- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.212
- 498
Cooooook aminnnnAllah kahretsin ne diyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cooooook aminnnnAllah kahretsin ne diyeyim
Aminnn elleri kırılsın li bi daha kimseye vuramasınKadin olmak ne zor Allahim. Yan komsum kocasi tarafindan inanilmaz siddet gordu bir saat once. Heryeri moamor. Adamda ofke kontrolu yok. Surekli kufur sesleri duyuluyordu zaten...
Kadin veteriner. Cok iyi biri kiyamam. Polisler geldi adami goturduler. Kadinin agzi burnu dagilmis oyle bos bos bakiuor. Adam giderken universitede tonla adama s...din patlak gozlu o..diye bagirdi. Lanet pislik adam. Kadin para kazaninca iyiydu ama. Cok uzuldim burada okuyan olursa ders alsin diye yaziyorum. Evlenmeyin ofke kontrolu olmayan pisliklerle. Kufur ediyorsa uzak durun. Sebeo te kadin corbayi cok isitmis adam icince agzi yanmis kufur etmis. Kadin da dikkat etseydin kufretme deyince agzini burnunu kirmis. Nefret ediyorum boyle pislik erkeklerden. Eski esim bir gun bana tokat atmisti o gune gittim icim acidi ya. Elleri kirilsin boyle pisliklerin!
Cok zor beh de bilirim bu uzuntuyu malesefOff ya cok kotu oldum
Gucleri yetiyo diye istediklerini yapacaklarini saniyolar. ALLAH var bilmiyolar
Nasil kotudur simdi o kadin, cok iyibiliyrm o aciyi
Bu aciyi bilmek bile cok aci....
Bende belki birileeine ders olur diye yazdim bu konuyu. Deniz yildizi misali. Kadinin gozlerindeki o hiclik bosluk ifadesini asla unutmayacagim.Caydırıcı hiç bir ceza olmadığından bu caniler birbirlerinden gaz alıp her geçen gün azıtıyor. Kadın az bile yapmış keşke o kaynar çorbayı adamın başından aşağı tencere ile boşaltsaydı..
Dilerim o kadın dik durur, önce adamın donuna kadar alır sonra da kendine huzurlu bir hayat kurar..
Evlenince düzelir diye kendini avutanlara da ders olsun bu konu.
Denk gelmişken söyleyeyim bunu ilk defa sizden duymuyorum. Çocukları sadece Anneler eğitmiyor. Babalar da var bu onların da görevi . bu olayda görüldüğü gibi baba bu tipse anne nereye kadar.. zaten böyle şidette eğilimli tiplerin altında hep bi dikta baba figürü var. Kadınlarımız maalesef her şekilde olayların hem mağduru hem suçlusu oluyorlar. Çünkü egemen erkek toplum böyle olmasını istiyor. Biz kadınlar artık bu konuda bilinçlensek her şey daha iyi olacakAnneler egitilirse çocuklarda eğitilir. çatlaklar ailelerden geliyor ... seçimlerimizde düzgün yapalım hanımlar eninde sonunda naispse tabikide çekicek çile çekiliyor ama minimum indirgeyebilmek onemli
Ya bu erkeklee nasıl ailelerde büyüyor nasıl kadınlar yetiştiriyor bu adamları
Alayı ruh hastası
Darp raporu aldi. Evi terketti hatta o kan revan icinde giderken 5 aylik bir kopekleri var bsn aldim kadin kendini toplayana kadar. O yavru kopecik yemin ederimkapinin dibinde gozyasiyla agluyor. Pislik erkeklerde olsa keske bu merhamet...nur35nur kadın umarım darp raporu almıştır, bilginiz var mı?