Şiddet uygulayan pislikten kurtuluyorum

İyide hanımefendi parayı vermezsen öğretmende bulamazsınız öğretmen de yapmaz .Diğer meslekler vatan aşkından
mı bunu yapıyor .Herkes para için yapıyor
Bu düşüncenizle renginizi belli ettiniz..

Tabi ki her insan emeğinin karşılığını bir şekilde alacaktır ve onun için çaba harcayacaktır.

Fakat sizin hayal ettiğiniz gibi değil her şey..Dediğim gibi eşinize kimse zorla Doğuda görev yaptırmıyor. O para olmasın orda bir dakika durmaz..

Lütfen yıllarını eğitime vermiş bir Öğretmenle, bir Doktorla aynı kefeye koymayın..Keşke sizde Eğitiminizin hakkını verip Öğretmen olsaydınız da sizin deyiminizle * 365 günün 300 günü yatsaydınız..
 
Böyle bir tanıdığım askerin direk kendisi kız arkadaşıyla birlikte yaşıyordu ondan mı ihraç edildi acaba 🤔 babasının fazla kredi borcundan dolayı çıkarıldığını duymuştum da
babasinin borcundan kime ne ki ?
herkesiin borcu var bu hayatta
ev borcu araba borcu kart borcu vs.
 
Darp raporum var 26 gün önce emniyet aldırdı.


Eee durma o zaman TSKya şikayette bulun adamınız bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor diye

Mahkemede de her şeyi dilekçeye koydur

Tazminatla da okula git rica ederim. Beni çalıştırması, beni okumadı diye bir şey yok gerçekten isteseydin çıkar giderdin. Okumak yerine başkasına sırt yaslamak kolay gelmiş ama hesap tutmamış işte. Okumadın diye karşı tarafı suçlayamazsın. Suçlamayı bırak önce, hatalarını kabullenip bir daha aynı hatalara düşme. Tazminat topla yeni hayata başla. Bol şans
 
İyide hanımefendi parayı vermezsen öğretmende bulamazsınız öğretmen de yapmaz .Diğer meslekler vatan aşkından
mı bunu yapıyor .Herkes para için yapıyor
esimin bir kuzeni var cocuk uni sinavini dereceyle kazandi istedigi her yere gidebilir ama senelerdir tsk ya girmek icin ugrasiyor
omirilikte hicte saglik sikintisi yasamadigi bir durumdan kaynakli eleniyor
o ertesi sene yine geliyor yine ayni seyler
bunu niye yapiyor biliyormusunuz vatan aşkından yoksa oyle sinava girdim kazanamadim bari asker olayim parasi guzel diye degil.
yani bu isi parasindan degilde vatan askindan yapan yapmak isteyen insanlar da var.
 
Benim esi m kendi yaşadığı ilde 3.oldu hemde sayisalciyken 2 alanda da. Bilgisayar muhendisliginide kazandı polisinde .

Kpss den 84 aldi çalışsa 90 üstü garanti alır ama o asla mesleğini bırakmıyor he esim gibi vatan millet sevdalısı değil hepsi ama emin olun o meslekten vazgeçmeyecek insanlar var.

Akademik kariyer yapmışmış sen polislerin askerlerin son 10 yıldır eğitim seviyesini biliyormusun %80 i üniversite mezunu ayrıca liseden girse bile çoğu bi üni bitiriyor. He sorun bi üni bitirmek değil aof dersen mesela bir cogu kendi sınavlarında yüksek alan insanlar ceza hukuk u anasaya tarih cmk görüyorlar ...
 
Merhaba bayanlar. 1 ay önce esim olacak pisliğin şiddet uyguladığını anlatmıştim sizlere. Ve şikayetci olmadığımı. (Çünkü can güvenliğim yoktu ve çoğu kişi bunu bir türlü anlamadı)
Neyse olaydan sonra annemde kalmaya başladım. Yine o pislik adamla tartıştık ve benim ölmüş ablama ve ölmüş bebek yegenime küfretti. Anneme küfretti. Bana dediklerini demiyorum bile. Bende sinirle git kendi sapık babanı becer dedim. Çünkü babası tacizden iki kez hüküm giyip ceza yatan bir insan
Benim ölmüş ablama küfredince kendimi tutamadim.Ve boşanma davası acmaya çalışıyorum. Adresimi henüz buraya aldiramadim. Karşı taraftan ses seda yok 13 gündür. Davayı onların açmasını bekledim ses yok. Çünkü bi kac arkadasim davayı acan bisey elde edemiyor gibi sacma bisey söyledi.
Genel sorunlarım beni calistirmamasi, ihtiyaçlarımı karşılamaması, aşırı pis olması (sumuklerini saga sola süren, ayakları kokan , çıkardığı donu bile ortada birakan bir insan. Bunları olayın boyutunu gostermek icin yazıyorum. )
Düğünümde gelinligimi salonumu dış çekim paramı kendim ödedim. Evime hiç esya almadı. Annesi arkadaşının kullanip attigi eşyaları getirip eve doldurdu. Pitbul köpek aldı ben alma dedikçe. Taş degilim bende bebekligin bu yana bildigim icin merhamet ettim. Ama hayvan büyüdükçe eziyeti çoğaldı. Çoğalsın, seviyordum köpeği ama bütün sorumluluk bendeydi. Hergun ben gezirip pisliğini ben temizliyordum. Ev isi yemek bi de kopek beni yoruyordu ama beyefendinin hicbir yardimi yoktu. Ailemle 3 yıldır küs olduğum icin hicbir itirazımı dinlemediler. Sevgiliyken ailesiyle beraber yasiyorduk.2 yıl çalıştım ve çalıştığım paraya el koydu. Lütfen elestirmeyin ben bir hata yaptım ve bedelini odedigimi düşünüyorum. Düğünde onun cebinden cikan tek masraf 500tl fotograf cekimine param yetismedi onu odedi. Bir de kendine damatlık aldı. Baska da hicbir seye elini atmadı.

