Şiddet uygulayan erkek

AybenizAyben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
8
1
1
Yaklaşık 5 ay kadar bir ilişkim oldu. Birbirimizi tanıyoruz, ve tanıştığımız günden bu yana her gün hemen hemen beraberdik. Yan yana idik. Başlarda her şekilde, her konuda alttan alırdı. Güzel yaklaşırdı... Ama tanıştığımız günden beri her günümüz kavga ve sorunlarla geçerdi. En sonunda da, hâl ve hareketleri değişmeye başladı. Başlarda da pek ilgi göstermese de, son zamanlarda hiç göstermez olmuştu. Ben artık sıkıldım, sabrım kalmadı dedi. Ama bütün bunları geçtim, yanımdayken bitmesini istediğini söylediğinde, " tamam o zaman, telefonunu ver her şeyi silicem " dedim engel oldu. Bana vurdu, bu ilk de değil üstelik. Daha önce de vurmuştu, son ayrılığımızda ise inanılmaz derecede canımı yakarak vurdu, çok kötü yaklaştı. Bunun üzerine ayrıldım. Haklı kendisiymiş gibi, ne aradı, ne mesaj attı. Üstüne engellemiş bir de.

Yaşınız küçük sanırım. Ilk şiddet olduğunda ayrılıp şikayet etmek yerine ilişkiye devam etmişsiniz.
Telefonda korktuğunuz şeylermi vardi neden silmek istediniz tehtit eder diyemi korktunuz?
O kadar sey yaşanmış siz üstüne birde mesajmi bekliyorsunuz?

Son düzenleme:
Mantigini
E kişisel dediğiniz şeyde, bana dair bir şey varsa tabi ki isteyeceğim. Üstelik zorla almadım, istedim verdi. Silmek istediğimde de vurdu.
Mantığınız yanlış bir kere. Birisi sizin telefonunuzu alıp kendimle alakalı herşeyi sileceğim dese ve icraata girişse, tabii canım al istediğini sil mi diyorsunuz?

Resimler, mesajlarımız falan. Bana dair bir şey kalmasın diyerekten silmek istedim.

Başlarda böyle değildi, özür dilemedi diye değil elbette. Hem suçlu olup, hem bu kadar nasıl rahat olabilir..

nasıl değildi ilk defa vurmamış ki.
ilkinde neden ayrılmadınız? adama niye size bir daha vurması için fırsat verdiniz.

ilk değilmiş, kabul etmişsiniz şiddeti, devam etmişsiniz, ne hoş... dayak yiyip üstüne seni seviyorum’lar, aşkım’lar falan havada uçuşmuş sanırım.
mesajlar ve resimler silinmek istendiğine göre 🤷🏻‍♀️
kızım olsan ben döverdim seni. Elin adamından dayak yiyeceğine benden ye.
onu kabul ediyorsun madem, hak ediyorsun derdim.
5 aylık ilişki, sumuklu herifin teki için düştüğün duruma bak...

Mantigini
E kişisel dediğiniz şeyde, bana dair bir şey varsa tabi ki isteyeceğim. Üstelik zorla almadım, istedim verdi. Silmek istediğimde de vurdu.
Mantığınız yanlış bir kere. Birisi sizin telefonunuzu alıp kendimle alakalı herşeyi sileceğim dese ve icraata girişse, tabii canım al istediğini sil mi diyorsunuz?

Bazı kadınlar nikahlı kocalarından şiddet görüyor da çocuklarını öne sürüp boşanmıyorlar. Onların böyle bir sebepleri var hiç değilse.
Sizin sebebiniz nedir?5 aylık sevgiliden defaatle şiddet görmüş ve ayrılmamışsınız.
Kendisi ayrılmış ve özür beklentisindesiniz. Neden?

Yaklaşık 5 ay kadar bir ilişkim oldu. Birbirimizi tanıyoruz, ve tanıştığımız günden bu yana her gün hemen hemen beraberdik. Yan yana idik. Başlarda her şekilde, her konuda alttan alırdı. Güzel yaklaşırdı... Ama tanıştığımız günden beri her günümüz kavga ve sorunlarla geçerdi. En sonunda da, hâl ve hareketleri değişmeye başladı. Başlarda da pek ilgi göstermese de, son zamanlarda hiç göstermez olmuştu. Ben artık sıkıldım, sabrım kalmadı dedi. Ama bütün bunları geçtim, yanımdayken bitmesini istediğini söylediğinde, " tamam o zaman, telefonunu ver her şeyi silicem " dedim engel oldu. Bana vurdu, bu ilk de değil üstelik. Daha önce de vurmuştu, son ayrılığımızda ise inanılmaz derecede canımı yakarak vurdu, çok kötü yaklaştı. Bunun üzerine ayrıldım. Haklı kendisiymiş gibi, ne aradı, ne mesaj attı. Üstüne engellemiş bir de.
Ee kurtulmuşsunuz ışte.Evlilige taşıninca dozu artıp nerelere giderdi düşünün

Back
X