Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki sonradan taciz etmistirBabası tacizden yatan biri asker olabiliyor mu?
Sanki önceden ailede sabıkalı biri varsa asker olamıyordu.
Oluyormuş maalesef. Babasının carsaf carsaf googleda haberleri duruyorBabası tacizden yatan biri asker olabiliyor mu?
Bende ona çok şaşırdım..Babası tacizden yatan biri asker olabiliyor mu?
Evet herkes hakkını almalı ama bu mesleği yapan insanlar canını ortaya koyuyor maaş size neden fazla geldi kaç bin liraya çalışmalılarValla onu bilmem hiç tanıdığım yok ama doktorun öğretmenin maaşı için üzüldüm. Bu kadar değersiz görülmek üzücü. Uzman almasın demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama o kadar alıyorsa öğretmen net 15 20 almalı bence.
Sana şu kadarını söylim arkadaşım sen dava açınca bir şey alamazsın diye bir şey yok. Çekişmeli aç. Benim annem şuan boşanma aşamasında. Çekişmeli dava açtı. Nafaka harici 100 bin manevi 100 bin maddi tazminat istediMerhaba bayanlar. 1 ay önce esim olacak pisliğin şiddet uyguladığını anlatmıştim sizlere. Ve şikayetci olmadığımı. (Çünkü can güvenliğim yoktu ve çoğu kişi bunu bir türlü anlamadı)
Neyse olaydan sonra annemde kalmaya başladım. Yine o pislik adamla tartıştık ve benim ölmüş ablama ve ölmüş bebek yegenime küfretti. Anneme küfretti. Bana dediklerini demiyorum bile. Bende sinirle git kendi sapık babanı becer dedim. Çünkü babası tacizden iki kez hüküm giyip ceza yatan bir insan
Benim ölmüş ablama küfredince kendimi tutamadim.Ve boşanma davası acmaya çalışıyorum. Adresimi henüz buraya aldiramadim. Karşı taraftan ses seda yok 13 gündür. Davayı onların açmasını bekledim ses yok. Çünkü bi kac arkadasim davayı acan bisey elde edemiyor gibi sacma bisey söyledi.
Genel sorunlarım beni calistirmamasi, ihtiyaçlarımı karşılamaması, aşırı pis olması (sumuklerini saga sola süren, ayakları kokan , çıkardığı donu bile ortada birakan bir insan. Bunları olayın boyutunu gostermek icin yazıyorum. )
Düğünümde gelinligimi salonumu dış çekim paramı kendim ödedim. Evime hiç esya almadı. Annesi arkadaşının kullanip attigi eşyaları getirip eve doldurdu. Pitbul köpek aldı ben alma dedikçe. Taş degilim bende bebekligin bu yana bildigim icin merhamet ettim. Ama hayvan büyüdükçe eziyeti çoğaldı. Çoğalsın, seviyordum köpeği ama bütün sorumluluk bendeydi. Hergun ben gezirip pisliğini ben temizliyordum. Ev isi yemek bi de kopek beni yoruyordu ama beyefendinin hicbir yardimi yoktu. Ailemle 3 yıldır küs olduğum icin hicbir itirazımı dinlemediler. Sevgiliyken ailesiyle beraber yasiyorduk.2 yıl çalıştım ve çalıştığım paraya el koydu. Lütfen elestirmeyin ben bir hata yaptım ve bedelini odedigimi düşünüyorum. Düğünde onun cebinden cikan tek masraf 500tl fotograf cekimine param yetismedi onu odedi. Bir de kendine damatlık aldı. Baska da hicbir seye elini atmadı.
