fikri yerinde değil çünkü.

JİNEkologa gidicem de nasıl bakıyorlar bu zara bunu anlatın bi hele bilenler varsa :43: ultrasonla mı bakıyorlar yoksa o çatal dedikleri şeye mi koyuyorlar:43:

muayene bildigin acip bakilarak yapiliyordu yakin zamana dek.muhtemelen hala aynidir. esim jinekolog, uyanik olsa sorardim. fakat utanma lutfen
jinekolog icin onu gormek senin kolunu yuzunu vs gormekten farkli degil. ozellikle de bayan dr istersen hiic utanmana luzum yok.

ben burdaki hiçkimsenin -eğer jinekolog değillerse- bu konuyla ilgili kesin bi cevap verebileceğini sanmıyorum.bana da zor bi ihtimal gibi geldi ama imkansız diye de bişey yok.senin içini rahatlatman için her halükarda doktora gitmen gerek burdaki insanların söyledikleriyle rahatlayamazsın.geçmiş olsun.

Benim bir arkadaşım vardı.

Onunda bayağa bi derdi,sıkıntısı stresi vardı.

Adet döneminin dışındaki sürede,özelliklede üzüntülü olduğu vakitlerde kanaması olurdu.

Sizin derdiniz büyük.Onun siniri stresiyle olmuşta olabilir..

Doktor alttan muayne edecek ama merak etme kızlık zarını bozacak şekilde değil alttan dikkaklice davranıp bakacak.Doktorada durumu açıkla utanılacak birşey yok kuşku içinde kalmamak için geldim de.Ama eminimki kızlık zarından dğildir

geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz çok üzücü ,bildiğim kadarıyla artık doktorlar adli bir olay yoksa zar kontrolu yapmıyorlar boşuna evhamlanıyorsunuz bir şey olmamıştır ilişkide dahi ilk seferden sonraki iki üç ilişkide kan gelir yani bir şey olmamıştır.pardon rapor vermiyorlar belki bir bakarlar rica ederseniz.

Son düzenleme:
Back
X