Evlenirken bilmiyordum . Cok sonradan öğrendimYanlıs anlasılmasın merak ettıgımden soruyorum babası tacizden ıcerde yatıyormus evlenırken bunu bılıyor muydunuz ? Bılıyorsanız hıc korkmadınız mı ?
Benim cektigim eziyet siddet yanına kâr mi kalsin yaniUzman çavuşun maaşı nasıl 10bin olur ya inanamıyorum.
Yavrum sen bu manyaktan bırak maddi maneviyi direkt anlaşmalı kurtulmaya bak.
Davayı kimin açtığının nerede açtığının bir önemi yok. Anlaşmalı boşanmaya yanaşır mi?
Genel için konuşmuyorum. Ama nerede ipsiz sapsız böyle ruh hastası varsa uzman çavuş oldu son yıllarda. Dediğim gibi herkes için demiyorum ama gördüğüm çoğu kişi böyleydi.Uzman çavuşun maaşı nasıl 10bin olur ya inanamıyorum.
Davayı kimin açtığının nerede açtığının bir önemi yok. Anlaşmalı boşanmaya yanaşır mi?
İspatlayabilecek misin?Benim cektigim eziyet siddet yanına kâr mi kalsin yani
Benim cektigim eziyet siddet yanına kâr mi kalsin yani
Evet esimde dahil buna. Hepsi sorunlu. Benimde psikolojimi bozdu tedavi goruyorumGenel için konuşmuyorum. Ama nerede ipsiz sapsız böyle ruh hastası varsa uzman çavuş oldu son yıllarda. Dediğim gibi herkes için demiyorum ama gördüğüm çoğu kişi böyleydi.
Doguda aliyorlar teror bolgesi diyeUzman çavuşun maaşı nasıl 10bin olur ya inanamıyorum.
Valla onu bilmem hiç tanıdığım yok ama doktorun öğretmenin maaşı için üzüldüm. Bu kadar değersiz görülmek üzücü. Uzman almasın demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama o kadar alıyorsa öğretmen net 15 20 almalı bence.Genel için konuşmuyorum. Ama nerede ipsiz sapsız böyle ruh hastası varsa uzman çavuş oldu son yıllarda. Dediğim gibi herkes için demiyorum ama gördüğüm çoğu kişi böyleydi.
Bu adam uzman çavuş muGenel sorunlarım beni calistirmamasi, ihtiyaçlarımı karşılamaması, aşırı pis olması (sumuklerini saga sola süren, ayakları kokan , çıkardığı donu bile ortada birakan bir insan. Bunları olayın boyutunu gostermek icin yazıyorum. )
Darp raporum var 26 gün önce emniyet aldırdı.Elinizde darp raporunuz var. Onu kullanin.
Ben de onu diyorum iste, darp raporunuz var.Darp raporum var 26 gün önce emniyet aldırdı.
Başka delilin var mı? Mesajlaşmış mıydınız?Darp raporum var 26 gün önce emniyet aldırdı.
Babası tacizden yatan biri asker olabiliyor mu?Bu sorunlu insanları kim asker polis yapıp bela ediyor! Allah yardımcınız olsun, dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?