şiddet sonucu, vajen zarı

o bölgeye darbe aldıysan kızlık zarın yırtılmış olabilir. hastaneye bisikletten düşen bir çok genç kız geliyor görüyorum.ikiside aynı şey .istersen annenle bi git doktora ,için rahatlamış olur :34:

Baştan söyliyeyim ilk sayfadan sonrasını okumaya gerek bile duymadım.. 25 yaşında olup da 'kızlık zarına ultrasonla mı bakılıyor' diye sorulması oldukça garipken, bir de doktordan utanmak da nedir ? Nerede yaşıyorsunuz siz ? Kaç yılındasınız ?

bekaretinize bir şey olduğunu sanmıyorum
ama babanızı savunma yönteminiz gerçek dışı
panik atak krizi yaşayan birisi çok savunmasız ve korku içinde olur
bırakın birine şiddet uygulamayı kendi canının derdine düşer
babanız psikopat olabilir, ökfe kontrol sorunu olabilir ama panik atak hastası kesinlikle değil
insanı canına kast edecek kadar döven birinin ciddi tedaviye ihtiyacı vardır
babanıza yardımcı olun tedavi olsun ki
toplum için de tehlike arz etmesin:19:

Son düzenleme:
Ben de yazan diğer arkadaşların çoğu gibi zara bir şey oluduğunu düşünmüyorum. bazı kadınların daha derinde bazısının daha esnek olabilir ama vurma ile yırtılacak bir yapısı yok diye düşünüyorum. hatta bazı kadınların ilk ilişkide bile kanaması olmuyor bu sebeple. başınıza böyle bir hadisede gelebilir yani. Tabii yine de doktora görürün bunda çekinilecek bir şey yok. olayı anlatıp kanamanın neden kaynaklandığını öğrenin, bu arada zara da bakar doktorunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun, ve geçmiş olsun..

Zardan daha onemli birsey yasamissiniz ve zar zar diye tutturuyorsun... Ayrica belkide zarina degilde baska bir sekilde baska bir yerlerine zarar geldi ne malum ??? burdaki kimse muneccim degil ne bilsin herkes? Doktora gitmek en mantiklisi...

evli bir bayan olarak zarın bu şekilde dıştan darbe ile zarar göreceğini düşünmüyorum fakat olasılıklar arasında yumurtalık yada rahminizde doku zedenmesinden kaynaklı bir kanama olabilir yada var olan fakat sizin bilmediğiniz basit bir kist patlamış olabilir kanın rengi nasıl dı kızlık zarı kanının rengi pembemsidir kan kırmızı olmaz hiç bir zaman

ama böle kendi kafanda sürekli bunu düşünerek kendine zarar verme basit bir işlem fakat psikolojik açıdan zarar verici bir durum bunları bir sağlıkçı gözüyle sölüyorum bir kadın doğum uzmanına gidin fakat bununda bir prosedürü var sanırım her jinekolog kabul etmiyor

baba konusuna değinip seni bir kez daha yaralamak istemen Allah onu affetsin

Son düzenleme:
Zardan daha onemli birsey yasamissiniz ve zar zar diye tutturuyorsun... Ayrica belkide zarina degilde baska bir sekilde baska bir yerlerine zarar geldi ne malum ??? burdaki kimse muneccim degil ne bilsin herkes? Doktora gitmek en mantiklisi...

Katiliyorum. Panik atak hastalarinin cogu kriz anindayken ölüm korkusu yasar. Belki organlari zarar gördü ve ic kanamasi var. 25 yasinda kizini bu sekilde döven adam cocuklugunda neler yapmistir kimbilir. Annesi de elinden almismis. Babasi olacak adam kan gelecek siddette kizina vuruyor ve anne hastaneye kosacagina üstünde durmuyor. Kizlik zari bozulmamissa hersey yolunda sorun yok. Eksik ve yerine oturmayan birseyler var.

annem aldı elinden canım sagolsun yoksa sonuçcu daha kötü olabilirdi..allah korudu..babam hasta işte..

peki doktora gitsem nasıl bakarlar bu zara?

büyük ihtimalle alttan bakarlar fakat herhangi bir cisim değdirmeden göz muayenesi olur herhalde.. benim ilişkimde kan falan gelmediği için ne kadar esnek olup olmadığını bilemiyorum..

Back
X