Şiddet Ve dayağa katlamamıyorum

Nefret ediyorum şiddet uygulayan hakaret eden küfür eden manyak erkeklerden..
Kadının erkekten daha güçsüz olduğunu bile bile şiddet uygulamak bana göre psikopatlıktır sıkıyosa erkek erkeğe kavga etsin karşı taraf ağzını burnunu kırar
Canım öncelikle kendine zarar vermeyeceksin öyle yazmışsın bu düşünceyi kafandan bir sil
Sonra boşan diyeceğim ama boşanamam demişsin sakın onu daha fazla çekme

Bundan korunmanın başka yolları da var.

Evet bazıları bunu basaramiyor maalesef ama " katil ol " çocuklarına bunu yaşat " demekte hiç mantıklı değil.
Gayet mantıklı. Geçen gündem oldu. Adam eski karısıno ve çocuklarını sürekli tehdit edip dövüyor. Silahla kapılarına dayanıyor ve devlet hiçbir şey yapmıyor. Bu durumda o annenin yapacağı en iyi şey o pisliğin canını alıp, kendisini ve çocuklarını böyle yaşamaktan kurtarmak. Anneden bunu beklerim.

"Çocuk yapma" önerisini hiç mantıklı değil. Konu sahibi ömür boyu kendi isteği ile korunamayacak. Zaten seksi bile isteyerek yapmıyordur. Yazmak için yazıyorsunuz sadece.

Kadınların silahlanması şart.

Gayet mantıklı. Geçen gündem oldu. Adam eski karısıno ve çocuklarını sürekli tehdit edip dövüyor. Silahla kapılarına dayanıyor ve devlet hiçbir şey yapmıyor. Bu durumda o annenin yapacağı en iyi şey o pisliğin canını alıp, kendisini ve çocuklarını böyle yaşamaktan kurtarmak. Anneden bunu beklerim.

"Çocuk yapma" önerisini hiç mantıklı değil. Konu sahibi ömür boyu kendi isteği ile korunamayacak. Zaten seksi bile isteyerek yapmıyordur. Yazmak için yazıyorsunuz sadece.

Kadin hapise girse ama cocuklar ortada kaliyor. Baska cözüm bulmak lazim

Ne olursa olsun şiddete göz yummamalısın. Bugün elini kaldıran yarın o elle yetinmez dahada ileriye gidicektir. Sen fiziksel olarak savunmasız kaldıgın zaman senin canınada kıyabilir, yapmaz deme yapar
Kendini bian önce korumaya almalısın
Öyle düşünüyorum

Severek birleştim anan korkuyorum hiç yaşamadım hayatımda 😞
Severek evlendin diye Mısırdan köle olarak mı geldin anlamadım????!!!!! Hiç hayatında yaşamadın sanki şiddet görüp boşanan kadınlar hayatlarında 10 kere mi yaşıyorlar? 1 kere boşanıp kurtulacaksın. Bunlar senin bahanen olmuş. Daha 21 yaşındasın yazık değil mi gençliğine? Senin hayatın bu kadar değersiz mi? Değer görüp sevilmediğin hor görüldüğün bir yerde ne işin var.

kızlar yapmayın böyle ya gerçekten yapmayın. ileride bir çocuk oluyor iyice apışıp kalıyorsunuz. 11 ayda bu seviyelere düşmüşsünüz. Evlilik bir ömür beraberlik demek bir ömür nasıl katlanacaksın?

Her şeye boyun eğiyorsunuz sonra bana saygısı yok neden böyle diyorsunuz
Neden herkesin içinde size el kaldırıyor neden devamlı size şiddet uyguluyor sözlü ve fiziksel olarak bunların cevabı sizde değil mi
Neden bunlara müsaade ediyorsunuz neden kendinizi degersizlestirip bir de saygı görmeyi umuyorsunuz
20 yaşına kadar babadan şiddet görüp kurtulma ümidi ile sevgi zannederek yanlış birine tutunuyor ondan da aynı şeyleri görüyor ve boyun eğiyorsunuz
Önce kendinizi sevin 21 yaşında bir insan olarak bunu mu hak ediyorsunuz siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez boyun eğmeye devam ederseniz sonunuz belli

Bir derdim var ne yapacağımı bilemiyorum
21 yaşında bir kızım 11 aylık evliyim Keşke evlenmeseydim de bu durumlara gelmeseydim Cidden insan evlenince değişiyormuş Eşim denilen insanın hakaretlerinden be sözlerinden el kaldırmalarından seni öldürürüm demesinden kötü bişey olmaz heralde 20 yaşında babamdan gördüğüm dayaklar çok kötüydü psikopat bir adamdı belki hala öyledir çocuklarına karşı benim derdim eşimle alakalı ben artık laf duymaktan yoruldum küfürlerinden en çok evlenmeden öncede babamdan duyduklarım yetmezmiş gibi birde bunu çekiyorum çok üzülüyorum hayatta olmak istemiyorum kendime bişeyde yapamam sevgi görmedim hayatım boyunca eşim de bildiği halde bana böyle davranıyor kendi annesinin yanında da öğle davranıyor yerin dibine giriyorum boşanmak zor çok hata yapan biri ama hep iyi niyetimden kaybediyorum ne yapsa zor affediyorum içim acıyor yaralanıyorum herkesin içinde el kaldırdığı bile çok acıtmıştı beni İnan’ın napcam bilmiyorum onun hakaretlerine karşı karşıya kalıyorum ne isterse yapıyıorum ama bana ne saygısı var ne sevgisi gözümden düştü artık hakaret küfür şiddet baban zor geliyor dayanamayıp artık kendime zarar verecem ama olmaz öyle de ne yapsam ben. Bu adama karşı önerilerinizi alabilir miyim 😞😭

Silah alacak, silahı eşinden saklamaya çalışacak hatta şansı o kadat yaver gidecek ki adam onu öldürmeye çalışırken o adamı öldürebilecek öyle mi?
Bunu nasıl başaracak, kadın hapse girince çocuklar ne olacak, boşanmak, meslek öğrenebilmek,korunmak bir nebze daha kolay şeyler değil mi?
Alenen suça teşvik ediyorsunuz

Bu konuda ölümle tehdit var mı? Sanmıyorum, kaldı ki çocukları olsa ve kadın sizin önerinizi doğru bulup kocasını öldürse, çocuklarının kaderini kimin eline bırakacak? Senelerce konu sahibesini döven babasının eline mi?

Kızcağız babasından kurtulacağını sanarak evlenmiş, eşi de hayal kırıklığına uğratmış, anladığım kadarıyla kızın sağlık sorunları da var, bana göre mantıklı olan zaten beyninde tümör varken hamile kalmaması, ne yapıp edip önce sağlığına kavuşması, sonra da ama evden ama direkt bir iş bularak maddi imkan elde etmesi, evet uzun ve meşakkatli sabır gerektiren bir süreç ve çözüm önerisi ama bu kızcağız sizin dediğinizi yaparsa ki kesinlikle yanlış bir öneri, 21 yaşında bir çocuk hapiste kederinden ölür, kolay mı sanıyorsunuz hapse girip senelerce mahkum olmayı, en güçlü insanı bile çürütür o dört duvar.

Boşanmak neden zor?Aılenın evıne donemezmısın.Çocuk olmadan kac kurtar kendını

Back
X