şiddet sonucu, vajen zarı

Boylebir darp sonucu

Olan kanamayi kizlik zarina yorumlaman tuhaf geldi bana

Belki hatta yuzdeyuz baska birseydir

Neden kafanda hep kizlik zari var?

Neyse umarim ciddi sorunun yoktur

Buarada bir arkadasiminda oturup sohbet ededrken birden sanciylakanamsi olmustu

Acil gittik dr kist patlamis demisti

Mrb kızlar 25 yasındayım bekarım ve kimse ile birlikte olmadım... kurban bayramından bikaç gün önce babamdan çok şiddet gördüm (allah kendisini affetsin)...

kasıklarıma/yumurtalıkarlıma çok şiddetli bir darbe aldım ve o gün altımdan kal geldi tuvalete gittiğimde fark ettim bunu anneme söyledim daha sonra ama ikimizde üzerinde durmadık...

geçenlerde bunu yakın arkadasımla paylaştım ve bana kızlık zarımın yırtılmış olabilecigini söyledi:5:

cahil biri değilim aklım kesmiyor ama ya öyleseyse diyorum allah korusun diyorum resmen psikolojim bozuldu düşünmekten,geceleri uyku uyuyamıyorum ya evlensem ya gerçekten öyleyse nasıl kocama bu durumu anlatırım diyorum ki daha öyle bişey var mı yok mu bilmiyorum:44:
anneme gidelim desem gideriz doktora ama psikolojim bozuldu resmen:43:

deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkartamamış misali aklıma soktu bunu arkadasım şimdi içim içimi yiyor:43:
ben şimdi doktora gitsem ne dicem?devlette bakmazlar heralde bu duruma?
baksalarda bir açamam bir taraflarımı ulturasonla mı bakıyyorlar nasıl bakıyorlar :(

ayyyy düşünmekten beynım uyuştu resmen yaaaaa:43:

kızlık zarını geçin bir kere. şiddet görüyorsunuz ve öyle böyle değil. keşke komşunuz olsaydım da o adamın polise şikayet etseydim. panik atak matak çokta tın. arkadaşım bir gün bir darbe alırsınız zarı bırakın bir organınızı kaybedersinız. mesela böbreklerinizi. hastaysa yatsın bir yere.. 25 yaşındaki kızını ölesiye döven adamın sokaklarda işi yok.. onun yeri ya hapishane yada klinik.

Son düzenleme:
Bence zardan daha büyük bir derdin var.

Hemen dr. git kanın nereden geldiğini öğren. Rahim ve yumurtalık bölgesine darbe almışsın ya onlar hasar aldıysa ?

Zar bu kadar kolay bozulmaz canım, büyük ihtimalle yumurtalıkların ya da rahim kanalın zedelendi o yüzden geldi o kan..

Annen babana bu durumu anlatsın bir daha öyle saçma sapan davranmasın kızını sakatlasa çok mu iyi olacak..

Sekız tip kızlık zarı vardır. Bunları ay(hılal) seklınde dusunebılırız. Dolunay dan ılkay'a sırayla. Uzman bırı dışardan bakabılerekte anlayabılır. Uzmandan kastım doktor belırteyım. Gelelım darbeyle yırtılma ıhtımalıne. Evet bu mümkündür. En yakın zaman da doktora gıdın. Ayrıca babadır atsan atılmaz gıbı bır ıfadenızı okudum. Rıca ederım böyle dusunmeyın. Sıddetın dunya uzerınde affı yoktur. Gecmıs olsun.

öncelikle geçmiş olsun ben sağlıkçıyım senin için kadın doğum uzmanımıza danıştım kesinlikle böyle bişey olamayacağını fakat yumurtalık veya rahim içi bir komplikasyon oluşmuş olabilir en kısa sürede kadın doğuma görünmen gerekiyomuş şöyle düşün artık ya kızlığım bozulmuşsa diye değilde ya çocuğum olmazsa artık rica ediyorum kadın doğuma git...

kızlık zarını geçin bir kere. şiddet görüyorsunuz ve öyle böyle değil. keşke komşunuz olsaydım da o adamın polise şikayet etseydim. panik atak matak çokta tın. arkadaşım bir gün bir darbe alırsınız zarı bırakın bir organınızı kaybedersinız. mesela böbreklerinizi. hastaysa yatsın bir yere.. 25 yaşındaki kızını ölesiye döven adamın sokaklarda işi yok.. onun yeri ya hapishane yada klinik.

Zaten biz Türk milleti olarak hep birşeylerin arkasına sığınmaz mıyız .
Kızını kan getirene kadar dövüyor.Sebebi panik atak hastalığı oluyor.Peh de peh...
O zaman katiller de bir hastalık edinsinler.Hapis cezalarını hafifletsinler.
Var mı böyle bir şey.
Şiddetin açıklaması olamaz olmamalı.
Arkadaşımın da dediği gibi hastaneye yatmalı bu adam.
Hem de bugün yarın değil acilen!

Evvelki konularına baktım da..
"Babam beni çok sever çocuk gibi sever sarılır öpüp durur" yazmışsın.
Baban da dengesizlik de var :26:
Hem sever hem kan getirinceye kadar döver adı da "baba" olur .

