Şiddet uygulayan pislikten kurtuluyorum

Hadi ya, çok zor öylesi. Allah yardımcın olsun. Genelde kültür farkı olunca bile insan aşırı zorlanıyor. Üstelik sizinkilerde hijyen sorunu ağır basıyor :////

Hataylı mı ?

Bunları söyleyenlerde doğuda kaçırılan doktorlardan, şehit edilen öğretmenlerden habersizler sanırım.
Hani Doğuya tek bir meslek grubuda gitmiyor.

Bunları söyleyenlerde doğuda kaçırılan doktorlardan, şehit edilen öğretmenlerden habersizler sanırım.
Hani Doğuya tek bir meslek grubuda gitmiyor.
Yani anlamadım neden böyle bir tepki gösterildiğini. Bu ülkenin hiçbir vatandaşı askerin aldığı parayı çok görmez. Ama ülkenin öğretmeni yeri geliyor asgarinin altında maaş alıyorsa orada bir adaletsizlik var demektir. Buna yok diyen de düpedüz kördür. Bütün meslek gruplarının zorlukları var. Doğu hizmeti birçok meslekte var vs vs

şu mesaji bana yazacakken bana verdigi cevabi alintilayan arkadaşa yanlışlikla patlamış resmen ya

Arkadaşlar bu bebek de 3 aylık bir bebek ve %95 iyileşme sağlaması için 6 aylık olmadan paranın tamamını toparlayıp ilacı kullanması lazım..Aileyi ve bebeği görmek ve onlara yardım etmek isteyenler fotoğrafta gördüğünüz instagram hesabından aile ile iletişime geçebilir.

Coook teşekkür ederim cevabınız için. Avukat tuttum. Tedbir nafakası maddi manevi tazminat hepsini açtım. Beyefendi twitterdan falan gondermeler yapıyor hiç muhatap olmuyorum. Heryerden engelledim. Tebligat ulaşmadı ki hala üstü kapalı hakaret yağdırıyor. Cok şükür ki herşeyim yolunda ilerliyor. Avukat tutmak gercekten benim icin cok güzel oldu

Yabancı mı? Bir koltuklara halılara bilerek ve inadına işeyen kaynana bir de sizin eşiniz okurken beni bu kadar tiksindirdi Çok mu seviyorsunuz da çekiyorsunuz diyeceğim de bu kadar iğrencine sevgi mevgi kalmaz ki

Yaa kaynana linki var mı ben de görmedim okumak istiyorum

+eğitimli kişilerin eğitimsiz kişilerden daha çok değer görmesine. Bu ülkede her an herkes şehit olabilir değil mi bomba, terör, sağlık terörü , maganda terörü hepimizin her an başına bişey gelebilir. Çok güzel ifade etmişsiniz. Sizin mesajınızı ciddiye aldığım ve sizi konuşmaya değer bulduğum için size yanıt verdim

Umarım tez zamanda boşanmışsınızdır. Evcil hayvan bölümündeki konularınızdan biliyorum sizi, o hayvana da kötü davranıyordu adi herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…