Komik olan sizsiniz,çünkü; konuyu açan sizsiniz, yardım dileyen sizsiniz ve ne demek istediğimi anlamiyorsunuz bile açıklamalarimda , ya yaşınız küçük ya da,kapasite meselesi, yakında tokat atan öğretmenin elini de opersiniz siz,dayak yiyen sizin kardesiniz mi benim mi anlam veremedim , ne diye tartışmak isteyim kardeşim ben sizinleKomiksiniz yaa. Neyse siz tartışmak için burdasiniz galiba?
Siz kendi çocuğunuza yapildiğinda gidip başına yıkabilirsiniz okulu, bu da ne demek oluyorsa artik
Ne kadar uzattiniz yaa..Komik olan sizsiniz,çünkü; konuyu açan sizsiniz, yardım dileyen sizsiniz ve ne demek istediğimi anlamiyorsunuz bile açıklamalarimda , ya yaşınız küçük ya da,kapasite meselesi, yakında tokat atan öğretmenin elini de opersiniz siz,dayak yiyen sizin kardesiniz mi benim mi anlam veremedim , ne diye tartışmak isteyim kardeşim ben sizinle
Ya nedir derdin duygu kasmaya mı geldinBir densize yorum yazcam derken,kadına siddetiniz?!Kadın olunca ilk laf elin iste gözün oynasta,meslegin belli oldu demek falan?Aynı densizliktesiniz...
Sende belliki onun yakalası falansınBir densize yorum yazcam derken,kadına siddetiniz?!Kadın olunca ilk laf elin iste gözün oynasta,meslegin belli oldu demek falan?Aynı densizliktesiniz...
Türkiyenin en iyi okullanrından birinden mezun oldum :)
Onlarca şehir ülke gördüm:)
3 dil biliyorum:)
Bir süre proje takımında bulundum:)
Kocam da zengin:)
Sen ilkokul mezunusun :) hayatın mutfakla oturma odası arasında geçiyor:) ama sanal bir platformda bana kalitesizsin diyebiliyorsun:) üstelik işimin iki satır okumak olduğunu düşünüyorsun.
Siz eğitilmezsiniz. Nefretinizde boğulun.
Ya lütfen gidin gerekli yerlere şikayet edin.Geçen gün dövmüş kardeşimi sonra sinifa bir soru sormuş. Kardeşim yapmış soruyu ama korkusundan söyleyememiş çocuk. Zaten okula gitmek de istemiyor artik. Anlamıyorum o kadar çocuğa ayni şeyi yapiyor, kimse mi ses çıkaramıyor herkes mi korkuyor, ilginç...
Bu trolun mesleği yan yatan boş bakanSiz iyi misiniz ?bu nasil yorum boyle. Bu ogretmenin yaptigini kimse onaylamaz da siz yorum yaparken bu kisiye değil direk ogretmenlere yonelik cok cirkin yorumlar yapmissiniz .mesleginiz ne merak ettim
Keşke önce kendini geliştirsen
Sen kimsin kim oluyorsun da öğretmenlere hakaret ediyorsun ağzını topla
densizlik yapma,haram para mı kazanıyor öğretmenler terbiyesiz
Eğitim alamamışsın zaten belli ki yaran bundan dolayı
Kimbilir parayı nasıl kazanıyorsun ???
Senin işin belli oldu burdan
Yaran da amma büyükmüş senin
Cahil kalmanın sebebi belliki okul haritanın boyunca öğretmenini dinlemeyip elin işte gözün oynaşta olduğundan olmuş
Hadi bebeklerim öpüyorum banlanacam şimdi ama içim rahat
Bir kendini bilmez çirkefe iki laf ettim içine rahat
Dövmeyi kesinlikle tasvip etmiyorum. Asla yapmamalı ve yapmamalıydı. 6.sınıf küçük değil ergen sınıfına giriyor. Sadece aralarında muhabbet mi etmişler yoksa töreni sabote mi etmişler belli miBugün istiklal marşı töreninde de iki çocuğu dövmüş konuştuklari için, güya dün konuştum uyardılar ya
Galiba son ve tek çare ilçe milli eğitim ile görüşmek..
Bunu söyleyende ev hanimidir büyük ihtimalBaya aylarcaaaa yatıyorlar yani diyorsunuz.
Öğretmenim...
Şiddeti kesinlikle onaylamıyorum sanki bahane bulup çocukları dövüyormuş gibi geldi bana ama video çekin gizli gizli falan diyenler olmuş birincisi sınıfta telefon bulundurmak yasak ikincisi bu hiç de hoş bir şey değil dayak atan öğretmeni düşünün demiyorum gerekirse şikayet de edin ama öğretmenlik mesleğini düşünün öğretmenlerin toplumdaki yerini ve değerini o yüzden lütfen video olaylarına girmeyin inanın biz o kadar çok saygısızlıkla karşılıyoruz ki video çekip göstermiyoruz çocuğa böyle bir yolun öğretilmesi çok yanlış
Kesin patronu olsa 15 günlük iznim feda olsun işler cok yoğun canım patronum derdiBir de tatillerin kısaltılmasıni talep edermiş öğretmen olsa. Sanki tatiller bize yapiliyor. Herhalde Ağustos sıcağında öğrencileri sınıfa sokacak.
Bunlarin hiç birinin işlemediği çocuklar oluyorTerbiye ogretmekten söz etmiyorum ki , öğrenciye şiddet göstermemek , evdeki öfkesini öğrenciden çıkarmamak , sevgiyle göz teması kurmak , taktir etmek , rencide etmemek , yeteneğini kesf etmek , yönlendirmek ; bunlar için sihirli degnege ihtiyaç yok.
Insanlik , merhamet , insan sevgisi yeterli oluyor.
Aralarinda konuşmuşlar, ki kardeşimden biliyorum ergen falan değik baya baya çocuk. Çocuk konuşur tabiDövmeyi kesinlikle tasvip etmiyorum. Asla yapmamalı ve yapmamalıydı. 6.sınıf küçük değil ergen sınıfına giriyor. Sadece aralarında muhabbet mi etmişler yoksa töreni sabote mi etmişler belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?