Benden bir tane daha oldugunu gormek icimi rahatlatti, sagolun. Siddete karsi canim evliligini kurtar yorumlarini gormekten cildiriyordum artik.Bir diktatörle mi evlisiniz acaba?
İnce düşüncenize teşekkür edeceği minnet duyacağı yerde balkona mı sürüklüyo it oğlusu?
Ben teşekkür ederim valla o davarın yerine bir öğrenciye yardım ettiğiniz için.
Ya bu akşam kaçıncı şiddet konusu sinirden kudurmak üzereyim
Ne biçim yetiştiriyorlar bu erkekleri vallahi söylesinler biz de ona göre öyle yetiştirmeyelim ya
Naptı balkonda?kolumdan tuttuğu gibi balkona götürdü beni.
Siz gidin o gitmesin tatile,madem dişe dişse böyle olsun,huzurumu kaçırıyosun. gelme. yoksa elimden kaza çıkacak '' dedi bna. . 11 aydır özlemle beklediğim o tatile gitmiycem.
bıktım. yoruldum.
Siz fazlasınız,uyuz olan o.yetmeye çlıştıkça bittim. bittik...
Şiddete mi köpüreyim, mağdura mı üzüleyim, sanki dayak yiyen onlarmış gibi, ya da gerçekten onlar da olabilir herkes onların çaresizliğini paylaşsın da istiyorlar olabilir. Bu türe mi delireyim bilemiyorum.Benden bir tane daha oldugunu gormek icimi rahatlatti, sagolun. Siddete karsi canim evliligini kurtar yorumlarini gormekten cildiriyordum artik.
Cherry banlıydın galiba.. Neden banlandın anlamadım ama özlemişim yorumlarınıSiz çıkın tatile o gelmesin
Madem parası ödendi gidin
İte bak hem şiddet uygula hem tatile gelme de yok öyle yağma
Yav bırakın şimdi yemeğin tadını tuzunu karabiberini.haklı olduğu konularda var. misafir geleceği zaman elim ayağım dolaşıyor. o yemek o an olmuyo mesela. tadı tutmuyo.
defalarca beceriksiz kelimesini duydum. ağladım. ağladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?