şiddet sonucu, vajen zarı

Bence mutlaka bir doktora görün, kızlık zarına birşey olacağını düşünmüyorum ama altından başka birşey çıkmasın, ciddi birşey sonuçta gelen darbeyle kanama yaşaman.

Bir de baban bile olsa kimsenin sana şiddet uygulamaya hakkı yok. Bilmiyorum nerde yaşıyorsun, yaşam şartların nasıl, eğitim durumun nasıl, ama bir çözüm yolu vardır eminim, kendi ayaklarının üzerinde durmaya karar verirsen.

babam panikatak hastanası malesef canım üniversite mezunuyum iş arıyorum büyük bir şehirde yaşıyorum...babam özünde çok iyidir ama hastalıgı yüzünden bu duruma geldi işte. rabbim affetsin.

ben rapor felan istemıyorum allah korusun böyle bişey olmuş olsa bile ömür boyu evlenmem ama yınede o raporu da almam. sadece bana var olup olmadıgı söylesein yeter.
tanidığınız bir doktora durumu anlatırsınız o bakar ama bence doktorda annenize güvenmeli [yani doğruyu söylediğine] yoksa bakmaz çünkü artık adli rapor gerekiyor mesela doktor nerden bilsin annenizin sizi oraya zorla getirmediğini bence tanıdık bir ebe bile olur anlatır anneniz oda bakar size söyler ama gerek yok bir şey olmamıştır boşuna takıyorsunuz.

cnm aklına takılacagına bence gıt bı dr a senı anlayabılcek derdnı acabılecegın ıstersen sakarya adatıp hastanesınde sevgı hanım var cok hoş bı kadın sana yardımcı olur bu konuda

zar' a bakmıyorlar dedi bir arkadas ya oyüsden korktum canım nasıl olacak şimdi bu:/

bence kesınlıkle zarar gelmemeiştir bir arkadaşım düğüne falan gidekce yada önce regl olmak istedği zaman kardeşini kasıklarına çıkartırdı sırt çiğnenirya işte öyle çiğnerdi kardeşi ve ertesi gün regl olurdu bılıyorum çok saçma bı durum ozamanda söylerdım sağlığını bozucaksın dıye ama böyle bı yöntem kullanırdı acaba sızınkıde darbe sonucu böyle bı durum olabılırmı dıye aklıma geldi babanızada yazıklar olsun bırdaha böyle bişeye yeltnırse onu şikayet edın hastaysa tedavı olsun bır ınsan böyle dövülürmü

Sizin İçin Zar mı Önemli Yoksa Bozulan Psikolojinizmi Sizin Kadın-Doğum Uzmanına Gitmeniz Lazım Darbe Almışsınız Zar Olayını Boşver Yumurtalıklarda Sorun Olabilir Geçmiş Olsun

zar' a bakmıyorlar dedi bir arkadas ya oyüsden korktum canım nasıl olacak şimdi bu:/

cnm bakıyolardır bakmaz olurlarmı hanı fılmelerde bıle göturuyolarya muayne edıyolar sonucta
ay 2 cocuk olmasa gel beraber gıdelım dıcem cnm ıcın rahat olsun bışey olmamıştır ama sen annecını al gıt dr

Zara bakmiyorlar derken, ailelerin kizlarini jinekologa getirip kizlik raporu almasi yasaklandi.
ama sen durumu izah edip emin olmak adina muayyne istedigini söylediginde hic bi doktorun hayir diyecegini sanmiyorum ben.
kasma kendini. karsindaki bi doktor, gün icinde onlarca muayyne yapiyor
senin icin zor bi durum ama onun icin rutin, o yüzden utanacak sIKilacak bi durum yok...

karnima agir bi darbe aldim ve kan geldi, kizlik zarima veya rahmime bi zarar gelip gelmedigimi bilmek istiyorum dersin
oda mini bi vajinal muayyne ve ultrason yapar kafan rahatlar

Son düzenleme:
şimdi ben zar'a baktırmaya özel hastaneye gittiğimde kadım dogum doktoruna gidicem de bakar mı? bir arkadas bakmaz felan demiş ya o yüsden tırstım.

canım ben devlette te baktırmıştım bu arada özelde de
ama benim sorunum akıntıyla ilgili olduğundan akıntıdan örnek alıyolardı
o sırada zara da baktılar normal yapıda dedi iki doktor da
bikaç yıl önceydi ama
ben özellikle kızlık zarına baktırmaya gitmemiştim
ama özelde her türlü bakarlar bence

geçmiş olsun çok üzüldüm devlet yada özel farketmez kontrole gidebilirsiniz. bir an önce gidin ki içiniz rahat etsin.

babanıza da Allahtan acil şifalar diliyorum.!

