Şiddet Ve dayağa katlamamıyorum

Nefret ediyorum şiddet uygulayan hakaret eden küfür eden manyak erkeklerden..
Kadının erkekten daha güçsüz olduğunu bile bile şiddet uygulamak bana göre psikopatlıktır sıkıyosa erkek erkeğe kavga etsin karşı taraf ağzını burnunu kırar
Canım öncelikle kendine zarar vermeyeceksin öyle yazmışsın bu düşünceyi kafandan bir sil
Sonra boşan diyeceğim ama boşanamam demişsin sakın onu daha fazla çekme
Teşekkür ederim sağolun 😞

Bu konuda ölümle tehdit var mı? Sanmıyorum, kaldı ki çocukları olsa ve kadın sizin önerinizi doğru bulup kocasını öldürse, çocuklarının kaderini kimin eline bırakacak? Senelerce konu sahibesini döven babasının eline mi?

Kızcağız babasından kurtulacağını sanarak evlenmiş, eşi de hayal kırıklığına uğratmış, anladığım kadarıyla kızın sağlık sorunları da var, bana göre mantıklı olan zaten beyninde tümör varken hamile kalmaması, ne yapıp edip önce sağlığına kavuşması, sonra da ama evden ama direkt bir iş bularak maddi imkan elde etmesi, evet uzun ve meşakkatli sabır gerektiren bir süreç ve çözüm önerisi ama bu kızcağız sizin dediğinizi yaparsa ki kesinlikle yanlış bir öneri, 21 yaşında bir çocuk hapiste kederinden ölür, kolay mı sanıyorsunuz hapse girip senelerce mahkum olmayı, en güçlü insanı bile çürütür o dört duvar.
Ben git direkt kocanı öldür demedi. Ölmek dışında öldürmek gibi de bir seçenek var. Ölen bir çok kadın 30 kez şikayet edip adalet beklerden ölüyor. Kadınlar da korkmasın ve ölmeyi beklemesin istiyorum. Hamile kalmaman onun tercihine bağlı olduğunu hiç sanmam. Ayrıca tek başına doktora gidemeyen nasıl iş bulup gidecek. Bilemiyorum.

Ben git direkt kocanı öldür demedi. Ölmek dışında öldürmek gibi de bir seçenek var. Ölen bir çok kadın 30 kez şikayet edip adalet beklerden ölüyor. Kadınlar da korkmasın ve ölmeyi beklemesin istiyorum. Hamile kalmaman onun tercihine bağlı olduğunu hiç sanmam. Ayrıca tek başına doktora gidemeyen nasıl iş bulup gidecek. Bilemiyorum.
Şansını bi denesin mi diyorsunuz? Silah alsın öldürebilirse ne ala mı? Öldüremezse de kısmet değilmiş denir artık. Ay Allahım ben böcek öldüremiyorum. Kurtlar vadisi mi çukur mu bu hayat? İnanılmaz bi beyniniz var. Allah kolaylık versin.

Ya şimdi millete neden diye sormayıncılar geledebilir ama daha 5 aylık bile evli değilken şu ilacı kullanıp hamile kalanınız var mı diye konu açmışsınız Allah aşkına neden , şu halde bile kaçıp kurtulmaya cesaretiniz yok,bir de tedavi görüyorsunuz bu adamı baba yapmak için, bazı kadınların daha çok ağlanmak için bazı şeyleri bile bile yaptığını düşünüyorum artık. Milletin içinde bile döven koca da düzelmez, düzelse de insanın içi dışı almaz artık onu koca diye. Çözüm arıyorsan boşanacaksın başka yolu yok . Boşanalar da hergün boşanmıyor sonuçta. İşin gücün de varmış yani ben geçerli bir sebep göremedim ay olmaz boşanamam diyecek !

Aslında öyle olması gerekiyor tabiki ama yaptığı hataya gülen bi insanı san düzeltemiyorum 😕

Şansını bi denesin mi diyorsunuz? Silah alsın öldürebilirse ne ala mı? Öldüremezse de kısmet değilmiş denir artık. Ay Allahım ben böcek öldüremiyorum. Kurtlar vadisi mi çukur mu bu hayat? İnanılmaz bi beyniniz var. Allah kolaylık versin.
Mervem aslında doğru söylüyor olabilir evet hayat bir çukur ve ya kurtlar vadisi gibi şak şak adam öldürmek gibi değil şiddetin her türlüsüne karşı biriyim ama bence en sonunda biz kadınlar silahlanıcaz gibime geliyor görüyoruz hergün tv lerde hep koca cinayetine kurban giden kadınlarımız var bilemiyorum dünyayı kadınlar yönetseydi herşey daha güzel olurdu diyorum bazen kendi kendime özellikle de koca cinayetine kurban giden kadınlarımızı düşündükçe..

