Biz de yatıyoruz yalnız değiliz demedim .siz sizin kadar tatil yapan başka iş var mı dediniz ya unuttunuz mu? Ben de onlara laf yok ama dedim çünkü herkesin işi gücü öğretmen. Tartismayin zaten nicelik değil nitelik önemli.Burada konu öğretmen o açıdan "biz de yatıyoruz ama yalnız değiliz" demeniz komik. Öğretmenlikte yaz tatili, kış tatili, işteki boş saatler, resmi ve dini tatiller derken 3 ayı da geçiyor. Neyse boş yere tartışmayalım. Sizi pohpohlayan çoktur.
Ne alaka oyle birsey dememis ki @belinaytugce_34 coluk cocuk dövüyor demisÖğretmen olmasa dövmeye daha çok hakkı olur değil mi?
Yazdığınızı anlıyorsanız öyle dediniz çünkü.
Idareyle konuşmanız ne kadar çözüm olur bilmiyorum, ama muhakkak şikayet edin.
Bin yıllık, işe yaramaz, eğitimde yeri olmayan yöntemleri kullanıyorsa emekli olsun gitsin.
Her çileden çıkan birbirine saldırabilir o halde. Böyle mi anlamalıyım? Hıçbir öğretmenin öğrecisine vurma hakkı yoktur. Öğrenciyken de öğretmenken de öfkesini öğrenciden çıkaranlardan nefret ettim. Biz ailelere aman psikolojik şiddet bile uygulamayın derken çileden çıkan öğretmene hak vermeyin lütfen. Çileden çıkınca şiddet göstermek istiyorsa kafasını en sağlam duvara vurabilir.kimse çok çileden çıkmadıkça kimseye dokunmaz.
Haberlerde çıktı öğrenci döven öğretmenler nesi suç ? Çeksinler ihbar hatlarına atsınlar.Öğretmeni videoya almak suctur. Ayrıca ortaokulda okula telefon götürmek yasak
Bir de tatillerin kısaltılmasıni talep edermiş öğretmen olsa. Sanki tatiller bize yapiliyor. Herhalde Ağustos sıcağında öğrencileri sınıfa sokacak.Türkiyenin en iyi okullanrından birinden mezun oldum :)
Onlarca şehir ülke gördüm:)
3 dil biliyorum:)
Bir süre proje takımında bulundum:)
Kocam da zengin:)
Sen ilkokul mezunusun :) hayatın mutfakla oturma odası arasında geçiyor:) ama sanal bir platformda bana kalitesizsin diyebiliyorsun:) üstelik işimin iki satır okumak olduğunu düşünüyorsun.
Siz eğitilmezsiniz. Nefretinizde boğulun.
Ki zaten ortada çileden çıkacak bir drum yok. Kendim yaşamasam çocuk aklıyla abartıyor derdim. Ama ben bilirim.o matematik derslerinde ki gerginliğimi korkumu. Bu adam şiddeti huy haline getirmiş, böyle eğitebileceğini sanıyor. Aklınca sınıf yönetiyorHer çileden çıkan birbirine saldırabilir o halde. Böyle mi anlamalıyım? Hıçbir öğretmenin öğrecisine vurma hakkı yoktur. Öğrenciyken de öğretmenken de öfkesini öğreciden çıkaranlardan nefret ettim. Biz ailelere aman psikolojik şiddet bile uygulamayın derken çileden çıkan öğretmene hak vermeyin lütfen. Çileden çıkınca şiddet göstermek istiyorsa kafasını en sağlam duvara vurabilir.
Öncelikle bu konuyu tek taraflı olarak dinlemek çok yanlış. Öğretmeni de dinlemek gerekir. Bilip bilmeden konuşmak çok güzel. kimse çok çileden çıkmadıkça kimseye dokunmaz. Benim öğretmen arkadaşım bir çocuğa vurmuş, annesi geldi çocuğuma vurmuşsunuz dedi yanımda. Ben de merak ettim tabi. Peki neden vurmuş öğretmen, arkadaşına her gün şiddet uyguladığı için . Topla, cetvelle kafasına vuruyormuş. Defalarca uyarmış çocuğu, yapmadım, vurmadım diyormuş. Yalan söylüyor arkadaşım diyormuş.Öğretmen bir şiddetine rast gelince dayanamamış ve vurmuş bir tane. O çocuk da anne kuzusu. Okula annesinin emaneti.
