- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Ay yazık öğretmen olacak basitlikte değilmiş , ezik kompleksli seni, bayılıyorum var ya sizin gibi ezik vasıfsız kişilerin bizleri kıskanmasına :)))))
Ya güzelim sen de bi iş bulsana çalışmışım alnımın aki ile atanmışım neden bu kadar rahatsızsin
Eğitimin gelişmesi için sen ne yapiyosun ben en azından para kazanıyorum sen onu da yapamiyosun
Evet yatıyoruz doğruuu..Hatta arada yatmaktan sıkılıp amuda kalkıyoruz sonra gidip bir daha yatıyoruz sonra gidip maaşımızı çekiyoruz sonra tekrar yatıyoruz..
Her konuda hatta böyle bir konuda bile öğretmenlerin tatilini öne sürmek nasıl bir hazımsızlıktır çözemedim.
Soda için soda iyi gelir..
Canım sen öğretmenlerle uğraşmayı bırak da bi ise gir ve sevgiline o saati al istersen
Tamam fikrinizi acikca belirttiniz.ogretmenler haketmiyor hakedene deger verilmeli.gercekler bunlar yazacak birsey yok sizeNeden genelleme yapmayayım? Ülkedeki eğitim seviyesi ortada. Ben gerçeklere göre yorum yapıyorum. Bizim milletmiz her şeyi yüceltmeyi seviyor. Hak edene değer verilmeli.
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya girmek istiyorum. 6. Sınıf öğrencisi bir erkek kardesim var. Kardeşimin ders başarısı iyidir, deneme sınavlarında derecelere girer. Matematik dersine de özel bir ilgisi ve yeteneği var. Ancak sorun şu ki bu dönem itibariyle derslerine giren matematik öğretmeni sınıfta çocuklara şiddet uyguluyor. daha okul açılalı 1 ay oldu, kardeşim iki kez tokat yemiş.(kitabının cilt kabını yanlışlıkla yırttığı için). Bugun de başka bir çocuğu dövmüş çocuk sınıfta savrulmuş yediği tokatın etkisiyle...
Ben de kardeşimin şu an okuduğu okulda okudum. Bu adam bizim de derslerimize girerdi. O gelinceye kadar matematik hayrani olan ben şimdi matematik sorusu gorunce midem bulaniyor.. Bizi de döverdi şimdi de aynıymış.
Peki sizce ne yapılmalı bu durumda? Bekleyelim de çocuklar bunların elinde yitip gitsin mi, eğitim için gidip dayak mı yesin? Yarin gidip okul idaresi ile görüşmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mı?
Bence siz için sodayı. Haram para yiyen sizsiniz
Çok şükür işim gücüm yerinde. Sizin gibi haram oara yemiyorum. Devletin sırtında yük olmaya ve vasat öğrenci yetiltirmeye devam.
Kesinlikle katılıyorum. Mark Twain’e aitti sanırım: “Cahille tartışmayın, önce sizi kendi seviyesine çeker, sonra da tecrübesiyle yener.” Çok severim bu sözü, ne zaman cahil biri tartışmaya girse, usulca ortamı terkederim.Ögretmen arkadaşlar ve ögretmene saygi duyanlar. Bence cevap yazmayin burda ögretmenlere dil uzatip tatilini filan eleştirenlere.kendinizi germeye gerek yok.
Birakin birbirini yesinler cahil cahil konuşsunlar
Kesinlikle katılıyorum. Mark Twain’e aitti sanırım: “Cahille tartışmayın, önce sizi kendi seviyesine çeker, sonra da tecrübesiyle yener.” Çok severim bu sözü, ne zaman cahil biri tartışmaya girse, usulca ortamı terkederim.
Siz benim mesleğimi ve bilgi birikimimi nereden biliyorsunuz? Öğretmen olmak isteyecek kadar basit bir insan değilim. Öğretmenliği seçenler bile yerim maaşı diye istiyor. Sanki bilmiyoruz. Boş insanlarsınız.
Yazın okullarda kurslar açılıyor. O size batan iki aylık süreyi kurslarda geçirdik geçen yaz ama inanın verim sıfır. Öğrenciler Temmuz-Ağustos aylarında okula gelip ders dinlemek istemiyor. Zaten başta 30 kişi olan sınıf mevcutları devam zorunluluğu olmadığı için tek haneli sayılara düşüyor. Konya’da fındık yetiştirmeye çalışmak ne kadar başarıya ulaşabilir ki?Tatilleriniz bitmediğindendir.
Ben daha ilk mesajında KİB yaptım. @Mune abla gelince ilgilenecektir sanırım. Elbette öğretmenleri sevmek zorunda değil, ama bu kadar çirkinleşip aşağılamak da kimsenin hakkı değil.Star tvde program kapatildi bu yuzden. Bu üye çoktan ban yemeliydi.
Ögretmenleri asagiladi emeklerini hıce saydi ayrica haram para yiyorlarmis ögretmenler.Mune
Bence siz için sodayı. Haram para yiyen sizsiniz
Star tvde program kapatildi bu yuzden. Bu üye çoktan ban yemeliydi.
Ögretmenleri asagiladi emeklerini hıce saydi ayrica haram para yiyorlarmis ögretmenler.Mune
Yazın okullarda kurslar açılıyor. O size batan iki aylık süreyi kurslarda geçirdik geçen yaz ama inanın verim sıfır. Öğrenciler Temmuz-Ağustos aylarında okula gelip ders dinlemek istemiyor. Zaten başta 30 kişi olan sınıf mevcutları devam zorunluluğu olmadığı için tek haneli sayılara düşüyor. Konya’da fındık yetiştirmeye çalışmak ne kadar başarıya ulaşabilir ki?
Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun oldum. Yüksek lisans öğrencisiyim, tez yazıyorum. Yurt içinde ve yurt dışında birçok yeri gezdim, geziyorum. TÜBİTAK projelerine katılıyorum. Bir edebiyat dergisinde illüstrasyon tarzında resimler çiziyorum. Kütüphanemdeki kadar kitabı aynı anda bir arada görebileceğinizi düşünmüyorum. Kısacası halim vaktim yerinde. Doğuda terör tehlikesi olan bölgelerde, Anadolu’nun ücra köy okullarında “mücadele” eden arkadaşlarımdan değilim.
Ama şu öğretmen olacak kadar basit bir insan değilim cümlenizi okuduğumda var ya, sizin adınıza utandım. Sizi yetiştiren, emek veren öğretmenler adına, aslında başka bir işe girip para kazanabilme ihtimali de varken sırf mesleğini yapamadığı için intiharı göze alan meslektaşlarım adına, Aybüke ve Necmettin adına, Mustafa Kemal Atatürk adına...
Konudaki gibi mesleğini sevmeyen, dayakçı, beceriksiz öğretmenlerin yetiştirdiği insanlardansınız sanırım. Bu cahilliğin, bu kıroluğun başka bir izahı olamaz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?