şiddet...

eshes

:) (:
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
189
110
53
36
Eşimle severek evlendik. 3 senelik de evliyiz. bastan her sey ıyıydı. mutluydum. ufak kavgada bile özür dilemeyi bilir, gönlümü almak için şebeklikler yapardı.
calışan bayanım. aynı zamanda 4 senelik zor bir bölümde üniverste öğrencisiyim. evlendikten sonra kazandım o bölümü.
önceden 8-5 olan mesai saatim okul nedenıyle nöbetli sisteme döndü. 11 aydır cumartesı pazar dahil çalıştım.
elimden geldiğince evimin işi de dahil olmak üzere yetişmeye çaliştım. evim önceki gibi bal dök yala şeklinde değildi. ama o anı kurtaracak kadar ıyıydı her zaman.
sorun şu ki:
eşim her zaman kusur buluyor bende. o yemek olmamış. bu neden böyle, şu neden böyle.
inanin daha 5 dk önce temizliğimi bitirip oturdum yerime. ama hiçbir zaman memnun edemedim.
bugünden bahsedeyim:
kuzeni burada üniv. okuyor. memleketten geldi bugun. yarın da tatile çıkacaktık. gitmeden hem göreyim hem de yol yorgunu yemek yesin diye yemeğe çağırdım.genelde de yemeğe gelir zaten. yaptım. yedik. sonra gitti kızcağız. temizliğe giriştim.
başladı: gerek var mıymış yemeğe çağırmaya. evimin işini halletseymişim. dedim ki:hem öğrencidir doysun. hem de bunda sorun çıkaracak ne var.
temizliği yaparken bunu böyle yap. şu şöyle olsun. diye başladı. gerildim iyice. bugün mesaiden gelmişim. onca iş güçtn sonra sen bunu mu sorun ediyorsun. çok üstüme geliyosun diye çıkıştım.
olaylr buyudu. şiddete kadar geldi. kolumdan tuttuğu gibi balkona götürdü beni. sonuç ne olurdu bilemiyorum.
hatalarından özür dilemeyi bilmiyor. sürekli bir savunma. diş e diş hesabı.
annesini çok seviyorum. ama ona karşı durum : o bunları yaptıkça ona olan sevgim saygım azaldı. yarın tatile çıkacaktık.
huzurumu kaçırıyosun. gelme. yoksa elimden kaza çıkacak '' dedi bna. . 11 aydır özlemle beklediğim o tatile gitmiycem.
bıktım. yoruldum.
sebep okul muydu bilmiyorum. istersen bırakırım dedim hep. bırakma dedi. ama geldiğimiz duruma bakın. hep şiddet. hep beğenmemezlik.
yetmeye çlıştıkça bittim. bittik...

ne yapacağımı bilemiyorum...

Bir diktatörle mi evlisiniz acaba?
İnce düşüncenize teşekkür edeceği minnet duyacağı yerde balkona mı sürüklüyo it oğlusu?
Ben teşekkür ederim valla o davarın yerine bir öğrenciye yardım ettiğiniz için.
Ya bu akşam kaçıncı şiddet konusu sinirden kudurmak üzereyim
Ne biçim yetiştiriyorlar bu erkekleri vallahi söylesinler biz de ona göre öyle yetiştirmeyelim ya

Ben bugun forumdaki siddet konularini okuya okuya doldum, sinirden yerimde duramiyorum.
Izin vermeyin su insan kilikli yaratiklara ya. Kendinize sayginiz olsun, degerinizi bilin biraz.
Siddet varsa durmayin o evde.
Yani bu siddet icerikli evliliklerde ne sonuc bekliyorsunuz ki? Cocuk yapip ona da mi aynisini yasatacaksiniz, bu iliskide nasil bir gelecek gorebilirsiniz ki?
Ne yapacaginiz acik, kurtarin kendinizi.

Benden bir tane daha oldugunu gormek icimi rahatlatti, sagolun. Siddete karsi canim evliligini kurtar yorumlarini gormekten cildiriyordum artik.

Bence bütün bu yaşadıklarını hazmedemiyor , hem işi hem okulu hem evi ve evliliği. İçten içe kıslançlık ve ego yapıyor.
Teşekkür edip , halden anlasalar biryeleri eksilebilir belki...

Ne aciz erkekler var Ya! Dışarda kibar olup kasarlar evde ejderha! Sağlam bi dayak istiyor bunlar bak bakalım bi daha el kaldırıyor mu..

sorun sizde değil ki ,sorun onda evlilik 2 kişilik neden siz devamlı ona beğendirmeye çalışıyorsunuz ?
siz onun hizmetçisi misiniz ,odalığımısınız ?
tatile gidin ? ayrı ayrı takılın ,istiyorsa o gitmesin ,size böyle davranması sorun ,kendisine söyleyin boşanmak istiyorsa boşanın ,terapiste gitmeyi teklif edin ,sorunları var adamın ,neden kendisi hiçbir şeye elini atmıyor

Benden bir tane daha oldugunu gormek icimi rahatlatti, sagolun. Siddete karsi canim evliligini kurtar yorumlarini gormekten cildiriyordum artik.
Şiddete mi köpüreyim, mağdura mı üzüleyim, sanki dayak yiyen onlarmış gibi, ya da gerçekten onlar da olabilir herkes onların çaresizliğini paylaşsın da istiyorlar olabilir. Bu türe mi delireyim bilemiyorum.

eşiniz hangi dağın ayısı? çok merak ettim bilelim de ona göre o dağa yanaşmayalım.

Reva mi bunlar senin gibi bir kiza ya?Anne olarak cok uzulurdum evladim boyle bir durumda olsa. Bu sekilde psikolojik ve fiziksel siddet gorun 7/24 hizmet edin diye yetistirmiyoruz ki biz sizi. Mutlu olun istiyoruz sadece. Simdi bu evlilikte mutluluk nerede?

aslında elini atardı önceden her işe. ama ben istemedim sonraları. çünkü o an birlikte o olayı yaparken beğenmezdi.
kusur bulur. dedim ki '' sen böyle yaptıkça ben üzülüyorum. girme de yapma da. yorulmaya razıyım. kafam rahat olsun yeter...

haklı olduğu konularda var. misafir geleceği zaman elim ayağım dolaşıyor. o yemek o an olmuyo mesela. tadı tutmuyo.

defalarca beceriksiz kelimesini duydum. ağladım. ağladım...

Her şeyi biliyorum diyen kalitesiz erkek modeli (kusura bakmayın)eşiniz..
Yapici olmaya calisiyorsunuz ama eşiniz yerici olmayi kaldiran bir tip.. O ne yaparsa sizde onun gibi "asıl ben çok biliyorum" tavriyla yaklasin kendini sizin aynanızda görsün bir de..

Sizi kiskaniyor olabilir mi basarinizi ya da erkeklerle aybi ortamda bulubmanizi falan sanki ordan vurmaya calisiyor gibi

haklı olduğu konularda var. misafir geleceği zaman elim ayağım dolaşıyor. o yemek o an olmuyo mesela. tadı tutmuyo.

defalarca beceriksiz kelimesini duydum. ağladım. ağladım...
Yav bırakın şimdi yemeğin tadını tuzunu karabiberini.
Bunda bile sonuna kadar haksız ya neyse.
Şiddet diyorduk en son
Siz sizce bunların hangi birini hak ettiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…