Şimdi avukat tutacağım. Sormak istediğim şu maddi manevi tazminat acmak istiyorum. 1 buçuk yıldır uzman çavuş ve bana kesinlikle 100 lira verip bu da senin demedi. Çalışmama da mani oldu. Tazminat davasından ne alabilirim. Maaşı 10bin tl . Benim gelirim yok. Üniversiteyi bu pislik icin bırakmak zorunda kaldım. Benim haklarım nelerdir
Eger şiddet dahil bu anlattıklarınızı raporlatıp sıkayet dilekcesıne donusturseydınjz o hanzo yakasında ayyıldız belinde silah cebınde 10 bini olan o asil kamuflaji asla gıyemezdı. Ne demelı ki size.
 
Eger şiddet dahil bu anlattıklarınızı raporlatıp sıkayet dilekcesıne donusturseydınjz o hanzo yakasında ayyıldız belinde silah cebınde 10 bini olan o asil kamuflaji asla gıyemezdı. Ne demelı ki size.
Tsk da herne olursa olsun aile kurumu cok degerlidir. Aile birliği ve huzuru önceliklidir. Esler susmasa ve korkup sinmese bu çürük elmaların cogu elenir ve .. gıbı ortada kalırlar. Maalesef kadınlar susuyor ve o psikopatlar buna güvenerek devam edıyorlar.
 
Risk durumu aynı mı Allah aşkına .Karda kışta gece demeden gündüz demeden cumartesi pazar yok sabah akşam yok bu öğretmenle bir mi.365 günün 300 günü tatil olarak kullanan.
Sanırım asker akrabanız var ya da eşiniz asker . Bu ülkede hiçbir şey olamayan erkeklerin bir çoğu ya asker ya da polis olurlar, vatan aşkı hikaye. İstediğiniz kadar inkar edin ama durum öyle. Çok rahat olarak bahsettiğiniz öğretmenliği de öyle herkes kazanamaz, öğretmen olmak kolay değil. 300 gün tatilmiş! Sizin gibiler şu corona döneminde bile çocuklarına tahammül edemezken bir öğretmen sınıfta 30 kişiyle uğraşıyor, bunların içerisinde de ailesinin evde hiçbir şekilde eğitemediği çocuklar mevcut. Ayrıca öğretmenler için de doğu hizmeti var, biraz araştırıp yazsaydınız.
 
Son düzenleme:
Herseyi gectim bir uzman cavuş maaşı 10 bin olamaz imkanı yok.
Bana psikolojik, ekonomik siddet uyguladi diyerek tazminat davasi acabilirsnz.para vermedigi icin.
Ettigi kufurleri ailen duyduysa onlarda sahit olabiliyo
Hakkinizda hayirlisi
 
Nerede yetişmiş ki o. Mağarada mi? Okulda ogrenilmiyor boyle şeyler. Ailede başlıyor bu eğitim.
Ailesinde görmeyip daha sonra dışarıdaki insanları gözlemleye gözlemleye çoğu şeyi öğrenen nadir insanlar da oluyor tabi, ama temel ailede atılıyor.
İşte döndük dolaştık yine ailesine geldik. Öyle bir aileden ne beklenir? Anasının eli sabun görüyor mu ki?
 
İşte döndük dolaştık yine ailesine geldik. Öyle bir aileden ne beklenir? Anasının eli sabun görüyor mu ki?
Corona sayesinde insanlar biraz da olsa el yıkama alışkanlığı kazandı.

Benim cevremde de vardı el temizliğine, tırnak bakımına, ağız bakımına dikkat etmeyen.

Yaşları büyük olsa eskiden yokluk vardı sabun yoktu diyeceğim ama gencecik insanlar. Bize de bazen öyle insanlara katlanmak düşüyor malesef...
 