Şimdi avukat tutacağım. Sormak istediğim şu maddi manevi tazminat acmak istiyorum. 1 buçuk yıldır uzman çavuş ve bana kesinlikle 100 lira verip bu da senin demedi. Çalışmama da mani oldu. Tazminat davasından ne alabilirim. Maaşı 10bin tl . Benim gelirim yok. Üniversiteyi bu pislik icin bırakmak zorunda kaldım. Benim haklarım nelerdir
Hanımefendi sanırım hayatını tehlikeye atan bir meslek grubunun yanında yine çocukları yetiştiren ve hayat kurtaran ve yine hayati riski olan öğretmen ve doktorların da aynı değeri görememesine üzüldü. Şu dönemde şehit düşen saldırıya uğrayan öğretmen de doktor sayısı da çok fazla.Evet herkes hakkını almalı ama bu mesleği yapan insanlar canını ortaya koyuyor maaş size neden fazla geldi kaç bin liraya çalışmalılar
Benim eşim bir çatışma sırasında geri eski sağlığına kavuşamayacak şekilde yaralandı mesela sizce kaç bin almalı
Iki yakın arkadaşımızı şehit verdik mesela asgari ücretle mi çalışmalılar
Konu sahibi insallah biran önce kurtulursunuz bu ruh hastasından hakkinizi sonuna kadar alin
Babası tacizden dolayı ceza alan birisi nasıl oluyorda soruşturması temiz gelip u. Çavuş oluyor TSK da çok zor heleki yüz kızartıcı suçtan dolayıEvlenirken bilmiyordum . Cok sonradan öğrendim
Ben de ilk yıllarda sabah uyanırdim, eşim işe gitmiş olurdu, onun yastığının uzeri kalıp şeklinde sümük olurdu, ben de her sabah böyle olurdumBu adam uzman çavuş mu![]()
Bence başka bir şey var komşumuzun oğlu sınavı kazandı ama babası kavga karışıp şikayetçi olunduğu için 20 gün ceza aldığı halde soruşturma dosyasını kapattılar gidemedi çocuk basit bir olaydan bu nasıl oluyorda yüz kızartıcı suçtan uzman çavuş oluyorbabasj tacizden yatan bir insani tsk ya nasil kabul ettiler ben buna takildim
Benin için direkt boşanma sebebi. Nasıl dayanıyorsunuz? Yeminle erkeklerden soğudum, midem bulandıBen de ilk yıllarda sabah uyanırdim, eşim işe gitmiş olurdu, onun yastığının uzeri kalıp şeklinde sümük olurdu, ben de her sabah böyle olurdumo da mühendis olur
Benim için de öyle. Adamın o kadar pisliği var ki hangi birinden şikayet edeyimBenin için direkt boşanma sebebi. Nasıl dayanıyorsunuz? Yeminle erkeklerden soğudum, midem bulandı![]()
Her kamu kuruluşunda ve ya iş yerinde risk var ve hepsine ayrı ayrı saygı duyuyorum hepsi üstüne düşen görevi yerine getiriyor ben istatistiklere dayanarak konuşuyorum bu meslekler bir namlunun ucundaHanımefendi sanırım hayatını tehlikeye atan bir meslek grubunun yanında yine çocukları yetiştiren ve hayat kurtaran ve yine hayati riski olan öğretmen ve doktorların da aynı değeri görememesine üzüldü. Şu dönemde şehit düşen saldırıya uğrayan öğretmen de doktor sayısı da çok fazla.
evet aileside dahil emniyette silahli kuvvetlerde didik didik ediyoBence başka bir şey var komşumuzun oğlu sınavı kazandı ama babası kavga karışıp şikayetçi olunduğu için 20 gün ceza aldığı halde soruşturma dosyasını kapattılar gidemedi çocuk basit bir olaydan bu nasıl oluyorda yüz kızartıcı suçtan uzman çavuş oluyor
Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz acaba? Ben öyle bir şey mi demişim? İsterse 15 20 alsın. Gönül ister ki asgari ücret 10 bin olsun ne olacak? Uzman çavuş 10 bin alıyorsa öğretmende 15 20 almalı net dedim anlayabildiniz mi bu sefer? Size bir şey diyen yok yani.Evet herkes hakkını almalı ama bu mesleği yapan insanlar canını ortaya koyuyor maaş size neden fazla geldi kaç bin liraya çalışmalılar
Benim eşim bir çatışma sırasında geri eski sağlığına kavuşamayacak şekilde yaralandı mesela sizce kaç bin almalı
Iki yakın arkadaşımızı şehit verdik mesela asgari ücretle mi çalışmalılar
Konu sahibi insallah biran önce kurtulursunuz bu ruh hastasından hakkinizi sonuna kadar alin