Evlenince değişti demişsin de evlenmeden öncede bence aynıydı.sadece sen evden kurtuluşu evlilikte gördüm.beni seviyor yapmaz dedin. .ayrılacan. yapacak başka birşey yok

Yoo öyle demediö. Türkçe öğrenin. Ya da 10 kez okuyun. Allah size versin.

Boşanmak, hayatını yeniden kurmak ,eğitimini tamamlamak ... ile ilgili ne düşünüyorsun? Ve bunlara niye cevap vermiyorsun ? Belliki bizden sadece vah vah pislik kocan tüh yazık dememizi bekliyorsunuz ama ne diyebiliriz ki bir kadının bu eziyetten kendini kurtarmasını isteyebiliriz ancak. Boşanmak niye çok zor mesela ailen ile hiç mi görüşmüyorsun? İş eğitim durumun nedir

Gayet mantıklı. Geçen gündem oldu. Adam eski karısıno ve çocuklarını sürekli tehdit edip dövüyor. Silahla kapılarına dayanıyor ve devlet hiçbir şey yapmıyor. Bu durumda o annenin yapacağı en iyi şey o pisliğin canını alıp, kendisini ve çocuklarını böyle yaşamaktan kurtarmak. Anneden bunu beklerim.

"Çocuk yapma" önerisini hiç mantıklı değil. Konu sahibi ömür boyu kendi isteği ile korunamayacak. Zaten seksi bile isteyerek yapmıyordur. Yazmak için yazıyorsunuz sadece.

Kadınların silahlanması şart.

Kadın öldürdüğününde çocuklara ne olacak ?

Bu şekilde tehdit edenlere cezalar caydırıcı olmalı.

Silahlanma bir dilekse , bu da bir dilek.

Bir derdim var ne yapacağımı bilemiyorum
21 yaşında bir kızım 11 aylık evliyim Keşke evlenmeseydim de bu durumlara gelmeseydim Cidden insan evlenince değişiyormuş Eşim denilen insanın hakaretlerinden be sözlerinden el kaldırmalarından seni öldürürüm demesinden kötü bişey olmaz heralde 20 yaşında babamdan gördüğüm dayaklar çok kötüydü psikopat bir adamdı belki hala öyledir çocuklarına karşı benim derdim eşimle alakalı ben artık laf duymaktan yoruldum küfürlerinden en çok evlenmeden öncede babamdan duyduklarım yetmezmiş gibi birde bunu çekiyorum çok üzülüyorum hayatta olmak istemiyorum kendime bişeyde yapamam sevgi görmedim hayatım boyunca eşim de bildiği halde bana böyle davranıyor kendi annesinin yanında da öğle davranıyor yerin dibine giriyorum boşanmak zor çok hata yapan biri ama hep iyi niyetimden kaybediyorum ne yapsa zor affediyorum içim acıyor yaralanıyorum herkesin içinde el kaldırdığı bile çok acıtmıştı beni İnan’ın napcam bilmiyorum onun hakaretlerine karşı karşıya kalıyorum ne isterse yapıyıorum ama bana ne saygısı var ne sevgisi gözümden düştü artık hakaret küfür şiddet baban zor geliyor dayanamayıp artık kendime zarar verecem ama olmaz öyle de ne yapsam ben. Bu adama karşı önerilerinizi alabilir miyim 😞😭
Hala neyin önerisini beklediğini anlayamıyorum sana sessiz kal yapacaklarına ve yaptıklarına göz yum desek o şekilde mi devam edeceksin? Boşanacaksn arkadaşım. Senin daha yaşın kaç ? Git kendini geliştirecek şeyler bul baban yanında değilse illaki bi aile büyüğü vardır destek verecek ondan yardım isgr ama çık git o evden sen hala neyi bekliyorsun? Elin ekmek tutana kadar calıs çabala. Ha bi de sakın o adamdan cocuk yapma gafletine düşme