Hadi arkadaşınız davayı açan bir şey alamaz gibi saçma bir laf etti de 2020 yılında elinizin altında internet varken neden 13 koca gün beklediniz? Beklediğiniz bir gün bile zarar. Eski konularınızı da çok iyi biliyorum normalde boşanmak niyetinde olan insanın ertesi gün hemen avukat tutması gerekirdi, siz hala o öyle dedi bu böyle dedi cümlelerinin arkasına saklanıyorsunuz. Avukat tutun kendinize burdan edineceğiniz bilgiler yararlı olur evet ama asıl yardımı size avukatınız yapar. Bu arada üniversiteyi bırakmak sizin şahsi kararınız. Çalışmamak da öyle eğer zor kullanarak mani olduysa çalışmanıza şikayetçi olmanız gerekirdi o zaman için
Hanımefendi cok haklısınız
 
Benim eşim askeri personel astb ve uzman çavuş maaşı o kadar olmaz ki pardon evlenirken akliniz neredeydi iyi olmuş kurtulmanız böyleleri askerlerin adını kirletiyor ve onlari kötü gösteriyor
 
Merhaba bayanlar. 1 ay önce esim olacak pisliğin şiddet uyguladığını anlatmıştim sizlere. Ve şikayetci olmadığımı. (Çünkü can güvenliğim yoktu ve çoğu kişi bunu bir türlü anlamadı)
Neyse olaydan sonra annemde kalmaya başladım. Yine o pislik adamla tartıştık ve benim ölmüş ablama ve ölmüş bebek yegenime küfretti. Anneme küfretti. Bana dediklerini demiyorum bile. Bende sinirle git kendi sapık babanı becer dedim. Çünkü babası tacizden iki kez hüküm giyip ceza yatan bir insan
Benim ölmüş ablama küfredince kendimi tutamadim.Ve boşanma davası acmaya çalışıyorum. Adresimi henüz buraya aldiramadim. Karşı taraftan ses seda yok 13 gündür. Davayı onların açmasını bekledim ses yok. Çünkü bi kac arkadasim davayı acan bisey elde edemiyor gibi sacma bisey söyledi.
Genel sorunlarım beni calistirmamasi, ihtiyaçlarımı karşılamaması, aşırı pis olması (sumuklerini saga sola süren, ayakları kokan , çıkardığı donu bile ortada birakan bir insan. Bunları olayın boyutunu gostermek icin yazıyorum. )
Düğünümde gelinligimi salonumu dış çekim paramı kendim ödedim. Evime hiç esya almadı. Annesi arkadaşının kullanip attigi eşyaları getirip eve doldurdu. Pitbul köpek aldı ben alma dedikçe. Taş degilim bende bebekligin bu yana bildigim icin merhamet ettim. Ama hayvan büyüdükçe eziyeti çoğaldı. Çoğalsın, seviyordum köpeği ama bütün sorumluluk bendeydi. Hergun ben gezirip pisliğini ben temizliyordum. Ev isi yemek bi de kopek beni yoruyordu ama beyefendinin hicbir yardimi yoktu. Ailemle 3 yıldır küs olduğum icin hicbir itirazımı dinlemediler. Sevgiliyken ailesiyle beraber yasiyorduk.2 yıl çalıştım ve çalıştığım paraya el koydu. Lütfen elestirmeyin ben bir hata yaptım ve bedelini odedigimi düşünüyorum. Düğünde onun cebinden cikan tek masraf 500tl fotograf cekimine param yetismedi onu odedi. Bir de kendine damatlık aldı. Baska da hicbir seye elini atmadı.

Şimdi avukat tutacağım. Sormak istediğim şu maddi manevi tazminat acmak istiyorum. 1 buçuk yıldır uzman çavuş ve bana kesinlikle 100 lira verip bu da senin demedi. Çalışmama da mani oldu. Tazminat davasından ne alabilirim. Maaşı 10bin tl . Benim gelirim yok. Üniversiteyi bu pislik icin bırakmak zorunda kaldım. Benim haklarım nelerdir
babasının böyle sabıkası varken kendi nasıl uzman çavuş olabilmiş??bizde sanıyoruz ki askeriyeye girebılmen ıcın süt gibi lekesiz olman lazım sen ve sülalen hey yavrum hey..
ya sana şiddet uygulamadımı bu adam??disiplin cezası da yemedimi??bundan iyi ispatmı olur??
 
evet aileside dahil emniyette silahli kuvvetlerde didik didik ediyo
yuz kizartici hic bir suca dahil olmamasi gerekiyor
çok enteresan gercekten nasil uzman olmus bende anlayamadim
Kişi kendi eylemlerinden mesul. Yani ne yapayım tek tek o pisligide babasini da ifsa mi edeyim amacınız nedir çözemedim
 
Valla onu bilmem hiç tanıdığım yok ama doktorun öğretmenin maaşı için üzüldüm. Bu kadar değersiz görülmek üzücü. Uzman almasın demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama o kadar alıyorsa öğretmen net 15 20 almalı bence.
Bence otuz Olsun ortayi bulalim 🤣 Yok daha neler kimse o kadar almiyor zaten şu dönemde neler çeken biz sağlikçilar bile almiyorız
 
Back
X