Siz şaka mı yapıyorsunuz, resmen çocuk dövmeyi savunuyorsunuz şuan. Konu sahibi ben de o okula gittim, beni de dövdü aynı kişi diyor. "Dayanamamış vurmuş bir tane"lik durum yok, önce konuyu idrak edin.Evde çocuğunuz çöp kovasını döküp tekmelediğinde sakın kızmayın. Güzelce toplayın çöpleri.Televizyonu kırdığında kaşlarınızı bile çatmayın. Bırakın çocukluğunu yaşasın cocuk, televizyonu kırsın, sizin telefonunuzu bozsun anlayışlı olun. Sizin çantanızı pencereden aşağı atsın bu onun spora yetenekli olduğunu gösterir gurur duyun onunla. Kardeşleri varsa dövsün onları, sakın bağırmayın onlara psikolojisi bozulur. Duvarlara resim çizsin, boyasın evinizi bu resim yeteneğini gösterir. Deri koltuğunuza, sevdiği varsa ismini kazısın, kessin kalp olacak şekilde. Vay çapkın oğlum deyin. Yeter sanırım anlayana...
Çileden çıkacaği bir durum olsa bile vurma hakkı yok. Siz olay soğumadan bir okula uğrayın; baktınız bir etkisi olmayacak gibi ilçeyle görüşüp konunun peşini birakmayacağınızı iletin.Ki zaten ortada çileden çıkacak bir drum yok. Kendim yaşamasam çocuk aklıyla abartıyor derdim. Ama ben bilirim.o matematik derslerinde ki gerginliğimi korkumu. Bu adam şiddeti huy haline getirmiş, böyle eğitebileceğini sanıyor. Aklınca sınıf yönetiyor
Bir de tatillerin kısaltılmasıni talep edermiş öğretmen olsa. Sanki tatiller bize yapiliyor. Herhalde Ağustos sıcağında öğrencileri sınıfa sokacak.
Tokatın darp raporunu alamazlar sanırım. E mecburen bi kanıt olmak zorunda. Başka bir çare göremiyorum ben. Haberlerde de bi çok kez böyle videolar gördük. Çocuklara bi yaptırım uygulanıyor mu, bilemiyorum.Öğretmeni videoya almak suctur. Ayrıca ortaokulda okula telefon götürmek yasak
Sizin ifade sorununuz ne olacak?Okuduğunuzu anlama sorununuz var.
Haklisiniz. Çocuk çok problemliyse seni de bu kadar darlıyorsa okulun rehberlik servisiyle konuşursun, ailesini çağırırsın. Dövmek çağdışılık yobazlıkÇileden çıkacaği bir durum olsa bile vurma hakkı yok. Siz olay soğumadan bir okula uğrayın; baktınız bir etkisi olmayacak gibi ilçeyle görüşüp konunun peşini birakmayacağınızı iletin.
Sınıftan görüntü çıkarmak yasak, bu durumda çocuk ceza alır, gerçi şuan sistem çocuğu koruyor ne olursa olsun.Yasal olarak işler nasıl ilerliyor bilmiyorum ama şiddet anında çocuklardan video çekebilse soruşturma açılır muhtemelen. Önce siz bi idareyle konuşun, öğretmeni şikayet edeceğinizi söyleyin. Bi değişim olacağını sanmıyorum ama. Mebede şikayette bulunun.
Evde bir tane çocuğa tahammülü olmayan insanalar işte, çok istiyorsa gitsin olsun .Oooo aylarca yatmamız gene birilerine dert olmuş , en kısa zamanda fesatlıgınızda boğulun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?