• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siddet uygulayan erkeklerin elleri kirilsinn

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.212
498
Kadin olmak ne zor Allahim. Yan komsum kocasi tarafindan inanilmaz siddet gordu bir saat once. Heryeri moamor. Adamda ofke kontrolu yok. Surekli kufur sesleri duyuluyordu zaten...
Kadin veteriner. Cok iyi biri kiyamam. Polisler geldi adami goturduler. Kadinin agzi burnu dagilmis oyle bos bos bakiuor. Adam giderken universitede tonla adama s...din patlak gozlu o..diye bagirdi. Lanet pislik adam. Kadin para kazaninca iyiydu ama. Cok uzuldim burada okuyan olursa ders alsin diye yaziyorum. Evlenmeyin ofke kontrolu olmayan pisliklerle. Kufur ediyorsa uzak durun. Sebeo te kadin corbayi cok isitmis adam icince agzi yanmis kufur etmis. Kadin da dikkat etseydin kufretme deyince agzini burnunu kirmis. Nefret ediyorum boyle pislik erkeklerden. Eski esim bir gun bana tokat atmisti o gune gittim icim acidi ya. Elleri kirilsin boyle pisliklerin!

Anneler egitilirse çocuklarda eğitilen çatlaklar ailelerden geliyor ... seçimlerimizde düzgün yapalım hanımlar eninde sonunda naispse tabikide çekicek çile çekiliyor ama minimum indirgeyebilmek onemli
Aynen cok iyi dusunmeden asla evlenmemeli

Ya bu erkeklee nasıl ailelerde büyüyor nasıl kadınlar yetiştiriyor bu adamları
Alayı ruh hastası
Erkektir yapar diyen kadınlae yetiştiriyor bu tarz mahlukatları. :sinirli:
İnşallah öyle bir anne olmam. Tek korkum öyle bir evlat yetiştirmek 😔

Onu başkası ezer o da gelip başkasını ezer hırsını almak için. Onu ezene gücü yetmez çünkü.

Kimse başıma gelmez demesin. Ama geldiğinde çekip gidebilecek gücü de kendimizde bulabilmeliyiz.Mesleğimiz olmalı, kendi ayaklarımız üzerinde durabilecek kendimizi idame ettirebilecek güce de sahip olabilmeliyiz. Bu da bizim elimizde.

Bura:olamaz:da da okuyoruz 18,19 yaşındaki bazı kızların tek hedefi evlenmek, çeyiz ,kaynana.Asıl bu durumlara karşı kendimizi yetiştirip hazırlamalıyız.

Bilmiyorum ben mi çok karamsarım.

Bu adamin ilk vukuati degildir. Neden bu kadinlar bu bes para etmez heriflere tahammül ediyor asil buna cok cok yazik.

Ya bu erkeklee nasıl ailelerde büyüyor nasıl kadınlar yetiştiriyor bu adamları
Alayı ruh hastası
Bu serefsiz adam endustri muhendisi bir fabrikada. Disardan bakinca adam gibi adam dersin. Igrenc kufurlero kulagimdan gitmiyor

Onu başkası ezer o da gelip başkasını ezer hırsını almak için. Onu ezene gücü yetmez çünkü.

Kimse başıma gelmez demesin. Ama geldiğinde çekip gidebilecek gücü de kendimizde bulabilmeliyiz.Mesleğimiz olmalı, kendi ayaklarımız üzerinde durabilecek kendimizi idame ettirebilecek güce de sahip olabilmeliyiz. Bu da bizim elimizde.

Bura:olamaz:da da okuyoruz 18,19 yaşındaki bazı kızların tek hedefi evlenmek, çeyiz ,kaynana.Asıl bu durumlara karşı kendimizi yetiştirip hazırlamalıyız.

Eski esim bana tokat atti bir aksam. O gun bosanma karari aldim. Iyi bir isim evim param vardi cok sukur. Ama surekli ruyamda bana tokat attigini goruyorum. Ruhumu mahvetti pislik

Eski esim nisanliyken sacma sapan bir bahaneyle bilegimi tutup cevirmisti. Cidden bunlar ipucuymus gorememisim asktan. Allah askina duzelir demeyin uzak durun

Hayir karamsar değilsiniz gerçekçisiniz.
Gelinlik için evlenen kızlar var. Çok korkunç ama durum bu malesef. Bazısı evliliği çok ister ama evlenmek için sonra da sonu cok kötü olur malesef.
Tabi bu örnekteki durum daha baska.
Yazıklar olsun bu erkeklere ya

Ah ne yazık☹️
Günde kaç konu görüyoruz burada sadece. Ne oluyor bu adamlara, ne yiyip içiyorlar da bu hale geliyorlar anlayamıyorum. Mevlam uzak etsin kendi başlarını yesinler, kimseye zarar etmesinler artık bu herifler yetti gayrı yahu.

Kadin olmak ne zor Allahim. Yan komsum kocasi tarafindan inanilmaz siddet gordu bir saat once. Heryeri moamor. Adamda ofke kontrolu yok. Surekli kufur sesleri duyuluyordu zaten...
Kadin veteriner. Cok iyi biri kiyamam. Polisler geldi adami goturduler. Kadinin agzi burnu dagilmis oyle bos bos bakiuor. Adam giderken universitede tonla adama s...din patlak gozlu o..diye bagirdi. Lanet pislik adam. Kadin para kazaninca iyiydu ama. Cok uzuldim burada okuyan olursa ders alsin diye yaziyorum. Evlenmeyin ofke kontrolu olmayan pisliklerle. Kufur ediyorsa uzak durun. Sebeo te kadin corbayi cok isitmis adam icince agzi yanmis kufur etmis. Kadin da dikkat etseydin kufretme deyince agzini burnunu kirmis. Nefret ediyorum boyle pislik erkeklerden. Eski esim bir gun bana tokat atmisti o gune gittim icim acidi ya. Elleri kirilsin boyle pisliklerin!
Allah kahretsin ne diyeyim

Back
X