Zarar gelse ne olacak? Başka biriyle birlikte olmamışsın sonuçta.
Çok şey denir de , neyse ..hiç gerek yok şimdi. :ssz:

Gidip rapor alırsın artık.
Ki bence bu insanın kendine yaptığı bir saygısızlıktır ama senin gibi kafa yapısı olanlar için uygundur.
Üzüldüm gerçekten. :19:

Son düzenleme:
cnm bakıyolardır bakmaz olurlarmı hanı fılmelerde bıle göturuyolarya muayne edıyolar sonucta
ay 2 cocuk olmasa gel beraber gıdelım dıcem cnm ıcın rahat olsun bışey olmamıştır ama sen annecını al gıt dr

canım nasıl içimi ferahlattın sagolasın:16:

Ki bence bu insanın kendine yaptığı bir saygısızlıktır ama senin gibi kafa yapısı olanlar için uygundur.

öyle bütün yazdıklarımı okuda öyle cevap ver! örümcek kafana biraz olsun belki akıl girer!

Mrb kızlar 25 yasındayım bekarım ve kimse ile birlikte olmadım... kurban bayramından bikaç gün önce babamdan çok şiddet gördüm (allah kendisini affetsin)...

kasıklarıma/yumurtalıkarlıma çok şiddetli bir darbe aldım ve o gün altımdan kal geldi tuvalete gittiğimde fark ettim bunu anneme söyledim daha sonra ama ikimizde üzerinde durmadık...

geçenlerde bunu yakın arkadasımla paylaştım ve bana kızlık zarımın yırtılmış olabilecigini söyledi:5:

cahil biri değilim aklım kesmiyor ama ya öyleseyse diyorum allah korusun diyorum resmen psikolojim bozuldu düşünmekten,geceleri uyku uyuyamıyorum ya evlensem ya gerçekten öyleyse nasıl kocama bu durumu anlatırım diyorum ki daha öyle bişey var mı yok mu bilmiyorum:44:
anneme gidelim desem gideriz doktora ama psikolojim bozuldu resmen:43:

deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkartamamış misali aklıma soktu bunu arkadasım şimdi içim içimi yiyor:43:
ben şimdi doktora gitsem ne dicem?devlette bakmazlar heralde bu duruma?
baksalarda bir açamam bir taraflarımı ulturasonla mı bakıyyorlar nasıl bakıyorlar :(

ayyyy düşünmekten beynım uyuştu resmen yaaaaa:43:

Kızlık zarınız yırtılmamıştır rahat olun. Dıştan bir darbe ile yırtılacağını sanmam. Lakin yumurtalıklarınıza baktırmanızda fayda var. Darbeler sonucu orada bir sıkıntı olmuş olabilir. Kanama da muhtemelen oradan kaynaklanıyor. Bence acilen kadın doğumcuya görünüp yumurtalıklarınıza baktırın. İlerde anne olmanızı etkileyecek bir aksilik çıkmaması için (ultrason ile bakılıyor)
Kızlık zarı kontrolü için devlete de gidebilirsiniz ama ne kadar rahat edersiniz orasını bilemiyorum. Bunun için vajinaya bakmaları gerekiyor doğal olarak. Ancak bunlar utanılacak çekinilecek konular değil. Sizin sağlığınız hepsinden önemli öyle düşünün. Fakat yine söylüyorum kızlık zarıyla ilgili bir durum kesinlikle olamaz.

neden bu alttan bakma konusuna taktin ki bu kadar? utaniyorsun diyecegim de oyle de bi durum yok yani olmamali. yarin bir gun de cocuk dogurmaya mi utanacaksin? simdi olmasa da elbet o zaman doktor muayene edecek.
neyse bu muayene etmeme konusuna gelince de; doktora direkt zar icin gldm deme durumu anlat bi muayene etsin acaba zar yirtlms olabilir mi diye araya sok bi yerden lafi. ve yalniz git yaninda biri varken zorla getirildigini dusunulebilir ve doktor bilgi vermek istemeyebilir
ama doktora da bu kadar umutsz davranirsan bilgi verecegi varsa da vermez. sanki zar yirtilmissa hayattan vazgececek gibisin. yas tutacak gibisin. veya intihar edecek gibisin. asla evlenmem falan diyorsun, kendine yaptigin bi asagilamadir bu. kendini onsuz eksik hissedeceksin, doktor bu halini gorurse bilgi verecekse dahi vermek istemez muhtemelen

saygisizliktan bahsederken kendinde biraz saygi göstermeyi bilseydin keske
"senin gibi kafa yapisi olanlar" cümlesi cok cirkin ve talihsiz olmus!

korkma canım bişey olmamıştır, olmazda zaten.... ama içini rahatlatmak istersen doktora git canım..

canım merhaba

kızlık zarının o şekilde yırtılmasına imkan vermiyorum ben de. cünkü darbeyle yırtılacak kadar dışarıda olmadığını biliyorum içeye bir sey girmesi gerekiyor. ama durup dururken gelen kan da çok normal gelmedi bana yumurtalıklarında bi sıkıntı olmuş olabilir. sen bi jinekoloğa git, yumurtalıklarıma darbe aldım akşamında kan gördüm külodumda de kızlık zarına filan hiç girme bile. o zaten sana soracaktır öncesinde muayene için, kız olduğunu söyleyince ona göre muayene yapıyorlar ben de agrı için gitmiştim hiç açıp bakmamıştı bile doktor. ultrason filan çekerler karından

yine yazıyorum hiçbir şey olmamıştır korkmayın.

Son düzenleme:
Back
X