• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şiddet...

Bence bu duruma biraz da sizin tavizleriniz neden olmuş. Yani siz de çalışıyorsunuz o da çalışıyor üstelik siz okuyorsunuz da. Ancak buna rağmen evin temizlik ve yemek yükü niçin sizde? Siz en başından itibaren ağırlığınızı koyup temizlik yemek benim görevim değil ikimizin ortak sorumluluğu deseydiniz belki de bu şekilde davranamayacaktı. Şu anki duruma gelecek olursak eşiniz tam bir hırboya dönüşmüş. Boşayın gitsin böylesini. Yemeği temizliği beğenmezmiş bi de haspam. Burası pis dediği yerleri kendisine yalatıp temizletmediğiniz için siz de suçlusunuz

Sonuc olarak tatile gitmiyrm. Gidelim diye tutturdu ama parasi yanmasin diye.
Anladigim kadariyla bu.
Aksam annemin ynina gidecegm. Bensiz kalsin.
Hala da bana haksizssin muamelesi yapiyor.

Muhtemelen sizin azminizi hazmedemiyor eşiniz.Onu memnun etmek için kendinizi paralamayı bırakın.
"Benden bu kadar.Beğenmiyorsan kalk kendin yap." deyin.
Böyle adamlara tahammül ettikçe daha beter azıyorlar.

Tipik asagılık kompleksine girmis erkek. Sizin aynı anda bunca seye yetebilmenizi kaldıramadıgı gibi, iyi niyetli olusunuza karsılık kendisinin iyi niyetli olamayısını da farkedip daha beter kompleks yapmıs. "Asıl ben o tatile gelirsem elimden kaza cıkacak, otur evde ben gidicem. Benim tatile daha cok ihtiyacım var. Senin gibi işten gelince kıcımı devirip yatmıyorum, ayni anda bin tane seye kosturuyorum" deseydiniz. Deli mi ne.
Elinizde mesleginiz var, anladıgım kadarıyla daha da iyi bir mesleginiz olacak okudugunuz bölüm sebebiyle. Ee ne duruyorsunuz o zaman?
Zaten böyle bir koca müsveddesinin su an size tek katkısı; ayak bagı olması. Tek basınıza yasarsanız bu kosusturmacayı cok daha rahat atlatırdınız emin olun. Boyun egmeyin su davar oglu davarlara.

Yapmıycaksın işte canım.sen o kadar çalış çabala adam teşekkür edeceği yerde bide şiddet uygulasın.yemeğini mi beğenmedi bırak yapma kendi yapsın.temizliğimi beğenmedi temizleme kendi temşzlesin.kadınlar böyle kendini paraladıkça bi b.k zannediyo bu erkek milleti.eşim hiç temizlik için azını açmaz.geçen bi ütüme laf etti poşete doldurup eline tutuşturdum git ya kendin ütüle yada ütücüye ütület dedim.ondan beri azını açmıyo.ben 2 çocukla ev işi yemek bulaşık ütü çamaşır kendimi paralayım bide laf etsin.yok öyle iş :sinirli:

Eşimle severek evlendik. 3 senelik de evliyiz. bastan her sey ıyıydı. mutluydum. ufak kavgada bile özür dilemeyi bilir, gönlümü almak için şebeklikler yapardı.
calışan bayanım. aynı zamanda 4 senelik zor bir bölümde üniverste öğrencisiyim. evlendikten sonra kazandım o bölümü.
önceden 8-5 olan mesai saatim okul nedenıyle nöbetli sisteme döndü. 11 aydır cumartesı pazar dahil çalıştım.
elimden geldiğince evimin işi de dahil olmak üzere yetişmeye çaliştım. evim önceki gibi bal dök yala şeklinde değildi. ama o anı kurtaracak kadar ıyıydı her zaman.
sorun şu ki:
eşim her zaman kusur buluyor bende. o yemek olmamış. bu neden böyle, şu neden böyle.
inanin daha 5 dk önce temizliğimi bitirip oturdum yerime. ama hiçbir zaman memnun edemedim.
bugünden bahsedeyim:
kuzeni burada üniv. okuyor. memleketten geldi bugun. yarın da tatile çıkacaktık. gitmeden hem göreyim hem de yol yorgunu yemek yesin diye yemeğe çağırdım.genelde de yemeğe gelir zaten. yaptım. yedik. sonra gitti kızcağız. temizliğe giriştim.
başladı: gerek var mıymış yemeğe çağırmaya. evimin işini halletseymişim. dedim ki:hem öğrencidir doysun. hem de bunda sorun çıkaracak ne var.
temizliği yaparken bunu böyle yap. şu şöyle olsun. diye başladı. gerildim iyice. bugün mesaiden gelmişim. onca iş güçtn sonra sen bunu mu sorun ediyorsun. çok üstüme geliyosun diye çıkıştım.
olaylr buyudu. şiddete kadar geldi. kolumdan tuttuğu gibi balkona götürdü beni. sonuç ne olurdu bilemiyorum.
hatalarından özür dilemeyi bilmiyor. sürekli bir savunma. diş e diş hesabı.
annesini çok seviyorum. ama ona karşı durum : o bunları yaptıkça ona olan sevgim saygım azaldı. yarın tatile çıkacaktık.
huzurumu kaçırıyosun. gelme. yoksa elimden kaza çıkacak '' dedi bna. . 11 aydır özlemle beklediğim o tatile gitmiycem.
bıktım. yoruldum.
sebep okul muydu bilmiyorum. istersen bırakırım dedim hep. bırakma dedi. ama geldiğimiz duruma bakın. hep şiddet. hep beğenmemezlik.
yetmeye çlıştıkça bittim. bittik...

ne yapacağımı bilemiyorum...
En nefret ettigim sey kocanin evin isine karismasi nefret ettirir babam öyledi ayy baya sinir oldum esinizin dedigini yapmayin evin isini sizden iyi kimse bilemez sunu yap dediginde baska bi sey yapin alisir

Boyle degildi hayallerim.
Mutsuzum. Yorgunum.
Annesini cok seviyrm. Dunyalar iyisi ve tatli bi kadin.
Ama herseyi dile getirdi. Zamani geldi kufur etti. Bzn bn de ettim.
Minik seylere patlar oldum.

senin yükselmeni çekemeyen bi eş..
tatile gitmiyormusun gerçekten?
zehir ederim ben olsam. ben gitmiyorsam onlar da gidemez..

"Istersen birakirim" ???
Daha kötüsünün de yolunu açıyorsunuz haberiniz olsun.

Back
X