Mervem aslında doğru söylüyor olabilir evet hayat bir çukur ve ya kurtlar vadisi gibi şak şak adam öldürmek gibi değil şiddetin her türlüsüne karşı biriyim ama bence en sonunda biz kadınlar silahlanıcaz gibime geliyor görüyoruz hergün tv lerde hep koca cinayetine kurban giden kadınlarımız var bilemiyorum dünyayı kadınlar yönetseydi herşey daha güzel olurdu diyorum bazen kendi kendime özellikle de koca cinayetine kurban giden kadınlarımızı düşündükçe..
Bunlar ütopik hayallerimiz ama. Zaten ortam dağlıksız ötesi o ortama bi de silah mı soksunlar? Konu sahibi 20 yaşında çocuk. Alıp silahı ay beni öldürecekti de vurdum diye yalan söylemeyeceğini nerden bilebiliriz.

Gayet mantıklı. Geçen gündem oldu. Adam eski karısıno ve çocuklarını sürekli tehdit edip dövüyor. Silahla kapılarına dayanıyor ve devlet hiçbir şey yapmıyor. Bu durumda o annenin yapacağı en iyi şey o pisliğin canını alıp, kendisini ve çocuklarını böyle yaşamaktan kurtarmak. Anneden bunu beklerim.

"Çocuk yapma" önerisini hiç mantıklı değil. Konu sahibi ömür boyu kendi isteği ile korunamayacak. Zaten seksi bile isteyerek yapmıyordur. Yazmak için yazıyorsunuz sadece.

Mune Mune abla yorumnyazqna yazıyorum senid3 etiketliyorum. eğer bu konuyu açan kişi bu dediklerini yaparsa ve internet kayıtları şu bu aile yada polis araştırsa ki zor bisey degil yemin ederim bu kadını azmettirmek sucundan ceza alırsın az da değil. Resmen suça teşvik senin gibi psikopatlar yüzünden çözüm ölüm oluyor. 21 yaşında okuyup meslek sahibi ol ise gir şu bu diyeceğine öldür. Sana kalsa babasını şikayet etse onuda mi öldürecekti... çok talihsiz bir yorum ve görüş umarım aydınlanırsın.

Konu sahibi arkadaş çozum icin degil içini dokmek icin geliyor.
"Eşimin kufurlerinden dayagindan biktim" konulari açarken arada da hamilelik konulari açiyor.

O cocuk yapilacak, sonra "cocugum olmasa bir dakika durmam" şeklinde yeni konular gelecek.
Allah yardim etsin. 🙏
Aynen yaa bu tarz konularda hiç şaşmıyor daha mayısta gülücüklü gözlerden kalp fışkırmalı inşallah bebeğim olur yorumları yapmış, herhalde ilk günden dayak çalışmaları 3. Aydan da çocuk çalışmaları başlamış .Otomatik yükleniyor gibi bir şey bu ,bu tarz evliliklerde . Zor bela çocuk yapıp çocuk olmasaydı.. diyebilmek için.

Mune Mune abla yorumnyazqna yazıyorum senid3 etiketliyorum. eğer bu konuyu açan kişi bu dediklerini yaparsa ve internet kayıtları şu bu aile yada polis araştırsa ki zor bisey degil yemin ederim bu kadını azmettirmek sucundan ceza alırsın az da değil. Resmen suça teşvik senin gibi psikopatlar yüzünden çözüm ölüm oluyor. 21 yaşında okuyup meslek sahibi ol ise gir şu bu diyeceğine öldür. Sana kalsa babasını şikayet etse onuda mi öldürecekti... çok talihsiz bir yorum ve görüş umarım aydınlanırsın.
Psikopat sensin. Önce okuduğunu anla türkçe fakiri seni. Defol git.

Yanlışa yanlış yaparak karşılık vermek çok tehlikeli bir düşünce. Bahsettiğiniz olayda eşini öldürüp yıllarca, belkide bir ömür cezaevinde kalacak olan kadın çocuklarına nasıl annelik yapabilecek? Silahlanmak hiçbir zaman çözüm değil. Maalesef anayasamızda caydırıcı cezalar yok. Katiller bir takım elbise giyip pişmanım diyerek ceza indirimi bile alabiliyor. Biz bunlara tepki vererek onlarla savaşacağız, öldürerek değil. Eğer biz de öldürürsek o katillerden hiçbir farkımız kalmaz

Back
X