Kızlık zarı karına darbeyle bozulmaz rahminin olduğu bölgeye şiddetle vurma sonucu içeriden olan bir kanama gelişmiş yolundanda akmış. Babanızın 2. Kez dovmesi değiş öldüresiye dövmesi sorun. 25 yaşınızdasınız nasıl bir görüntü bu gözümde bile canlandıramıyorum. Halkın yüzde sekseni panik atak oldu o zaman herkez sorunlarını hastalığının arkasına sığınıp dövüşerek çözsün.

Panik atak hastaları ne zamandan beri bir insanı bir yerlerinden kan getirene kadar dövüyor. Bunun panik atakla bir ilgisi yok babanızın şiddete eğilimli kişiliğiyle alakası var. Olay gercekten anlattıgınız gibi mi oldu bilmiyorum ama bu şiddeti meşru göstererek hem kendinize hem babanıza kötülük yapıyorsunuz. Sorunuza gelince kızlık zarı dayakla tekmeyle bozulmaz ve alttan muayene ile anlaşılır. Geçmiş olsun ancak muayene olunuz ve iç organlarınıza bir zarar gelmiş mi kontrol ettiriniz.

Canım içini ferah tut vence. Kızlık zarı vajinanın içinde, oraya tekmede tokatta giremez.

Mrb kızlar 25 yasındayım bekarım ve kimse ile birlikte olmadım... kurban bayramından bikaç gün önce babamdan çok şiddet gördüm (allah kendisini affetsin)...

kasıklarıma/yumurtalıkarlıma çok şiddetli bir darbe aldım ve o gün altımdan kal geldi tuvalete gittiğimde fark ettim bunu anneme söyledim daha sonra ama ikimizde üzerinde durmadık...

geçenlerde bunu yakın arkadasımla paylaştım ve bana kızlık zarımın yırtılmış olabilecigini söyledi:5:

cahil biri değilim aklım kesmiyor ama ya öyleseyse diyorum allah korusun diyorum resmen psikolojim bozuldu düşünmekten,geceleri uyku uyuyamıyorum ya evlensem ya gerçekten öyleyse nasıl kocama bu durumu anlatırım diyorum ki daha öyle bişey var mı yok mu bilmiyorum:44:
anneme gidelim desem gideriz doktora ama psikolojim bozuldu resmen:43:

deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkartamamış misali aklıma soktu bunu arkadasım şimdi içim içimi yiyor:43:
ben şimdi doktora gitsem ne dicem?devlette bakmazlar heralde bu duruma?
baksalarda bir açamam bir taraflarımı ulturasonla mı bakıyyorlar nasıl bakıyorlar :(

ayyyy düşünmekten beynım uyuştu resmen yaaaaa:43:

öncelikle geçmiş olsun benim kız kardeşim de okulda kalorifer peteğine oturmuş biraz sert oturmuş kan gelmişti doktora gittik bişey olmadığını söyledi sizin de öyledir ama en iyisi doktora gitmek

Canım bende arkadaşlara katılıyorum baban nasıl bir insan evladına şiddet uyguluyor pes doğrusu o olaya gelince bozulmaz korkma benim kız kardeşim evin yan tarafındaki Park'da oynuyordu 9 yaşında falandı ben çabuk acele et annem çok kızdı yalnız geldin diye dedim yavrum benim korkudan parkın Demir'den çubuk şeklindeki fense vurmuş eve gelince kanamış ne ağladı Dr götürmedik yıllarca azap çektim oda evlendi eşine sormuş bakire çıkmazsan diye o da geri götürürüm demiş Buda korkudan bir yıl ilişkiye girmedi psikolojik tedavi gördü çok takma birşey olmaz kardeşim hayatını cehenneme çevirdi Dr gitmedi olmayan birşey için kendini mafetti

Canim eger alttan iceri dogru bir darbe yoksa sorun yok. Yumurtaliklar vucudumuzun en hassas bolgesi olan kasiklarimizda bulunur bildigin uzre. Ama kan gelecek sekilde siddet gorduysen bi kontrole git derim,ic organlar bakimindan,icini rahatlat. Ultrason cekilir muhtemelen. Babanin durumuna gelince, Allahtan acil sifalar dilerim bilirim zordur panik atak,alttan almakk gerekir fakat durum bu raddeye gelmemeli.. babanin danişmani olan psikolog veya psikiyatri uzmnina bir sor derim. Kac yasinda olursa olsun bir bayanin asla tanismamasi gerekendir siddet.. umarim derdine derman bulursun, Allah yardimciniz olsun,sakin kendini yipratma. Hayirli geceler..

ya yapmayın allah aşkına panik atak hastası bir adam atağını tekme tokat döverek geçiremez bu nasıl bir zihniyet siz önce kendinizi sonra babanız olucak adamı bir yargılayın.ayrıca kızlık zarıda tekme tokatla bozulcak bişi değil yumurtalıklarınız zarar görmüştür yada başka bişi bunu ciddi bir muayeneden geçmeden bilemezsiniz bilemeyiz.geçmiş olsun.

Back
X