• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siddet uygulayan erkeklerin elleri kirilsinn

Kadin olmak ne zor Allahim. Yan komsum kocasi tarafindan inanilmaz siddet gordu bir saat once. Heryeri moamor. Adamda ofke kontrolu yok. Surekli kufur sesleri duyuluyordu zaten...
Kadin veteriner. Cok iyi biri kiyamam. Polisler geldi adami goturduler. Kadinin agzi burnu dagilmis oyle bos bos bakiuor. Adam giderken universitede tonla adama s...din patlak gozlu o..diye bagirdi. Lanet pislik adam. Kadin para kazaninca iyiydu ama. Cok uzuldim burada okuyan olursa ders alsin diye yaziyorum. Evlenmeyin ofke kontrolu olmayan pisliklerle. Kufur ediyorsa uzak durun. Sebeo te kadin corbayi cok isitmis adam icince agzi yanmis kufur etmis. Kadin da dikkat etseydin kufretme deyince agzini burnunu kirmis. Nefret ediyorum boyle pislik erkeklerden. Eski esim bir gun bana tokat atmisti o gune gittim icim acidi ya. Elleri kirilsin boyle pisliklerin!
Aminnn elleri kırılsın li bi daha kimseye vuramasın

Caydırıcı hiç bir ceza olmadığından bu caniler birbirlerinden gaz alıp her geçen gün azıtıyor. Kadın az bile yapmış keşke o kaynar çorbayı adamın başından aşağı tencere ile boşaltsaydı..
Dilerim o kadın dik durur, önce adamın donuna kadar alır sonra da kendine huzurlu bir hayat kurar..
Evlenince düzelir diye kendini avutanlara da ders olsun bu konu.

Caydırıcı hiç bir ceza olmadığından bu caniler birbirlerinden gaz alıp her geçen gün azıtıyor. Kadın az bile yapmış keşke o kaynar çorbayı adamın başından aşağı tencere ile boşaltsaydı..
Dilerim o kadın dik durur, önce adamın donuna kadar alır sonra da kendine huzurlu bir hayat kurar..
Evlenince düzelir diye kendini avutanlara da ders olsun bu konu.
Bende belki birileeine ders olur diye yazdim bu konuyu. Deniz yildizi misali. Kadinin gozlerindeki o hiclik bosluk ifadesini asla unutmayacagim.
Zerre hakaret yada kufur ettiyse bir adam kacacaksin.

Ay evde kaldim diye konu acanlar da bir okusunlar bu konuyu. Belki de sukretmelisiniz.

Anneler egitilirse çocuklarda eğitilir. çatlaklar ailelerden geliyor ... seçimlerimizde düzgün yapalım hanımlar eninde sonunda naispse tabikide çekicek çile çekiliyor ama minimum indirgeyebilmek onemli
Denk gelmişken söyleyeyim bunu ilk defa sizden duymuyorum. Çocukları sadece Anneler eğitmiyor. Babalar da var bu onların da görevi . bu olayda görüldüğü gibi baba bu tipse anne nereye kadar.. zaten böyle şidette eğilimli tiplerin altında hep bi dikta baba figürü var. Kadınlarımız maalesef her şekilde olayların hem mağduru hem suçlusu oluyorlar. Çünkü egemen erkek toplum böyle olmasını istiyor. Biz kadınlar artık bu konuda bilinçlensek her şey daha iyi olacak 😇😇😇😇

Şiddet görmedim hiç umarım görmem.... Lakin onların eli kırılmaz.... Kıracaksın... Kırdıracaksın.... Gereken yerlere gidip gerekeni yapacaksın..... Hala kadın dayak yesin canım nolacak naptı da yedi gibi düşünenler bide kocam bu severse döverdi ciler oldukça..... Zaten konuda anlattığınız o kadının ilk dayağı değildir.... Şiddet ve şiddete meyilli insan belirti verir. .. Kişi görmezden gelir....örnekletin yüzde 80 i böyle.... Yüzde yirmisi cidden manyak ve kendini iyi gizleyenlere denk geliyor.... Zaten sadece dayak değilki her tür aşağılamaya karşı çıkmak gerekir hata olduğunu anladığın an kaçmak gerekir..... Kendine yardım etmeyene ilahi bile yardım etmiyor.....yasalar değişsin diye hangimiz birşey yapabiliyoruz yeter şiddete son diye yürümek çözüm değil.... İzleyip izleyip oturuyoruz.... Bende dahil..... Ciddi anlamda ayaklansak falan diyorum.... Neyse...... Bilmiyorum artık hala dayağımı yer kocamı severim diyen kesimi benim bile bazen....sinirlerimi geriyor.... Dayak yiyen kadınlar yasaları yapan erkekten medet umuyor..... Daha Bi yüzbin kişi telef olunca yasa değişir belki diyeceğimde sanmam..... Biz tüm kadınlar ciddi anlamda biraraya gelmedikçe bu konuda ancak olanı biteni kayıpları dayak yiyenleri izleyeceğiz...... Önce biz kadın nerde ne giyerse ne yaparsa yapsın dayak atamazsın kanun canına okur demeliyiz tüm kadınlar.... Ayrık otu olan o kesimi kadından saymıyorum onlar kendini bilir haketmişsin diyenler...... Onlar dayak yese bak onlara zevkle afiyet olsun sanada derim...... Neyse..... Bu şiddet bitmez ben böyle düşünüyorum......

Ya bu erkeklee nasıl ailelerde büyüyor nasıl kadınlar yetiştiriyor bu adamları
Alayı ruh hastası

Yolda gördüğünüz kendini yere ata ata öfke nöbetleri geçiren oğlan çocukları ve bu hareketlerini sevimli bulan anneleri bu hale getiriyor. Bu çocuklara her istediği yapılıyor ağlamasın diye, bazen de anneye tekme atan, vuran halleri bile sevimli hale getirilmeye çalışılıyor. Kesinlikle eksik ve kusurlu halleri kabul edilmiyor. Kemal’im yapmaz anneler ve psikopat veya ilgisiz helikopter ebeveynlerin çocuklarında böyle karaktersiz çıkmaları olası. Ben erkeğim diye geze geze, bir üstünlükmüş gibi üstünlüğünü taslamak için bahane arıyorlar.

Veya çocuk ilk iki üç yaşında ağladığında kucağına alan, sakince iletişim kuran, ilgilenen olmuyor beslenmeden beslenmeye çocuk hatırlanıyor. Çocukta güven, sevgi, bağlanma oluşmuyor dolayısı ile empati kuramıyor. Bir süre sonra yalan söylemek, zor kullanmak veya manipülasyonla istediğini elde etmeyi öğreniyor.

Çorbaya o ocaktan iner inmez önüne konulup kafasını tencereye sokmak lazım. Çorba yapan birivar senin için.

nur35nur nur35nur kadın umarım darp raporu almıştır, bilginiz var mı?
Darp raporu aldi. Evi terketti hatta o kan revan icinde giderken 5 aylik bir kopekleri var bsn aldim kadin kendini toplayana kadar. O yavru kopecik yemin ederimkapinin dibinde gozyasiyla agluyor. Pislik erkeklerde olsa keske bu merhamet...

Back
X